כ יפיפיות למפגשים דיסקרטים בתא - סקס אדיר

יפיפיות למפגשים דיסקרטים בתא

1
אז ככה יום שלישי בבוקר החלטתי לנסות לתפוס את שחר ואיב אך לשוא אין מענה וחרמנות שבשמים בדקתי את המודעה הזאת

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6457

המיקום ריבל 13 הכניסה מאחור המיקום שטוענים שיוקרתי אני לא הבנתי עדיין על מה הם החליטו על כך אבל לא משנה

נכנס פנימה לאחר 2 ד בחדר המתנה שאפשר ממנו לשמוע את הבחור שנמצא בחדר לידך הגיעה בחורה בשם גסיקה סביבות גיל ה30 פלוס

לא מלאה ולא רזה התפריט שלה 250 לחצי שעה ו500 לשעה היא אמרה גם שעושה אנאלי בתוספת 100 שקל לא כל הבנות לפי מה שהבנתי ממנה זורמות... בכל אופן שילמתי 500 לשעה כמו שאמרתי בפירסומים הקודמים אני אוהב רגליים אז התחלנו פוטגוב לאחר 15 ד הגיעה הגמירה המיוחלת. מקלחת קצרה הציעה לשתות קפה וזרמתי ותוך כדי הרגשתי שאין מצב לסבב שני אז אמרתי לה שאני הולך והתעקשה שנישאר לפחות למסאג אפילו לאנאלי לאחר כמה סירובים שלי יצאתי לדרכי.

אני אישית מאוד נהנתי יחס מצד הבחורה באמת יוצא דופן מכל תיקתוקיה אחרת הבחורה במראה חמודה ותחת משגע.

אם ללכת לתיקתוקיה לשם אלך...

03-6959626
03-6877373

3
יש אנשים שיש להם הרבה כסף ולא איכפת להם לזרוק 500 ש''ח על רבע שעה!.. שעובד אחד כמוני יומיים שלמים כדי להביא אותם.
צעיר לנצח אתה היחיד כאן שמבין את הראש שלי, ואני שמח שאתה נמצא בפורום עד היום.
אתה שועל קרבות וותיק ואני מודה בזה.ושמח תמיד לראות התגובות שלך.אצבע למעלה
תמיד בשטח למען כולם.

4
זה כולל סקס אבל כמו שאמרתי אני אוהב פוטגוב אתה אוהב סקס כל אחד מה שהוא אוהב ובכללי הייתי שם חצי שעה אחרי קפה והכל ובדרך כלל אני כן מחזיק שעה אבל מרוב חרמנות ויותר מזה קבעתי עם פרטית אחת אמרה לי לחכות שעה ושעה וחצי היא לא ענתה לי אז שהגעתי הגמירה הייתה עצבנית הכל יצא מה לעשות

5
המקום בריב"ל הוא תקתוקיה מסודרת, שמספקת זיון עם בחורות שנראות בסדר פלוס תמורת 250 שקל.
ההקבלה לתחום המזון היא דוכן פלאפל סביר.
תמורת 500 שקל המקום מוכן לספק שתי מנות פלאפל - לא סטייק.
כשיש כסף וגם הרבה מזל - אפשר לקבל סטייק אצל פרטית איכותית או בליווי.
(המשל הזה זכור לי מפוסט ישן נושן)

6
[QUOTE=לומברוזו]המקום בריב"ל הוא תקתוקיה מסודרת, שמספקת זיון עם בחורות שנראות בסדר פלוס תמורת 250 שקל.
ההקבלה לתחום המזון היא דוכן פלאפל סביר.
תמורת 500 שקל המקום מוכן לספק שתי מנות פלאפל - לא סטייק.
(המשל הזה זכור לי מפוסט ישן נושן)[/QUOTE]

צריך לסייג ולומר כי כל הנאמר כאן נכון למשמרת בוקר 8:30- 18:00 בלבד,

משמרת ערב זה כבר חיה לגמרי אחרת.

בגמילה

8
[QUOTE=sababafor]
ו
התעקשה שנישאר לפחות למסאג אפילו לאנאלי לאחר כמה סירובים שלי יצאתי לדרכי.

[/QUOTE]

זה אמתי העניין הזה, מישהו אי פעם חווה התעקשות מזונה ועוד בתקתוקיה?
"תישאר אני רוצה לתת לך מסאז', בבקשה תישאר אני מוכנה לתת לך את החור של התחת שלי"

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”