אז דחיתי את הטיסה כאמור, מפלס הלחץ ירד, עכשיו יש לי עוד כמה ימים לקרוע את ברלין.
החלטנו (אני והחברים החדשים שלי) לנוח יום אחד.
הכוונה, ברקס על מועדוני מין וקצת זמן לקניות..
קבענו עם הבנות (תרזה ופטרה) בבוקר לפני שהן עזבו, שנעבור מהמועדון לקראת הסגירה ונאסוף אותם אלינו לדירה.
יצאנו, אני ואחד מהחבר׳ה וחרשנו את ברלין לאורך ולרוחב, בסביבות 23:00 עלינו על רכבת לכיוון קרל מרקס למועדון של מוסטפה.
הגענו למועדון, מזמזמים בפעמון ועולים חיש קל במדרגות.
מלינה פותחת לנו את הדלך בחיוך. לבושה רק בחזיית תחרה שחורה/לבנה ובתחתונים תואמים.
זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותה, גבוהה, חטובה, חזה גדול ועסיסי, קורנת סקס. חשבתי שאני מתעלף.
אמרתי לה שזו פעם ראשונה שאני רואה אותה כאן וחבל שלא נתקלתי בה קודם כי היא נראית לי זיון מהסרטים.
(האמת, אני בחור ביישן, בחיים לא הייתי מעלה על דעתי לדבר כך, אבל כמה ביקורים במועדון הזה ואתה משתנה, תופס ביטחון)
היא מצחקקת ומפלרטטת איתי בתגובה, שמה עליי ידיים מלטפת ואומרת לי
- "אני עובדת גם מחר, אתה יכול לבוא מחר".
נדלקתי, ליטפתי לה את החזה ואמרתי לה שאני מגיע מחר ביי הוק או ביי קוק.
פתאום מוסטפה צץ לידי.
- "עכשיו באים?" הוא שואל בחיוך.
- "נראה לך, לא באנו לזיין עכשיו, היינו בסביבה, קפצנו להגיד שלום" אני משיב ולא מוריד ממלינה את העיניים.
(כמובן שלא סיפרנו שבאנו לאסוף שתיים מהבחורות שלו, "טייק אווי" הביתה).
הוא מפציר בנו להישאר ולא ללכת אם אנחנו כבר פה, ונעלם במשרד.
(שום מילה על כסף, אגב, למי שהיה ספק, ההזמנה שלו הייתה בקטע חברי לגמרי ולא רצון לסחוט עוד כמה יורו מקליינטים).
החלטנו ביננו לבין עצמנו להישאר אבל לא לזיין, (שחלילה לא יווצר מצב של כאילו ניצול) אלא סתם להעביר זמן עד הסגירה.
מוסטפה צץ שוב עם 2 בירות (אלכוהוליות) מהמשרד, מגיש לנו אותן בחיוך רחב, וחוזר למשרד.
משהו מתחכך לי ברגל..
אני מביט מטה ורואה בולדוג!
איזה חמוד, רובו לבן ,שתי כתמים שחורים שמכסים את שתי צידי פניו, לשון בחוץ וידידותי עד אין קץ.
מסתבר שזה הכלב של לי. בחורה שווה עם אופי מיוחד וסופר חמודה.
ראיתי אותה במועדון, אבל בלבוש מלא ועובדת רק בתחזוקה.
עכשיו היא באה אליי, נצמדת אליי ואומרת לי כבדרך אגב
- "גם אני עובדת מחר!" (ברור לי שהיא שמעה את השיחה עם מלינה).
- "מה? בחדרים?" אני שואל כלא מאמין.
- "כן, בטח, אני אשמח אם תבוא מחר, נעשה סקס יחד, נפנק אותך!" היא אומרת לי בשובבות.
אני מניח שכבר הבנתם מה אני הולך לעשות מחר..
בינתיים התיישבנו בסלון על הספות, פגשנו עוד 3 לקוחות נחמדים שנשארו עד מאוחר
(איטלקי שגר בברלין, גרמני ובחור זהב שנולד בפרו וגדל בגרמניה).
מפה לשם הגיעה שעת הסגירה, היינו אני ואחד החבר'ה מישראל, שלושת הלקוחות, תרזה ופטרה, מלינה ולי.
מוסטפה התקפל הביתה ואמר לנו שלום בלבביות בדרכו החוצה.
קמתי ואמרתי לתרזה ופטרה להתארגן ושאוטוטו הולכים.
כשלפתע לי באה אליי ותופסת לי ביד.
עכשיו, מה שאני אספר לכם יישמע הזוי, אבל זה קרה.
זה לא קרה מעולם מאז שהמועדון פתח את שעריו, אבל זה קרה, ואני כל כך שמח שזה קרה לי.
אז לי באה ותופסת לי ביד.
- "לאן אתה הולך?" היא שואלת אותי.
- "המועדון נסגר, אנחנו חותכים לדירה" אני משיב לה.
- "הבעלבית הלך, זה לא אומר שהמועדון נסגר. זה אומר
אפטר פארטי!" היא אומרת לי בחיוך וקורצת

אני בשוק, מנסה להבין למה היא מתכוונת.
היא מושכת אותי לכיוון הסלון ואומרת:
- "יש לנו אוכל, שתייה, אלכוהול וסמים, אפשר לעשות מסיבה לפנים!"
התאפסתי על עצמי צ׳יק צ׳אק וזרמתי בשנייה.
תפסתי את שאר הלקוחות ואמרתי להם לא להתלבש וללכת, כי יש מסיבת אפטר פארטי.
אמרתי לתרזה ופטרה שנישאר ונחגוג ואח"כ נלך לדירה.
התקשרתי מיד ל2 החבר'ה מישראל, ואמרתי להם שיזיזו את התחת שלהם לכאן כי יש פה אירוע של פעם בחיים!
חזרתי לסלון, ארבעת הבנות כבר התחילו לעשות שורות.
הציעו לי, אני לא בקטע אז סירבתי בנימוס. לשמחתי גם החברים מישראל סירבו. (לא חושב שסמים זה דבר חיובי).
מה שכן, הערכתי את המחווה, מדובר בהרבה מאוד כסף של סמים שהוצע לנו בחינם וללא כל בקשת תמורה.
התחלנו לשתות, ולשחק משחקי שתייה סקסיים. מהר מאוד נשלפו גם מצלמות. (אני רוצה לחדד פה נקודה. אסור לצלם במועדון. יש שם אנשים שקנאים לפרטיותם (ובצדק) לכן צילום במועדון אסור בתכלית האיסור.
אבל, לכל שבת יש מוצאי שבת ומה שאסור ביומיום, בהחלט מותר בלילה (במסיבת אפטר פארטי לדוגמא
). אז צילמנו כאילו אין מחר, והבנות זרמו (גם אחת עם השנייה), וביקשו לראות את הצילומים וביקשו אפילו מקצה שיפורים.
אנחנו הלכנו והתמסטלנו והתמונות הלכו ונעשו נועזות יותר..
לא האמנתי לאיזו סיטואציה נקלעתי, הייתי אמור להיות כבר על הטיסה חזרה ותראו איפה אני ומה אני עושה! היה ברור לאיזה כיוון הולכת המסיבה.. אלמלא קרה לנו מה שקרה.. אחד האורחים, הפרואני הגרמני החמוד, הבחין שפטרה והישראלי המקומי (זה שגר בברלין) הלכו והתבודדו להם מתחת לשמיכה בחדר הראשון סיפר לחברים שלו מישראל שמצידם רצו למתוח אותו ולהבהיל אותם בצחוק, וביקשו מהפרואני לשתף פעולה, הוא, שיכור תחת וחמוד לאללה, זרם איתם. דפק בחוזקה על הדלת הלבנה וצעק "משטרה!"אמה מה, הדלת עשוייה אריחי זכוכית מסתבר, ואחד מהם נשבר ונחת ברסיסים על הריצפה. הצליח להבהיל את כל המועדון הבחור!
כולנו נאספנו ליד החור בדלת עם מבטים מבולבלים. הבנו שהסתבכנו, חור בדלת זה לא דבר שקשה לפספס, ותיארנו לעצמנו שלמוסטפה יעוף הגג מעצבים. הצענו להשתתף בעלות התיקון כולנו, הפרואני סירב בתוקף ואמר שזו אשמתו וכי הוא יסדר את העניין. לי הייתה בלחץ כי זה קרה במשמרת הניקיון שלה, אבל הפרואני סיפר כי הוא לקוח ותיק, וכי הוא יבוא לדבר עם מוסטפה בבוקר לסגור את העניין. בינתיים כמו שאתם מתארים לעצמכם, רוח המסיבה שככה, ונאלצנו להתפזר איש איש לביתו. לי נשארה לנקות, מלינה חתכה לביתה, שלושת הקליינטים עזבו ואנחנו הלכנו לדירה עם תרזה ופטרה. כמעט עלה כבר הבוקר כשהגענו לדירה, נפלנו שדודים ונרדמנו כולנו. מלבד פטרה והשפן החרמן ששוב הרעידו את המיטה יחד.

למחרת תרזה ופטרה הלכו לעבוד כרגיל, ואנחנו באנו למועדון.
האמת, קצת חששנו ממה יהיה, אבל לא יכולתי לוותר על ההזדמנות לבקר את שתי הנימפות שפגשתי אתמול במסיבה.
הפרואני כבר היה שם, הוא דיבר עם מוסטפה שנראה רגוע לגמרי. הפרואני הוא איש תחזוקה במקצועו,
אז הוא הביא איתו כלים ותיקן את הדלת במקום. (הוא הסיר גם את האריח השבור שם חדש וצבע הכל בלבן).
מאוחר יותר, תוך כדי הפסקות עישון, נודע לנו עוד פרטים מאחורי הקלעים,
למדנו כי לי ננזפה קשות ונשללה ממנה אופציית הניקיון בערב.
גם תרזה ופטרה חטפו על הראש אבל הוא וויתר להן בסוף כי הן "אטרקציית המועדון".
לי נשארו כמה תמונות וסיפור מעניין של חוויה נדירה.
(אגב, מלינה היא באמת זיון מהסרטים למי שתהה

)
זהו להיום, יש לי עוד דיווח אחד לסכם (לא פחות שווה, מבטיח) ואני סוגר את הבאסטה..
המשך יבוא..