כ שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה - דף 10 - סקס אדיר

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

93
[QUOTE=sababafor]איזה יפה את ינעל העולם רק בקשה אחת אם לא אכפת לך לצלם את הרגליים שלך[/QUOTE]

תודה מאמי..
מבטיחה להעלות תמונה כזו ממש בקרוב :)

ובינתיים דואגת לארגן לכם עוד מפגש משותף עם מישל המדהימה
שיהיה המשך יום נפלא
נשיקות...

97
הייתי!!!
שחר ומישל
שתי נשים סקסיות , מדהימות , יפות
כל מה ששחר כתבה על מישל נכון ואפילו מאוד...
מישל סקסית , יפהפיה , גוף מטריף, וחיוך כובש...
שחר... מה נגיד על שחר... דקה, עבה, כן הריון , לא הריון , כשאתה איתה כלום לא משנה ...
היא כל כך סקסית שהעולם יכול להתהפך ולא תרגיש כשאתה איתה...
המונדיאל הוא אירוע ספורט משעמם כשאתה איתה...
לסיכום:
שחר ומישל - חוויה שמומלצת בחום...
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

99
המלכה באדום!

כמו שאתם יודעים אני שונא את הצבע האדום!!! אבל שאני ראיתי את שחר מעלה את התמונות האלה! הייתי חייב לעשות מעשה שלא יעשה.

שלחתי הודעה כי היא לא ענתה לי ביום רביעי שעבר האם אפשר להיפגש בבוקר יום ראשון! תוך כמה דקות היא חזרה אלי במחצית של המשחק ירדתי למטה לדבר איתה קבענו דייט סקס בבוקר יום ראשון! אני כבר בעננים מה אני הולך לעשות לה אבל לפני שאני סגרתי את הטלפון אמרתי לה שאני רוצה שהיא תיהיה בבגד הזה ביום ראשון היא הייתה בהלם!!! היא אמרה די אני לא מאמינה אמרתי ביי וסגרתי את הטלפון!...!צחוקצחוקצחוקTongueקריצה

חמישי שישי שבת ראשון לא מאונן רק מסתכל על סרטי פורנו קר כדי להגדיל את החרמנות שלי כלפי!.

אלוהים ישמור לא עוזר כל דבר שאני עושה! לא עובר שניה רק מצפה ביום ראשון בבוקר! בום מגיע יום ראשון בבוקר! אני כבר חרמן אש, מתעורר מוקדם, מתקלח עם זקפה ענקית!, מסתיר אותה טוב!, בין המכנסים שלי מתחיל לנסוע על האופניים שלי ואז בום נופל! שניה מסתכל הצידה חושב שיש איזה זוג בפארק שמזדיין לו
כמעט נכנס בעמוד ונופל מדמיין כבר איך אני חודר אליה!.

כבר לא מסוגל לרכב עד אליה! נוסע כמו מטורף מגיע טיפה קודם! קונה בסופר פארם שמן תינוקות וגם פסלטר לסתום את הפצע!.

מגיע אליה חי בריא ושלם! אומר לה זהו אין עליך! מוריד אותה על הרצפה ופשוט! מזיין לה את הצורה כמובן עם קונדום! (רק חושב על זה וכבר עומד לי).

הטעות שלי היייתה שריציתי מאוד לזיין אותה בתחת אבל לא עמד לי טוב בפעם השנייה!:( אז פשוט גמרתי ידני!
:) שהיא שוכבת על המיטה ואני גומר על הגב! שלה בזמן שהיא גומרת מהסג'ר!

שחר מותק תודה רבה על הפינוק!!! את לא יודעת!! פשוט את לא יודעת!!! איך אני מרגיש מזל שאני פגשתי אותך:)

תודה רבה להתראות בסוף החודש!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

100
"אני יכול לנשק אותך?" שאלתי אותה.
"כן, בטח", ענתה וחייכה אלי.
ככה התחיל המפגש שלי עם שחר - בנשיקה לוהטת - GFE בהתגלמותו.
אחרי מקלחת קצרה, התיישבתי עירום על הכורסה. שחר לא היססה לרגע וניגשה למלאכה. זו היתה המציצה הכי טובה שהיתה לי בחיים. אני לא אומר זאת סתם. הגרון העמוק, ליקוק הביצים והחלק הטוב ביותר - עיניה מביטות בי בתשוקה בעודה מוצצת את איבר מיני. כאשר נאלצה לנשום אוויר, היא חייכה, מה שהוסיף לתענוג - החיוך שלה ליווה אותי לכל אורך המפגש. חיוך שנובע מהרצון העמוק שלה לתת מעצמה - לתת את כל הלב - לתת את כל הגוף.
אני חייב לציין דבר-מה שטרם ראיתי פה בפורום בנוגע לשחר - היא יפהפיה, פשוט יפהפיה. והשיער שלה - שיער שחור, חלק ומבריק. תענוג ללטף אותו כאשר היא מוצצת לך. תענוג לגעת בו כאשר היא רוכבת עליך.
לאחר שסיימתי את האקט הראשון - נשכבו ביחד על המיטה ודיברנו, פשוט דיברנו על נושאים כאלה ואחרים. תענוג לשכב לצידה ולהקשיב לה. תענוג לראות שהחיוך שעל פניה לא נעלם אף-פעם.
נפרדנו בנשיקה לוהטת והבטחה שכאשר אני אבוא בפעם הבאה, זה יהיה גם עם מישל.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”