אם מתלהבים מענת אז זה באמת מראה על המצב היבש של ירושלים.
אין ספק שהמסאז מושקע אבל דחיל רבאק כשהייתי איתה הרגשתי שאני עם אמא שלי.
יש מחסור כבד בבנות צעירות ויפות באיזור ירושלים.
אני אפילו יכול לומר בזהירות שאין אפילו אחת כזאת... ואין אחת שאני לא מכיר בירושלים.
אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי
23אם כבר תשקיע בקרין שבעבר ענת עבדה איתה והיום עובדת עם ליסה.
גם יותר שווה וגם עיסוי יותר טוב.
אבל שמע חייבים לעשות שינוי, לא הגיוני שנצטרך ליסוע לראשון או לתל אביב בשביל פאקינג עיסוי עד שאתה מגיע למקום יוצא לך החשק.
חברים אם יש למישו תגלית זה המקום וזה הזמן. לא להתבייש!!!
גם יותר שווה וגם עיסוי יותר טוב.
אבל שמע חייבים לעשות שינוי, לא הגיוני שנצטרך ליסוע לראשון או לתל אביב בשביל פאקינג עיסוי עד שאתה מגיע למקום יוצא לך החשק.
חברים אם יש למישו תגלית זה המקום וזה הזמן. לא להתבייש!!!
25חמוד נשוי צודק
אני לא התלהבתי מאנת ענת העיסוי טוב אבל לא עשתה הרפיה זה היה לפני חמישה חודשים
לפי הדיווחים עושה כיום
את קארין לא מכיר ' מי יכול לתרום מידע ?
אין עניין
26דיווח על ענת מירושלים. טל: [טלפון בפרטי, אסור לפרסם]
במילה אחת, מעולה. בשניי מילים, ממש מעולה.
ובפירוט: הרבה כבר נכתב אז לא אאריך.
ענת יותר קרובה לגיל חמישים מאשר לארבעים וחמש שמישהו כתב.
מבחינת המראה שלה. היא נראית מתאים לגילה, שמנה יחסית כלומר מלאה פלוס. תחת ענק וחזה גדול. בקיצור, כבר ראיתי יפות ממנה.
המיקום בירושלים, דירה פרטית, נקי, מריח טוב, מקלחת צמודה לחדר הטיפולים (מקלחת סבבה אך לא ברמה של ספא... מקלחון+שרותים וכיור רחיצת ידיים)
העיסוי: מעולה שבמעולים. האישה יודעת עיסוי מקצועי מהו ובמגוון שיטות. לא מתקתקת.
החלק האירוטי: אז ככה, האישה טיזרית גדולה.... יודעת לענג גבר. היא לא מתפשטת (ולפי איך שהיא נראית טוב שכך), לא בודי ולא שום כלום מעבר לעיסוי. לגביי הרפיה, לא יודע לאמר לכם. הגעתי אליה כה מפורק כך שזה היה פחות חשוב עבורי, היא לא שאלה ואני לא ביקשתי. כן הייתי מגורה (היא יודעת איך לשגע גבר) אך השארתי את הגרוי איך שהוא. אינני מוציא מכלל אפשרות שיש שם הרפיה.
מי שמחפש מעסה צעירה ואו חטובה, זה לא המקום עבורו. מי שמחפש איכות בעיסוי וגרוי מיני, זה ה-מקום. מי שההרפיה הכי חשובה לו אז ראשית שילמד לאונן, שנית שיהיה אופטימי אולי אם תהיה כימיה טובה או שהוא יבקש היא תזרום איתו לזה. בכל מקרה לא לדבר איתה על זה בטלפון כי זה יהרוג את הסיכוי שזה יתרחש. מדובר באישה איכותית, חכמה, משכילה אז אנא לכבד אותה בהתאם.
לסיכום:
מיקום - 10 פרטי, נקי, נעים ודיסקרטי
עיסוי - 10 מעולה שבמעולים
גוף - 5 מבוגרת, שמנה.....
האם אחזור: בהחלט! בטח! ברור! כמובן! - כל התשובות נכונות
27שלום חברים,
לא דובים ולא יער.
הייתי אתמול אצל אנט, היא אישה מקסימה, נותנת עיסוי מצוין אך אין הרפיה בשום פנים ואופן, ומוטב שלא להשלות פה חברים בנושא.
אנט מעניקה עיסוי מאוד מושקע, העיסוי מתבצע כאשר אתה ערום לחלוטין (היא מציעה גם תחתונים למי שמעוניין) ומתבצע בכל חלקי הגוף פרט לאיזור המועדף עלינו בו היא לא נוגעת בכלל.
היא העניקה לי עיסוי מצוין, בלי להסתכל בכלל על השעון. העיסוי כלל גם שיאצו ואבנים חמות. היא שאלה אותי איך הגעתי עליה, אמרתי לה שמהפורום, היא אמרה שהיא לא הכי אוהבת אותו כי כותבים שם על דברים שהיא לא עושה. הכימיה ביננו היתה מצויינת והיא מאוד נהנתה להעניק לי את העיסוי, אך לא היתה הרפייה וגם לא הצעה לכך ולכן אני מציע למי שזה דבר מהותי עבורו אז לא להגיע כי זה לא יקרה. מי שרוצה עיסוי מאוד טוב בעירום מלא יקבל תמורה יפה לכספו.
28הגעתי עוד מספר פעמים אל ענת הירושלמית. התיאום איתה קל ביותר (דרך הווצאפ) והיא לא שוכחת לשלוח כל מיני ברכות לאחר שנפרדים. מבחינת תנאי הספא שלה, לא מכיר מקום פרטי מושקע יותר. היא הוסיפה סבונים מהסוג שאני אוהב (כאלו שמייצרים הרבה קצף) ועוד כמה טיפים שנתתי לה מניסיוני במקומות אחרים.
אין שום טעם לשאול אותה שאלות קיטבג בטלפון, (את עושה טנטרה ? יש הרפייה ?) התשובה תהיה תמיד אותו הדבר (לא). כל מי שכבר ותיק בפורום, מכיר את העיקרון הזה. תגיעו מסודרים, נקיים, לזמן ארוך (לא באמצע העבודה כשאתם ממהרים לפגישה...), תפתחו איתה שיחה, תתמידו בביקורים ושערי גן עדן יפתחו בפניכם ואני מדבר מניסיון. קיבלתי אצלה המון פינוקים שהם מעבר לתפריט הסטנדרטי אבל גם הגעתי ל-4 שעות רצוף, שבסיומם קיבלתי עיסוי קצף מפנק ביותר ברמה של חמאם טורקי במלון 5 כוכבים !!!
כמובן שיש עניין של כימיה אישית איתה ואמון הדדי שצריך לבנות איתה מביקור לביקור. לא סתם יש עליה את הפוסט הזה בפורום, אם לא היה כלום אצלה שרלוונטי לעינייננו, הוא היה מתנוון וננעל.
אפשר לתאם איתה ועם חברה שלה עיסוי ב-4 ידיים, אני טרם חוויתי זאת משיקולי לוח זמנים של חברתה, אך אני חותר בהתמדה לממש את האופציה הזו.
היא המעסה המיקצועית ביותר שהכרתי מעולם וגם החלק האירוטי אצלה פותח לי צ'אקרות כל פעם מחדש. היא למדה סקסולוגיה, כך שהמבנה האנטומי של גוף הגבר ונקודות הגירוי שבו, מוכרות לה היטב ברמה הרפואית.
חדר העיסויים תמיד נקי ומסודר, היא משתמשת באבנים חמות ושמן ארומתראפי איכותי, החדר מחומם כפי שצריך ויש ריח נעים.
אני חוזר אליה כל פעם שאני בירושלים.
יחס גורר יחס