כ עיסוי בחדר כושר - דף 9 - סקס אדיר

עיסוי בחדר כושר

83
לבחור 79
קודם כל אני לא חייב לך כלום.
דבר שני נתתי את המספר שלה ללא מעט אנשים ואף אחד לא פרסם דיווח - אם מטרת הפורום היא לשתף אז הכוונה היא לא רק במספרי הטלפון אלא גם בדיווחים.
ודבר אחרון, מאז שדיווחתי על הבחורה אני מוצף בהודעות לגביה ואין לי זמן להשיב לכולם אז מעט סבלנות.
אם אתם כל כך רוצים ללכת לגברת, אתם יכולים להתאמץ מעט, להתקשר לחדר הכושר ולקבוע תור - אני מניח שכולם כבר יודעים על איזה חדר כושר מדובר

עיסוי בחדר כושר

84
ביקרתי היום את הגברת. היא אכן בשנות ה 40 לחייה והמראה שלה הוא מאד "רגיל" - לא יפה ולא מכוערת. אחת שאם תראה אותה במקרה ברחוב לא תזכור אותה לא לטובה ולא לרעה. כשהגעתי השתמשתי בהמלצה שניתנה קודם ואמרתי שקיבלתי המלצה עלייה מחבר שהיא נותנת עיסוי טוב ופינוק טוב. חייכה ואמרה שתנסה לא לאכזב... התפשטתי ועליתי על המיטה. התחילה בעיסוי לא רע ועם נגיעות מדיי פעם במקומות אסטרטגים. במהלך העיסוי נמרחה קלות וכיוונה את השדיים לידיים המושטות שלי והפרוסות על המיטה... ושאני אסרב ?!
לאחר כ 20-25 דקות ביקשה להסתובב וחלצה את השדיים. השדיים בינוניים וקצת נפולים אבל נעימים ואסטטים. הפתמות גדולות מאד, בהירות שטוחות.הורידה את המכנסיים ונשארה במעיין בגד גוף. לקחה את היד שלי לבין רגליה ובכלל נראה שהיא די נימפומנית ולא עושה את זה רק בשביל כסף. לאחר עבודת יד שלה ונגיעות שלי (ללא מגבלות מצידה...) הגיעה ההשפרצה. לא שאלתי על תוספות אבל בהחלט נראה שתזרום.
בטלפון ביקשה 250 שח אבל כשאמרתי שאמרו לי 200 אמרה שהתחילה לבקש 250 אבל שתכבד את בקשתי מכיוון שהגעתי מלקוח קיים של 200... כאשר נתתי 200 בסוף הטיפול כנראה זכרה ולא אמרה כלום.
חשוב לציין שחדר הטיפולים, שאותו היא שוכרת מחדר הכושר, הוא קטן מאד. להערכתי לא מעל 4 מ"ר. יש בו כיור ומיטת עיסוי וזהו. לא מקלחת או דברים נוספים.
בסך הכל זו חוויה נחמדה ושונה בגלל המיקום ונראה ליש אגיע שוב בעתיד כדי לבדוק מה עוד מוכנה לעשות...

עיסוי בחדר כושר

90
בחורה נחמדה גוף נחמד ציצי עסיסי מקבלת בתוך חדר כושר ישר שהגעתי התפשתי ותפסי לה את החזה שלה ושמוליק נכנס למצב תקיפה
אחרי השפרצה בין הציצים העססים היה עיסוי שגרתי וסתמי
רצתה 250 קבלה 200 כמו כולם גוף נחמד כךות רגלים לא משהו
נחמד ולא מאלף
תן בין השתים ותגיע לשדיים

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”