כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 56 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

551

המציצה רק 6.5 כי לא הייתה חלקה הרגשתי טיפה את השיניים.. בוא נגיד שזכיתי למציצות הרבה יותר טובות מזה לכן 6.5 זה הוגן לגמרי .

[QUOTE=adirsh23]אני יקדים את הסופרמן בשאלה איך מציצה מעלפת אם הציון 6.5[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

552
טוב, אז היום הגעתי לחולון אחרי כמה חודשים בלי סקס בתשלום.
הפעם הקודמת הייתה נפילה עם אחת (דיווחתי פה), הפעם לפניה הייתה בתאילנד (יש דיווח בפורום סקס בחו"ל) ולפני זה היה לי ניסיון שוד באשקלון (גם זה מדוווח בשרשור על אשקלון). בקיצור הגעתי מלא חששות וחשדות.
בסיבוב הראשון ראיתי את זו שיושבת ברח' המרכבה בתחנת אוטובוס (ישראלית מלאה). במורד הרח', ממש בצומת בתחנת אוטובוס ההיא ישבו שתיים, ברח הבנאי הייתה אחת שממש לא נראתה לי.
ברח' המשביר היו 3-4 בנות, נראו לא רע בכלל, אבל לא עצרתי לידן. משם עברתי ברח' הפלד, שם היו 3 בנות בתחנת מוניות (דיברתי עם שתיים מהן, המחיר אמנם 100 למציצה וזיון אבל בלי זה ובלי זה ולא ככה ולא אחרת, בקיצור ביאסו לי את התחת) על סמך הקול שלהן והמראה הלא-מושלם, אני מניח שאלה בנות ולא קוקס.
בהמשך הרח' היו מפוזרות עוד 4-5, שוב עצרתי ליד אחת מהן, קצת דיברנו אבל לא העלתי אותה. שוב, לדעתי זו אישה.

חזרתי לרח' המרכבה ואז ראיתי אותה:

ריקה. ריקה פדריקה.

עמדה בחניון העליון ביותר בצד השני של האי-תנועה, ממש לפני הרמזור.
שמתי גז לרמזור של הסופר, עשיתי פרסה (התחריתי בג'יפ כסוף) ועצרתי לידה.
המחיר 100, כרגיל, וידאתי שאפשר לגעת ולהחדיר אצבעות, ורק אחרי שנכנסה אמרתי לה שהייתי איתה כבר, מזמן.
להזכירכם, לפני כשנתיים הייתי איתה (גם על זה יש דיווח) וממש אהבתי את הכוס הלא-מגולח עם הפלומה הבלונדינית, את הציצים הזערוריים שלה, את המציצה החשופה. זכרתי אותה ממש לטובה.
בקיצור כיוונה אותי אל מאחורי המבנים ואז שאלה אם אני ממהר, עניתי לה שלא...
מפה לשם התחלנו לדבר. ריקה צולעת מאד, ממש מוגבלת בתנועות שלה. על סמך מה שהיא סיפרה (אמיתי או לא - מי יודע...) שהיא הייתה בלרינה ברוסיה, עלתה לארץ וחלמה לפתוח בי"ס לבלט קלאסי אבל ניתוח פשוט שהסתבך גרם לה לפגיעה לצמיתית ברגליים, מה שכמובן קטע את הקריירה הריקודית שלה. משם הדרך לסמים הייתה קצרה, אחרי כמה שנים של שימוש היא עברה גמילה וכיום היא כבר 6 שנים נקייה.
דיברנו ודיברנו, השעון כבר הראה שעברה כמעט שעה. שמעתי את כל סיפור חייה, כל הקשיים והתלאות שהיא עברה, עם הניתוח, התביעה המשפטית שבעקבותיו, הסמים, ההורים שלה, בקיצור - הכל.
עד כאן היה מקסים. היה כיף לדבר איתה, הבחורה אינטליגנטית ברמות.
כבר הייתי שנייה לפני לתת לה כסף וללכת......אבל ההורמונים היו יותר חזקים.
מכאן הסיפור קצת מתדרדר, מבחינתי.
התפשטה חלקית, כלומר פתחה את הז'קט שלבשה, הרימה את החזייה (למה לעזאזל היא צריכה חזייה???) ווחשפה את הציצונים שלה (פטמות קטנטנות חמודות לאללה), התחילה במציצה מקונדמת (שיט !!!! למה מקונדמת???? אני שונא מציצות כאלה...), כשראיתי שהמציצה לא עושה לי כלום השכבתי אותה על הגב, המכנס ירד לאמצע הירך (אמרתי שהיא מוגבלת בתנועות שלה, להוריד מכנסיים זה פרוייקט שלם בשבילה).
התחלתי לשחק לה בכוס, להחדיר אצבעות (קודם אחת, אח"כ שתיים, ויותר מזה לא הצלחתי)למרות שהיא הייתה די רטובה טבעית, לפשק, למשש ולעשות את הדגדגן, תוך כדי שאני מעמיד לעצמי.
אז חדרתי אליה. הכוס שלה צר והדוק (גם הפוזה הזאת מוסיפה להדיקות), כמה דקות של פמפום וגמירה בקונדום.
תוך כדי שהתלבשה המשכנו לדבר. ככה עברו עוד איזה 20 דקות.
סה"כ הייתה אצלי באוטו קרוב לשעתיים!
זהו, נפרדנו בנשיקה על השפתיים (לא צרפתית אלא חברית), וכנראה שאני אחזור אליה שוב, למרות הבינוניות של הזיון. החוויה האנושית, הבין אישית הייתה שווה יותר מהזיון עצמו.

שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

553

אומנם המפגש המיוחל בינך לבין ריקה נשמע מעניין ומרגש מבחינה ״אנושית״ וזה נחמד לגלות שיש אדם מאחורי זה, אבל אסור לנו לשכוח שאנחנו באים ״לתת עבודה״ וללכת כל אחד חוזר לשגרה שלו ולחיים שלו. עם כל הכבוד לכל אחת ואחת שעובדת יש סיפור מרגש ועצוב אבל אנחנו לא יכולים להקשר ואסור להקשר לזה. אנחנו ממנים איזשהו חלק בחוויה אינטימית עם הבחורה ולא להפך לא משלמים לנו כדי להיות הפסיכולוגים שלהן. כל עוד מדובר במתן שירות תמורת כסף אסור לערב ולהתערב. לרוב הבנות ממציאות ומפברקות ומיפות את הסיפורים כדי ליצור תגובות מצד הלקוחות. שמעתי כבר אלף ואחד סיפורים לחלק האמנתי ולחלק גדול לא. צריך להיות אנושי ולהתנהג בכבוד המגיע להן אבל לא להתקרב אליהן קרוב מדי כי החפירות יהפכו לשגרה.

[QUOTE=XRM1963]טוב, אז היום הגעתי לחולון אחרי כמה חודשים בלי סקס בתשלום.
הפעם הקודמת הייתה נפילה עם אחת (דיווחתי פה), הפעם לפניה הייתה בתאילנד (יש דיווח בפורום סקס בחו"ל) ולפני זה היה לי ניסיון שוד באשקלון (גם זה מדוווח בשרשור על אשקלון). בקיצור הגעתי מלא חששות וחשדות.
בסיבוב הראשון ראיתי את זו שיושבת ברח' המרכבה בתחנת אוטובוס (ישראלית מלאה). במורד הרח', ממש בצומת בתחנת אוטובוס ההיא ישבו שתיים, ברח הבנאי הייתה אחת שממש לא נראתה לי.
ברח' המשביר היו 3-4 בנות, נראו לא רע בכלל, אבל לא עצרתי לידן. משם עברתי ברח' הפלד, שם היו 3 בנות בתחנת מוניות (דיברתי עם שתיים מהן, המחיר אמנם 100 למציצה וזיון אבל בלי זה ובלי זה ולא ככה ולא אחרת, בקיצור ביאסו לי את התחת) על סמך הקול שלהן והמראה הלא-מושלם, אני מניח שאלה בנות ולא קוקס.
בהמשך הרח' היו מפוזרות עוד 4-5, שוב עצרתי ליד אחת מהן, קצת דיברנו אבל לא העלתי אותה. שוב, לדעתי זו אישה.

חזרתי לרח' המרכבה ואז ראיתי אותה:

ריקה. ריקה פדריקה.

עמדה בחניון העליון ביותר בצד השני של האי-תנועה, ממש לפני הרמזור.
שמתי גז לרמזור של הסופר, עשיתי פרסה (התחריתי בג'יפ כסוף) ועצרתי לידה.
המחיר 100, כרגיל, וידאתי שאפשר לגעת ולהחדיר אצבעות, ורק אחרי שנכנסה אמרתי לה שהייתי איתה כבר, מזמן.
להזכירכם, לפני כשנתיים הייתי איתה (גם על זה יש דיווח) וממש אהבתי את הכוס הלא-מגולח עם הפלומה הבלונדינית, את הציצים הזערוריים שלה, את המציצה החשופה. זכרתי אותה ממש לטובה.
בקיצור כיוונה אותי אל מאחורי המבנים ואז שאלה אם אני ממהר, עניתי לה שלא...
מפה לשם התחלנו לדבר. ריקה צולעת מאד, ממש מוגבלת בתנועות שלה. על סמך מה שהיא סיפרה (אמיתי או לא - מי יודע...) שהיא הייתה בלרינה ברוסיה, עלתה לארץ וחלמה לפתוח בי"ס לבלט קלאסי אבל ניתוח פשוט שהסתבך גרם לה לפגיעה לצמיתית ברגליים, מה שכמובן קטע את הקריירה הריקודית שלה. משם הדרך לסמים הייתה קצרה, אחרי כמה שנים של שימוש היא עברה גמילה וכיום היא כבר 6 שנים נקייה.
דיברנו ודיברנו, השעון כבר הראה שעברה כמעט שעה. שמעתי את כל סיפור חייה, כל הקשיים והתלאות שהיא עברה, עם הניתוח, התביעה המשפטית שבעקבותיו, הסמים, ההורים שלה, בקיצור - הכל.
עד כאן היה מקסים. היה כיף לדבר איתה, הבחורה אינטליגנטית ברמות.
כבר הייתי שנייה לפני לתת לה כסף וללכת......אבל ההורמונים היו יותר חזקים.
מכאן הסיפור קצת מתדרדר, מבחינתי.
התפשטה חלקית, כלומר פתחה את הז'קט שלבשה, הרימה את החזייה (למה לעזאזל היא צריכה חזייה???) ווחשפה את הציצונים שלה (פטמות קטנטנות חמודות לאללה), התחילה במציצה מקונדמת (שיט !!!! למה מקונדמת???? אני שונא מציצות כאלה...), כשראיתי שהמציצה לא עושה לי כלום השכבתי אותה על הגב, המכנס ירד לאמצע הירך (אמרתי שהיא מוגבלת בתנועות שלה, להוריד מכנסיים זה פרוייקט שלם בשבילה).
התחלתי לשחק לה בכוס, להחדיר אצבעות (קודם אחת, אח"כ שתיים, ויותר מזה לא הצלחתי)למרות שהיא הייתה די רטובה טבעית, לפשק, למשש ולעשות את הדגדגן, תוך כדי שאני מעמיד לעצמי.
אז חדרתי אליה. הכוס שלה צר והדוק (גם הפוזה הזאת מוסיפה להדיקות), כמה דקות של פמפום וגמירה בקונדום.
תוך כדי שהתלבשה המשכנו לדבר. ככה עברו עוד איזה 20 דקות.
סה"כ הייתה אצלי באוטו קרוב לשעתיים!
זהו, נפרדנו בנשיקה על השפתיים (לא צרפתית אלא חברית), וכנראה שאני אחזור אליה שוב, למרות הבינוניות של הזיון. החוויה האנושית, הבין אישית הייתה שווה יותר מהזיון עצמו.

[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

554
שלום לכולם,

רציתי לשתף בדגימה שהיתה לי לפני כ 10 ימים בחולון.

הסתובבתי לי וראיתי כמה בנות וקוקסינליות.. מה שבדר"כ יש שם (אני עדיין לא ראיתי את כל החדשות שאתם מדברים עליהן... היום נבדוק מה קורה שם..)

ברחוב הפלד באמצע קצת לפני תחנת הדלק טן (בתחנת האוטובוס הימנית למי שמגיע מרח' המלאכה...) ראיתי מישהי עם שיער בהיר נוטה לבלונד... גוף רגיל.. משהו בסביבות 45-50 אני חושב..
שאלתי לפרטים וכרגיל - מ+ז 100 ש"ח. וידאתי שהיא מתפשטת ואפשר למשש את השדיים ולגעת וללטף את הכוס שלה.
מה שאהבתי שהיא היתה מאד רגועה ונחמדה... ולא ברברית כמו הרבה אחרות.. (אני מכיר אותה לפני הרבה זמן אך אף פעם לא הייתי איתה... כי בזמנו היו בחורות הרבה יותר שוות..)

לאחר שנכנסה לרכב.. הפתיעה בעוד הצעה שכוללת מציצה ללא ואנאלי ב200.
למרות החשק האדיר שעשתה לי... נשארתי בסיכום שלנו מאחר והפרוטות לא היו בכיסי..

נסענו למקום שקט... עברנו אחורנית.. כסף החליף ידיים.. בגדים הופשטו..
התחילה במציצה מקונדמת לא רעה (חסרה קצת עוצמה וואקום..).. נגעתי בכל מה שרציתי ללא תלונות ממנה... הכוס היה עם קצת שיער בלונדיני (שמאד אהבתי...) אצבע למעלה

לאחר מכן עברנו לאקט עצמו במיסיונרית... ללא שום תלונות מצידה וכל מיני הערות, עד לגמירה שלי.

לסיכום: נחמדה מאד וסבלנית... מוחא כפייה

כנראה שבפעם הבאה איתה ננסה את האנאלי

מצטער, שאלתי לשמה אבל אני כבר לא זוכר (אשמח אם מישהו יזכיר לי, אם הוא מכיר..)

מקווה שתיהנו.. ותמשיכו לזיין ולדווח Tongue

נפתלי
אין כמו תחת עסיסי!!!

555
[QUOTE=yosi]
אומנם המפגש המיוחל בינך לבין ריקה נשמע מעניין ומרגש מבחינה ״אנושית״ וזה נחמד לגלות שיש אדם מאחורי זה, אבל אסור לנו לשכוח שאנחנו באים ״לתת עבודה״ וללכת כל אחד חוזר לשגרה שלו ולחיים שלו. עם כל הכבוד לכל אחת ואחת שעובדת יש סיפור מרגש ועצוב אבל אנחנו לא יכולים להקשר ואסור להקשר לזה. אנחנו ממנים איזשהו חלק בחוויה אינטימית עם הבחורה ולא להפך לא משלמים לנו כדי להיות הפסיכולוגים שלהן. כל עוד מדובר במתן שירות תמורת כסף אסור לערב ולהתערב. לרוב הבנות ממציאות ומפברקות ומיפות את הסיפורים כדי ליצור תגובות מצד הלקוחות. שמעתי כבר אלף ואחד סיפורים לחלק האמנתי ולחלק גדול לא. צריך להיות אנושי ולהתנהג בכבוד המגיע להן אבל לא להתקרב אליהן קרוב מדי כי החפירות יהפכו לשגרה. 

[/QUOTE]
הרשה לי לחלוק עליך בעניין הזה.

א. ברור לי ש 3/4 מהסיפורים הם בדויים או מיופים, אבל אני מאמין שאנשים הם מה שהם מספרים לעצמם שהם. ככה גם הבנות האלה. אם בסופו של יום עבודה, אחרי 10 קליינטים (שזה לא קל, תסכים איתי) היא משכנעת את עצמה שבעבר שלה היא הייתה בלרינהמהנדסתרופאהשקר-כלשהו אז זה מה שמחזיק אותה "שפוייה".

ב. בצד האגואיסטי, ברגע שהיא נפתחת אליך, ברגע שהיא מרגישה שהיא יכולה לחלוק איתך את הקושי של המקצוע, ברגע שהיא מרגישה שהיא חיבור שהוא מעבר לכסף-סקס, אז אתה יכול לקבל ממנה שירות הרבה יותר טוב, אקסטרות ללא תוספת תשלום, יותר זמן, וכו'. פעם, לפני הרבה שנים, הייתי עם מישהי (אנג'לה, עבדה בא"ת חולון בסביבות 1998-1999) ולאחר שיחה של כשעה קיבלתי ממנה שני "מספרים" ברצף, כולל אנאלי, בחינם.

ג. אסור לשכוח שהן בסך הכל בן-אדם, שבדר"כ החיים לא חייכו אליהן. אז אם אתה יכול לפנות להן את הזמן לשמוע אותן, אתה עושה משהו למען הבחורה. אני חושב שכמו שאני צריך את הסקס לטובת השפיות שלי, ככה חלק מהבחורות, בסיטואציה נכונה, זקוקות לאוזן קשבת. אנושיות.

אז גם אם לא משלמים לי כדי להיות הפסיכולוג שלה, בתנאי שיש לי אפשרות מבחינת זמן, השיחה האישית משתלמת ועושה טוב גם לבחורה וגם לי.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

556
אז נסעתי היום לפגוע את נטלי המדוברת, בקצה הרחוב עמדה מישהי עם שיער שחור ומיני, נראית יחסית צעירה. הבעיה שמזדה 3 הקדימה אותי ולמרות שחיכיתי יוצא מעשרים דקות הם עדיין לא סיימו שם את העניינים( מה שלא עצר רכבים אחרים מלהמשיך ולהיכנס להם באמצע ולעמוד ליד ).
השאלה אם זו הייתה נטלי כי לפי מה שהבנתי נטלי בכלל בלונדינית....

557
בשבוע שעבר הזדמן לי להיות באזור התעשייה בשעה 02:00
לאחר 2-3 סיבובים בכל המתחם לא ראיתי משהיא מעניינית
למעט בחורה ישראלית בת 35-40 רזה עם שמלת פוש אפ שיושבת בתחנת אוטובוס ליד הסופר סל
לכיין מערב.
שאלתי פרטים 100 ש"ח זיון+מציצה
רציתי מציצה ללא גומי עשתה קצת פרצופים ולבסוף הסכימה
נסענו לחניון הסמוך-מציצה סבירה לא משהוא לספר לחברה
זיון סתמי
העיקר גמרתי ויאללה הביתה
לא ממליץ
שש בש

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”