אתמול ביליתי שעה עם סיון ואלו הפרטים
זו הפעם הראשונה שאני מזמין ממשרד זה בחורה, התקשרתי ושאלתי איזה בנות יש וסיון ניראתה לי הכי לטעמי מהבנות וביקשתי להזמין אותה, שאלתי למחיר אמרו לי 750 אמרתי לפקידה שזה גבוה לי ושחשבתי שהמחיר נמוך יותר ולכן אני אוותר היא מצידה אמרה לי שבגלל שאין לה עוד הזמנות ובגלל שהיא במרחק קצר ממני היא יכולה לעשות לי הנחה ל 650 המחיר התאים לי וסגרתי איתה שתוך כמה דקות אני התקשר ויתן לה מס חדר. אחרי עשר דקות התקשרתי וענה לי בחור אחר מסרתי לו את מספר החדר והוא אמר לי שסיון תגיע עוד 20 דקות.
אחרי 40 דקות היא לא הגיע התקשרתי לשאול מה קורה ואמרו לי שהם מחקים שאני יתן להם מס חדר בקיצור בסוף מסרתי לו שוב את החדר והיא באמת הגיע דיי מהר.
טוב ועכשיו לעיקר, סיון ניראת טוב בדומה לתמונה (לא יודע אם היא אמיתית) רזה גבוהה חזה טבעי בגודל בינוני שיער שחור פנים נאות אבל יש לציין סיון שעירה עוד לפני שהיא התפשטה שמתי לב לידיים השעירות זה כולל גם שערות בבטן ובתחת בכול שאר הגוף ניתן לראות שהיא מורידה שיער.
לגבי השירות:
נשיקות זו ההצטינות שלה היא מנשקת טוב מאוד.
מציצה לא משהו, היא מצצה בחוסר חשק וזה הורגש וגם השיניים הורגשו אבל הליקוקי ביצים שלה היו ברמה הרבה יותר גבוה פה זה המקום לציין שלסיון יש לשון ארוכה ומחודדת והיא שולטת בא בצורה מדהימה.
זיון רגיל לא משהו מיוחד.
לסיכום סיון ניראת טוב מנסה לתת לך הרגשה של חברה אבל מצד שני היא דיי קרה גם בזיון וגם אחרי לדעתי לא שווה לחזור, יש בנות עדיפות בסכומים האלו.