למישהו יצא לדגום את נערת הליווי העסיסית הזו מהסוכנות ללא שם?
שוקל אם להזמין אך קצר בכסף החודש ומפחד מנפילה
http://www.0542984808.com/portfolio/alis/
ציצי גדול טבעי בסוכנות ללא שם
3הייתי איתה פשוט מדהימה -נראת במציאות יותר טוב מאשר בתמונות-והיא ממש מתוקה
5היום ביליתי עם אליס ופשוט אין לי מילים (אני אנסה בכל מקרה), איזה בחורה מתוקה אין דברים כאלה.
אני לא הייתי מגדיר את עצמי כתובעני אבל היא זרמה לכל דבר בחיוך ועושה רושם בהנאה (בוא לא נגזים) אב בכל אופן נתנה תחושה כך.
פשוט כחומר בידי היוצר.
לגבי מראה התמונות אמיתיות לגמרי אבל הנחמדות והמתיקות שלה לא עוברות בתמונה , היא עסיסית אבל לא כמו בתמונות וגם קצת נמוכה.
אני בהחלט נהניתי הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי להזמינה שוב.
מחיר 650 .
GFE מושלם
אנאלי לא שאלתי.
מציצה חשופה, ליקוקי ביצים לא הפסיקה עד שביקשתי קונדום.
7שלום לכולם.
אני מרגיש שהנערה ראויה לדיווח מסודר ומושקע ולכן אנסה למסור אחד כזה.
הגיעה בזמן והתיאום עם הסוכנות היה נוח ונינוח, יש לציין שהפגישה תואמה הרבה זמן מראש.
נכנסת בדלת בלונדינית בעלת שיער חלק ועיניים בורקות, בחליפת מכנסיים ספק כתומה, ספק ורודה.
מחשוף שמגלה אך לא מגלה דבר, נעלי עקב גבוהות מאד שמסוות מעט את גובהה האמיתי.
נתבקשה לרחוץ את גופה ולא סירבה. חזרה בעירום מלא, אפילו ללא המגבת, התיישבה בנחת על המיטה לידי והתחילה ללטף, בתחילה את הידיים, לאחר מכן את השיער וכן לנשק בעדינות.
בשפתיים עדינות ולשון קטנטנה החלה מנסה לגרות ולהפעיל את הבלוטות אצלי, לאט לאט הורידה גם את החולצה שלי והתיישבה מעלי.
ממשיכה ללטף ולנשק ולאט לאט עברנו לשכיבה כשהיא לא מפסיקה לחכך בי את שדייה, נתברכה בחזה הילדונת והיא אינה מתביישת לעשות בו שימוש.
תוך כדי שעברנו לשכיבה החלה גם לרדת לכיוון שמוליק ולאחר שקצת ליקקה ומצצה ביקשתי שתסתובב ותיתן לי לענג אותה גם, הייתה מגולחת ונקייה, כך עברו כמה דקות עד שגמרה בגניחות ולא יכלה יותר למצוץ וביקשה שנלביש את שמוליק וניגש לעניין.
רכבה כמה דקות כשהרגליים שלה מתחת לתחת שלי (ככה שמוליק עמוק עמוק) עד ששוב גמרה וביקשה שאזדרז, המשכנו עוד דקתיים באותה התנוחה עד שאני גמרתי והיא גמרה שוב ביחד איתי..
נשכבנו שנינו שפוכים ושוחחנו והתלטפנו וצחקנו עד ששוב התחילה לנשק אותי וללטף וכמובן ששמוליק נענה לאתגר..
שוב ביקשתי לתת לה לגמור קודם ואכן כך היה תוך כדי ירידה ואצבע בנקב המתוק שלה.
הפעם חדרנו כשאני למעלה ושוב הגברת סיימה לפחות פעם אחת עד שגם אני גמרתי.
לסיכום הגברת טוענת כי גמרה 5 פעמים ואני רק פעמיים.
נראה לי שאני הייתי צריך לקבל פה כסף אבל לא נורא..
כל התענוג ובהחלט שעם הגברת היה תענוג, עלה 650 ש"ח ונמשך כ-55 דקות, אם הייתה נותנת לי עוד 5 דקות היינו עושים עוד סיבוב אבל הלכה..
GFE חווייתי למדי ומומלץ ביותר.
התמונות באתר לא עושות לה חסד, במציאות עם הנמשים היא חיננית יותר והחיוך שלה שובה, בתמונות האודם קצת הורס.
בסה"כ מומלצת עד מאד.
עוזבת ב- 7.7.
אל תעשו שום דבר שאני לא הייתי עושה...