כ ליזה בת 21 בבת ים - סקס אדיר

ליזה בת 21 בבת ים

1
ביקרתי את ליזה

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8095

תמונות אמתיות לגמרי, גוף יפה מאוד, חזה בינוני ועומד אבל בפנים רואים צלקות מפצעי בגרות או מאבעבעות רוח.

קבלה את פני בחלוק, הממון נמסר (400 זוזים) קבלתי מגבת ופניתי למקלחת.

אחרי גם היא פנתה למקלחת מה שבזבז לנו עוד כ-5 דקות.

יצאה ערומה מהמקלחת ופנינו לחדר שינה.

קצת נשיקות בינוניות, מציצה חשופה של 2-3 דקות. לאחר מכן אני ירדתי לה כ 5 דקות עד שגמרה ( לא אוהבת אצבעות).

הקובעון הולבש ולעבודה, התחילה ברכיבה עלי והחלפנו לא מעט תנוחות בעיקר כי קשה וכואב לה עד שגמרתי. (לדעתי היא חדשה בתחום).

מקלחת קצרה שלי ולאחר מכן שלה.

שתינו מים, קראתי לה להמשך אך היא בדיוק קבלה הודעה שנגמר לנו הזמן (למרות שהיה לנו עוד כמעט 20 דקות).

התעקשתי שזה בהחלט מספיק לנו, לא כל כך רצתה אבל הסכימה.

עברה למציצה זריזה והקובעון הולבש, מהרתי ולכן גמרתי תוך 5-7 דקות במסיונרית.

בהחלט הרגשתי נסיון לתקתוק אבל לדעתי בגלל שבאמת קשה וכואב לה (אני לא מתרץ אף אחד).

מקלחת קצרה שלי ואחר כך שלה והביתה.

סה"כ נשיקות ו GFE בינוני.

מציצה חשופה בינונית.

מין בינוני במגוון תנוחות, באמת רואים שהיא משתדלת וקשה לה.

סה"כ חוויה בינונית.

לא נראה לי שאחזור אלה אם לא תהיה אלטרנטיבה בכלל.

054-2154320

Be the best you can be

ליזה בת 21 בבת ים

2
הי תודה על הדיווח
היא כרגע מוגדרת אצלי בתור מטרה הבא
מס שאלות בבקשה
איך הפנים (לאור עבודה שציינת שיש לה צלקות) מאוד חשוב לי שתראה יפה
שנית איך הנשיקות (צרפתיות) ומציצה?
ושלישית איך תקשרת איתה רוסית או מה?
תודה מראש

ליזה בת 21 בבת ים

4
דיווח נכון, כל הכבוד. רק אוסיף ואומר שיש לה חצקונים בולטים ולא מחמיאים בפנים, בבטן, בתחת. היא שעירה ועוקצנית (לא שמרה על גילוח, לא בשבלול ולא ברגליים או הידיים) - החומייה שעירה למדי.
חוץ מזה שהיא שמה טונה איפור, עד כדי כך שהוא כבר נופל לה מהפנים, פירורים פירורים... בעע

לזכותה אומר שהיא חייכנית, מתנשקת טוב ובאמת משתדלת לרצות בסבלנות. מצד שני, צריך לעבוד איתה על איך להרפות ללא שיניים...

המגבות הכתומות שיש לה בדירה ממש מתפוררות: כשהתנגבתי, כל. גוף שלי היה מלא, אבל ממש מלא, בסיבים כתומים מהמגבת. די מגעיל. היא צריכה. לעבור ב'כיתן', דחוף!

הייתי שמח לבוא שוב, אם הייתי מתעדהן לגבי שיפור כללי בדברים שציינתי לעיל.
תודה, מקווה שתרמתי.
הכל ברוח טובה :)

ליזה בת 21 בבת ים

5
נראה שמחלת התיקתוק נדבקה בקופורטיב הבת ימי...
אין צורך לתרץ...מה שמריח כמו תיקתוק ונראה כמו תיקתוק הוא אכן תיקתוק.
להבנתי הפקידות המנוסות מדריכות אותן לתקתק אם ניתן כדי להכניס עוד בחור במרווחי הזמן או בשביל לנוח בין הלקוחות.
וזאת הבנתי בסוף השסן משמע אחרי "השעה" שהייתה כמו במקרה שלך פחות 20 דקות +5 דקות של מקלחת=35 דקות נטו, משיחה של הבחורה עם הפקידה בתחילת הסשן, במקרה הזה וירוניקה .
האסימון נפל לי רק בדרך הביתה שהיו רמזים עוד בהתחלה.

עד שהמחלה לא תעלם, אני מדיר את רגלי מהעיר.

.You so need a Daddy, little girl

ליזה בת 21 בבת ים

6
הפנים שלה חמודות, והיא אכן שמה לא מעט איפור בנסיון להסוות את הצלקות שהאמת לא כל כך בולטות הודות לאיפור ורואים אותם בעיקר מקרוב, לי זה לא כל כך הפריע, לדעתי יש לה גוף מעולה וחזה בינוני וממש יפה ועומד, פשוט תענוג. אם היא לא הייתה צעירה הייתי חושד שהחזה לא טבעי, אבל נראה אמיתי לגמרי.
נשיקות בסדר, בעיקר נשיקות רגילות ומעט צרפתיות.
אני דיברתי איתה ברוסית בלבד ולכן אני לא יודע את רמת האנגלית שלה.
כפי שרשם השמן החרמן אכן הרגליים קוציות מאוד לעומת זאת השבלול היה מגולח היטב.
אם מנסים לתקתק אותכם, אל תוותרו, תתעקשו ואכן ותקבלו את מה שמגעיה לכם כפי שאני עשיתי.

כפי ששמתם לב אחד התאגידים בבת ים נסגר (לא מרצון הבעלים) לכן המבחר ירד בחצי ביום אחד, כך שבנתיים נצתרך לחפש תחלופות במקומות אחרים
Be the best you can be

ליזה בת 21 בבת ים

8
מצטרף לתגובות למעלה. במקרה שלי אני אשם ב-100% מכיוון שהלכתי אחרי שראיתי את התגובה של TheBestYouCan
אבל אהבתי את התמונות והחלטתי להתעלם מההזהרות. וזאת כמובן היתה טעות. לבחורה יש גוף יפה אבל זה היתרון היחיד.
היא לא מנוסה לא במציצה ולא בזיונים. מוצצת עם שיניים , מכאיבה כשמלקקת ביצים, לא מסתדרת עם קונדום בכלל (פעמיים הסתבכה איתו). אני יודע שזה נשמע מוזר אבל גם בדוגי וגם במיסיונרית היתה לי הרגשה שהכוס לא במקום הטבעי שלו אלא גבוה מדי .בדוגי היא מרימה את התחת בצורה כזאת שהכוס נעלם!!! האם מישהו שם לב לזה גם ?

והערה לתאגיד - תחליפו לה את המיטה היא עושה רעש מטורף ותחליפו את המגבות - לקח לי 10 דקות להוריד את כל החוטים שנשארו עלי.
אני דווקא כן הייתי שעה מלאה ( עד כדי 3 מקלחות שלה )

ליזה בת 21 בבת ים

10
הוא אכן נסגר וזה לא ניחוש לפי המודעות.
היו להם בעיות כבר זמן מה.
אני רק רוצה לציין שאני בשום אופן לא קשור לתאגיד.
בואו נקווה שתבוא מפייה אחרת ותרים את הכפפה לעשות את הכסף הגדול כי התשתית כבר קיימת.
Be the best you can be
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”