כ קובה - לאניני טעם!! - סקס אדיר

קובה - לאניני טעם!!

1
שלום חברים, החלטתי לשתף אותכם בדיווח לא שגרתי בעליל

חזרתי לפני חודש מטיול שארך חודש וחצי במקסיקו וקובה. רציתי לשתף אותכם מעט בחוויות שעברתי בקובה (כי מקסיקו בכלל לא שווה התייחסות - אני אספר בקצרה מה הלך שם). תשמעו, מבחינתי ומבחינת כמה ח'ברה שטיילו איתי, קובה מדורגת בחמישייה אם לא בשלישיה הפותחת של אמריקה הלטינית מבחינת איכות הבנות! היחידה שעוקפת את קובה זה קולומביה (ממה שאני יודע לפחות)

אז לדיווחנו:
מקסיקו - בקצרה, מדינה מגעילה שסבבה להיות בה רק בשביל הקרחנות. הבנות שם בגדול מחולקות בין תיירות (שזה כולל ישראליות) ומקסיקניות. התיירות הרבה יותר קשות מן הסתם, דרגת קושי כמו בארץ (אולי טיפה פחות)
המקסיקניות, כמו שאני רואה את זה, 10% מהן הן פצצות עולם שבא לכם למות. הבעיה שהן לא ילכו איתכם (אלא אם הכיסים שלכם עמוקים במיוחד). כל שאר ה90% פשוט מגעילות, לפחות לטעמי. הקושי סביר עם בנות "רגילות" (כלומר, כאלו שאתם לא משלמים להן). קונים להן שתייה, קצת ריקודים וזה יעשה את העבודה. לרוב תגמרו עם מקסימום מזמוזים לצערי.
המחירים שם נעים באזור ה50-200 שקל לזונות, לא יודע איך זה שם כי לא בדקתי.

עכשיו למנה העיקרית - קובה! מוחא כפייה

באתי עם חבר שלי ל9 ימים, ומרוב שנהנינו שם הארכנו בעוד שבוע (וממש חבל שלא יותר). כלל אצבע אומר - כל קובנית זונה, וכל קובני סרסור. ואני רציני איתכם לגמרי ח'ברה. אתם יכולים לזיין שם כמעט כ-ל מי שתרצו. רק כדי לסבר את הדעה שלכם אני אעשה רשימה קצרה של מה זיינתי בקובה ואז ארחיב לכם:
1. 3 בנות בו זמנית עם חבר שלי - 20 דולר לכל אחת
2. ברזילאית שזיינתי בלי קשר בחינם (תיירת חח)
3. איזה 4-5 קובניות שונות שכל אחת פצצה, בעלויות שבין 30 דולר ל70 דולר למספר.

וכל זה ב16 ימים! צחוק
הקובנים לא עושים בכלל עניין מסקס, ובגלל המצב הכלכלי הדפוק שם הם הולכים עם כל תייר! אתם מבינים, זה לא שהבחורות שם "עובדות" בתעשייה הזאת. הן פשוט מנצלות את ההזדמנות. אני אסביר - אתם הולכים על הרחוב הראשי שם (מאלקון) ונניח עוברת לידכם קובנית פצצה. היא לא זונה ולא היו לה שום כוונות לדבר איתכם, אבל ברגע שסובבתם את הראש ותקעתם מבט, והיא קלטה אותכם - היא מיד תחייך ותחתוך לפתוח איתכם בשיחה. אתם יכולים לדבר איתה סתם בכיף וללכת, או שאתם יכולים להגיד לה תשמעי, את פצצה, מה זה בא לי עליך. וב 95% מהמקרים (אני לא צוחק חברים!) היא לא תבהל ותגיד לכם מחיר למספר. זה מה שיפה בקובה, כל בחורה בערך תסכים להזדיין איתכם. גם הנשואות שבהן! צחוק

סיפור לדוגמא עם ה3 בנות: אני הולך עם חבר שלי ברחוב שלהם, כל 5 דקות קובנית מסתכלת עלינו ועושה לנו "מי אמור" עם מבטים. המשכנו ללכת והיה איזה פסטיבל רחוב כזה. הגענו לאיזה נקודה ועצרנו בה לנוח, וממש במקרה לידינו עמדו 3 בנות שנראות מקסימום בנות 19 כל אחת - ו2 מהן פצצות! ברמות מטורפות! אתם קולטים ציצים אדירים ותחת מחוטב שבא לכם למות. והשלישית לא משהו, אבל לקחנו אותה בעסקת חבילה חח. סתם פיתחנו איתן שיחה ותוך 5 דקות הן מציעות לנו לעשות אורגיה חחחח ושנינו בשוק מההצעה. הן מציעות לכם ברמה של התאילנדיות אבל עם טאקט ותחכום כזה. הן ביקשו 20 דולר כל אחת וסגרנו עסקה בובה צחוק

בגדול במועדונים המקומיים (קאסה לה מוזיקה) יתקעו לכם מחירים רציניים יותר, באזור ה60-70 דולר למספר. פעם אחת זרמתי על זה ודי נפלתי, הבחורה שמה פושאפים והרבה מייקאפ ובמועדון היא נראתה פצצה, אבל אח'כ מסתבר שהכל היה בלוף גדול חח..

אז הטיפ הקטן שלי לכל מי שהולך לקובה - שיחפש ברחוב את הסקס, לא במועדונים. ברחובות זה מחירים עממיים חיוך גדול
ולא לפחד ממחלות וHIV, קובה היא אחת מהמדינות עם אחוזי הHIV הנמוכים בעולם ויש להם מודעות ממש גבוהה לשימוש בקונדומים. הזנות שם לא נחשבת כמקצוע מכיוון שכל אחת בקובה זונה חח

לצערי אין לי תמונות, העדפתי לא להסתבך עם המשטרה שם יותר מדי.

קובה - לאניני טעם!!

2
היי בוטי, שאפו על הדיווח המושקע מעורר חשק לקפוץ לביקור בקובה!
מאלקון הוא הרחוב הראשי של האוונה אז אני מניח שהדיווח הוא לגבי האוונה ולא כולל ערים אחירות בקובה כמו וארדרו למשל - נכון?

האם אתה יכול להמליץ על מלון בו התגוררת או מלונות אחרים שנמצאים קרוב למרכז העיניינים מבחינת סקס?

מה רמת הביטחון שם במלון וברחוב? האם גנבו לך או שדדו אותך בצורה כלשהי?

בתודה,

סימבה
בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

קובה - לאניני טעם!!

3
מאלקון היא הטיילת של הוואנה שנושקת לים, מסתובבים שם הרבה מאוד קובנים וקובניות. לגבי וארדרו - אחרי הרבה שאלות ובירורים החלטנו לוותר עליה מהסיבה שהיא מיועדת בעיקר למשפחות וזוגות. הסקס העיקרי שתמצא שם זה תיירות מארה'ב וקנדה, שכן לקובנים אסור להכנס לשם. מה שקורה בהוואנה תקף כמעט לכל קובה, אולי למעט המקומות הממש ממש מתויירים ו"נורמטיבים" כמו עיירות שקטות בעמקים ירוקים וכאלו. כל עיר שהיא "גדולה" התופעה הזאת מתקיימת, ככה שתוכל לדגום מכל רחבי קובה :)

אז ככה, מבחינת המלונות, בחיים - אבל בחיים אל תלך למלונות ממשלתיים. 2 סיבות, סיבה ראשונה שזה יקר בטירוף וסיבה שניה שאתה לא יכול להכניס למלון אזרחים קובנים. אני ממליץ לכם בחום לישון בקאסות של המשפחות, זה גם זול יותר וחלקן מאפשרות לכם להכניס אורחים קובנים לחדרים שלהן. אני הייתי בקאסה שאיך לא - בבעלות של ישראלי צחוק הבחור אישר לנו להכניס על ימין ושמאל ולחגוג שם. רק טיפ קטן - תדאגו לנעול את המזוודות ואת החפצים היקרים להשאיר בחדר של חבר אחר (ואם הכל מלא בקובניות אז פשוט תשימו עין על הדברים חח) בדרך כלל בעלי הקאסות לוקחים את הת"ז של הקובניות כאמצעי ביטחון שאם חלילה קורה משהו אז הולכים עם זה לרשויות.

עכשיו - לגבי הבטחון האישי, קובה מאוד מאוד בטוחה. היא נחשבת המדינה הכי בטוחה באמריקה הלטינית. לא גנבו לנו כלום, לא שמענו על אף אחד שגנבו לו משהו, וכולם אומרים אותו דבר - קובה בטוחה.
פריסת המשטרה שם מאוד רחבה וחזקה, וקובני שיעיז להזיק לתייר ירקב בכלא להרבה מאוד שנים, וזה משהו שהם לא לוקחים סיכון לגביו. אז בכל מה שקשור לפשע, הדבר הכי חמור שיכול לקרות לך זה כייסות, אבל זה גם רק אם אתה ממש מפוזר ומעופף.
עוד משהו לגבי המשטרה והקובנים בכלל - הם מאוד אוהבים שוחד. כמעט מכל בעיה תוכלו לצאת עם קצת כסף בכיס שלהם. בעקרון החוק אוסר על קובניות להסתובב עם תיירים, וקרה לנו שהמשטרה עצרה קובניות שהלכו איתנו והשוטרים נתנו להן דוחות, אבל עם קצת דיבורים וקריצות ו10 דולר שהחליפו ידיים הדו'חות נקרעו והמשכנו לדרכנו.

עוד משהו אחרון - אם אתם רוצים ללכת לקובה, תלמדו ספרדית. אנגלית לא קיימת!! אם אתם מתעקשים על האנגלית, כנראה שתצטרכו להתאמץ הרבה יותר. ספרדית תאפשר לכם להשיג קובניות גם בחינם.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”