כ דירה בנצרת - סקס אדיר

דירה בנצרת

1
הי,

יצא לי לדגום את הדירה המפורסמת באתר

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8078

2 בחורות אחת דודה גוצית מעל גיל 50 עם חזה נפול , שלא נכנסתי איתה.

והשנייה שמה אנה , טענה שעבדה בקרליבך ובירקון ןעברה לגור בצפון, אז פתחה שם דירה דיסקרטית.

אנה כ 165 סמ, תלתלים קופציים, רזה עם חזה בינוני עם אנרגיות מטורפות.

מציצה מושקעת שלא הפסיקה עד שביקשתי....

תנוחות דוגי ומסיונרית - התעייפתי ולא הצלחתי לגמור אבל היא לא וויתרה וטענה שהיא אוהבת להזדיין ועד שאני לא גומר היא לא יוצאת מהחדר.

חזרה למצוץ בלי חליפה עד להשפרצה המיוחלת.

כוס מים , נשיקה והזמנה לפעם הבאה.

סיכום:

200 שקל , 29 דקות לפי הפנגו :-),(ללא תיקתוק בכלל), בעלת אנרגיה ומאוד שירותית. ממליץ למי שנמצא באזור.

054-3540715
054-3378198

דירה בנצרת

3
שלום חברים,
לפני כשבוע יצא לי לדגום את הדירה בנצרת עילית,
מקבל פרטים בטלפון , עולה 3 או 4 קומות ( ברגל!).
את הדלת פותחת סבתא מבוגרת - לדעתי היא המאדאם של הדירה .

בסלון יושבות שתי בנות - אנה ועוד אחד שאכן מזכירה דודה.
נכנס עם אנה לחדר העבודה , כסף עובר ידיים.
היא חוזרת עם כוס מים ואז התחיל סשן מדהים של סקס שהרבה זמן לא היה לי כמותו ( ברמת השירות היא מתקרבת ודי צמודה לויקי מקריית אתא).
אנה כפי שציין חברנו למעלה - מתולתלת קפיצית, רזה, חזה קטן, פיטמות ונטיל כאשר הם נעמדות, די חמודה בפנים, טוסיק מזמין, כוס נקי ( לא מגולח עד סופו אך נחמד).
לספר את כלל מעלליה יהיה עוול לחברי הפורום.
אין תנוחה שהיא לא עושה , למען האמת אין תנוחה שלא רצתה וביקשה, מוצצת מעולה ללא גומי ( לגבי אנאלי לא בדקתי מכיוון שאני לא ממש אוהב את הרעיון).
gef כפי שאמרתי קודם - בין אחד הטובים אשר קיימים בצפון הארץ.
מרגע הכניסה עד היציאה - למעלה מחצי שעה , ללא תחושת תקתוק בכלל, נוסיף ונאמר כי כבר בטלפון נאמר ע"י הסבתא כי המחיר הוא 200 ש"ח לחצי שעה מלאה ( להבדיל מהשאר שאומרות עד חצי שעה).
לסיכום - מציאה של נותנת שירות אל מול מחיר סטנדרטי בשוק כיום.
לפני שיצאתי נאמר לי שהם עוברות דירה בקרוב למקום קצת יותר מרווח ודיסקרטי.
לכו תזדיינו חברים ולא לשכוח לדווח.

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

דירה בנצרת

4
שלום לכל בואי הפורום זאת הודעה ראשונה שלי
אז גם לי יצא ליפני שבוע לדגום את הדירה בנצרת.
מתקשר מקבל פרטים ותוך 20 דקות אני שם.
כמו שכבר נאמר בדירה יש שתי בחורות: אנה ומרינה
אנה-רזה חזה קטן תלתלים בלונדים
מרינה- שמנמונת באמת מזכירה איזה דודה
ישר שנכנסתי מרינה קפצה עליי בחיבוק ולחשה לי באוזן תכנס איתי לא תצטער אני עושה הכל משום מה הייתה לי הרגשה טובה כלפייה וניכנסתי איתה לחדר, שילמתי לה 200 ₪ ואחרי פחות מדקה היא נכנסה לחדר ושאלה אם בא לי מקלחת משותפת אמרתי לה שאין צורך כי התקלחתי ליפני שהגעתי, היא דפקה לי צרפתית ענקית עם הלשון שלה והתחילה במציצה ללא גומי שהייתה כוללת גרון עמוק פשוט תענוג אחר כך היא שאלה איזה תנוחה בא לי והתחילה לדהור עליי אחרי כמה דקות שאלה אם בא לי אנאלי ושאלתי אם זה כלול במחיר היא חייכה ועברה לתנוחת דוגי כעבור כמה דקות הגיעה הגמירה המיוחלת.
ביקרתי בהרבה מקומות ובחיים לא נתקלתי ברמה כזאת של שירות ממליץ למי שמוכן להתפשר על המראה!!

דירה בנצרת

5
אתמול דגמתי את הדירה.

לטלפון עונה המאדם. נשמעת נחמדה. שאלתי אם אפשר לשעה ומה המחיר. אמרה בטח תבוא נסדר לך מחיר טוב.

12:30 התייצבתי בדירה.

פתחה המאדם את הדלת הוכנסתי בחיפזון למטבח ונסגרה הדלת. עד שהלקוח הקודם יצא.
היו שלוש בחורות אניה המדוברת מלמעלה. אירנה נראת 40+ חזה בינוני+ והשלישית המבוגרת.

אחרי המתנה של 10 דק' שעברה ברובה עם אירנה שנסתה לשדל אותי (-:
אינה התפנתה ונכנסנו לחדר.
אפשר לקרוא את התאורים הקודמים הכל נכון. אבל אחרי שסן קצר של 15 דק' שנגמר בדוגי סטייל. לפני שהספקתי להגיד ג'ק רובינזון...
התלבשה במהירות ויצאה מהחדר.

יצאתי והזמנתי את אירנה לסיבוב שני. ידעתי שזה יהיה סיבוב יותר לפרוטוקול מאשר למעשה אבל הרגשתי צורך למסאג מרגיע.
בחורה נחמדה שנסתה להעמיד שוב את חבריקו. כמובן ללא שום סיכוי ממשי בזמן קצר כל כך. נחמד הייתי יכול לחסוך את ה200 זוזים. אבל לא בוכים על חלב שנשפך.

סיכום:
הקיץ בפתח וחדרים ללא מיזוג נראים לי בעיתיים בעליל. בסשן השני הדבר הורגש בחומרה.
הדירה ממוקמת על הכביש ה"ראשי" רעש האוטובוסים שעוברים ממול נותנים הרגשה של זיון באמצע הרחוב. לי זה מאוד הפריע לריכוז. אני מעדיף מוסיקה מרגיע מרעש מנועי דיזל בתוך הראש.
הדירה עמוסה בעבודה וכל הזמן שומעים את ההמולה מחוץ לחדר. את הדיבורים. ואת המתקשרים ונהנכנסים. שוב אין שום אווירה של רוגע. מזכיר יותר תחנת רכבת עמוסה.

אינה + : אכן GFE. מציצה חסופה בסדר לא מעבר.
אינה - : לא אשמתה שגמרתי כל כך מהרצחוק אבל לא ציפיתי ש"תברח" מיד לאחר הגמירה.
פנים נחמדות אבל חזה קטן ונפול להחריד. כנראה מהנקה. ממש לא עושה לי את זה.
האם אחזור לאינה כנראה שלא.

אירנה : האמת שאין לי ממש מה להגיד עליה בסה"כ נסתה... ולא באשמתה....
מצריכה בדיקה יותר יסודית כדי לדווח עליה.

השלשית המבוגרת לא נבדקה כלל לאוהבי הג'נר המובוגרות.

נכון ששמרו על דסרקטיות ולא פגשתי פנים מול פנים את החברה. אבל אין הרגשה של פרטיות ורוגע, לי זה מאוד הפריע.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”