כ מדהימה! לא מאמין שמצאתי אותה - דף 2 - סקס אדיר

מדהימה! לא מאמין שמצאתי אותה

11
שלום לכולכם מציץ כמה שנים פה בפורום אבל החלטתי לדווח פעם ראשונה.
מדובר בקולומביאנית באלנבי אני מניח שכולכם כבר מכירים.
אחרי פעמיים שניסיתי לקבוע איתה כל פעם נתקלתי במכשול אחר. שיטת המיטה החמה כנראה התפתחה אצלה יתר על המידה מכיוון שמבחינתה זה בסדר לקבוע עם שתיים לאותה השעה ומי שמגיע קודם, זוכה.
טוב נו, רצינו לדגום לא? נמתין.
אז אחרי המתנה מייגעת הגעתי.
הכניסה ציבורית למדי, לא כל כך אוהב את זה אבל זה מה יש לא?
פתחה את הדלת מולי קולמביאנית כבת 36 לערך לוק אגרסיבי אך מרענן -כמה אפשר לצפות ברוסיות חסרות המנוח האלה שלוחצות לנו על שק האשכים?
בונוס מיוחד הוא החוסר בשפה - דוברת אנגלית ברמה בסיסית מה שמשאיר לנו הגברים קצת יחס GFE ולא יחס של מוכרת בשוק.
נכנסה לרגע לחדר ליד והורידה את שמלתה. נגלה לעיניי ישבן קולומביאני חבוק בתחתון שחור וביריות לרגליה, ישבן עסיסי כמו שרק חולה ישבנים כמוני יכול להתפתות ממנו.
מסרתי לה את שלוש מאות השקלים ונכנסתי לשטוף את עצמי.
עושה רושם שהדירה לא הגיינית במיוחד.
מציצה חשופה בתוספת קטנה עשתה את שלה ומוצצת מקסים, מבט בעיניים בדיוק כמו שאני אוהב.
הלבישה לי אותו והחלה מלקקת לי את החזה נתתי לה בדוגי על הצד ברגליין סגורות ואפילו גמרה פעם אחת. כן כן. גמרה.
יחס GFE נשיקות חופשי והתזות לכל עבר.
היה נחמד לא נראה לי שאחזור. אצלי זה או GFE אמיתי או חולת מין שרק רוצה למצוץ. אבל כזה אני.
המשך שבוע טוב.

[הועבר לשרשור המתאים]

15
אני מדווח קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר בכלל לא.

הייתי אצל הקולומביאנית ביום ראשון. מקבלת במלון דירות בירקון פינת אלנבי. חניה יש באידלסון.
דירונית קטנה וחשוכה. MTV בווליום גבוה. הבחורה נראית צעירה יחסית שנות העשרים המאוחרות תחילת שלושים. גוף יפה. תחת חטוב. חזה עומד ורך עם פטמות כהות לטיניות.
היא לא הציעה לי להתקלח אבל היה יום חם והודעתי לה שאני מתקלח קודם. לא ידוע אם בתקלחה לפני או אחרי.
התחילה בליקוקים וישר עברה למציצה עם קונדום. מציצה טובה למרות הכיסוי. ביקשתי ממנה לעבור ל-69. התחלתי לשחק לה בדגדגן והיא התכווצה מידי פעם תוך כדי מציצה.
השכבתי אותה על הגב והמשכתי לגרות אותה. היא בהחלט נהנית וגם נותנת הוראות (לאט יותר, מהר יותר). לגבי החדרת אצבעות בהתחלה לא רצתה אבל עם התקדמות הריגוש זה קרה באופן טבעי והיא זרמה עם זה.
עברנו לרכיבה כשהיא פונה אלי עם הפנים ומשם עברנו לדוגי מהיר וטוב עד לגמירה. מקלחת והביתה.
היא שירותית ונענית להוראות. היא נראית טוב וגם יודעת לעשות סקס למרות שמרגישים שהיא קצת חדשה מה שדווקא מהנה יותר. שווה את ה-300 ש"ח.
תורם לחברה

17
חמישי שעבר ביקרתי אצל ויקטוריה, ולהלן התרשמותי:

ראשית היא עברה למיקום חדש, לא שביקרתי בקודם, ברחוב מונטיפיורי לא רחוק מנחלת בנימין.
לקבוע עם הפקידה היה בהתחלה קצת מעצבן שכן הגעתי למקום ואז החליטה שלא לענות במשך זמן מה. התעקשתי והתעקשתי עד שלבסוף ענתה.

עליתי, פתחה לי ת'דלת בחורה בסביבות שנות ה-30 שלה. לא מטופחת וגם לא לבושה הכי סקסי (אחרי זה עברה לבגדים תחתונים מגרים שירדו מהר מאוד). אין ספק שהאטרקציה הגדולה ביותר אצלה (תרתי משמע) זה התחת.
סיכמנו 300 לחצי שעה, שתי גמירות, ראשונה במקלחת- היה קשה להסביר לה את זה וטענה שהתקלחה לפני שבאתי.

כרגיל אצל בחורות עובדות, את הגמירה הראשונה אני אוהב להעיף מהר מהפרק ואם אפשר במקלחת מה טוב קריצה

בהמשך התחרמנו במיטה, אבל היא משדרת מעין תחושה קרירה כזו, נשיקות מאוד סגורות כמו של איזה דודה ולא מאהבת. גם מיהרה לשים קונדום כועס למציצה. המציצה בסדר, לא משו להתלהב אבל גם לא נורא.
מהר מאוד עברנו לסקס.

עכשיו כאן חשוב לי להדגיש- אין מזגן!!!בכי טענה שהמאווררים יעשו ת'עבודה, אזש"ל... מהר מאוד התחלתי להזיע ונהיה לא נעים בכלל.

החלפנו כמה תנוחות, נראה היה שקצת כואב לה כי היה לה גדול אז ניסיתי בעדינות. בכל מקרה, לא היה שם איזה קליק או משו מטורף.
גמירה על החזה שלה, תוך שהיא שמה יד להגן מפני השפריצים Ouch

על השעון חצי שעה, שתי מקלחות, שתי גמירות וקולומביאנית אחת.

בסוף דיברנו קצת, הייתה שיחה נחמדה למרות מחסום השפה. באמת שבחורה חמודה, אבל לא יודע אם שווה ת'300 ואם לא עדיף להוסיף 400 ולנסות משו יותר ארוך ומפנק.. (עדיין בונה לנסות את מריה/יאנה)

18
לפני כשבועיים ביקרתי אצל העלמה בעקבות ההמלצות כאן וכיוון שיש לי חולשה לקולומביאניות :)
היא אכן קולומביאנית אורגינל. נראית טוב, בת השכן (בקולומביה).
מנסה להיות שירותית.
כל השאר די בנאלי מבחינתי. לא נפלתי מהשירות שלה. סבירה בלבד. בהתחשב בחוויות שעברתי עם קולמביאניות אחרות, היא בינונית בלבד.
נוסיף על זה את הדירה בה היא מארחת בתל אביב, היתה כמו סאונה, נטפתי מים אחרי 5 דקות, והדירה ללא מקלחת.

בכללי - היא מומלצת למי שמחפש את טווחי המחיר של 200-300 ש"ח, היא נותנת ניחוח מרענן מעט. אבל פה זה נגמר.
היא גם אמרה שאוטוטו נוסעת חזרה ותחזור לארץ בספטמבר.

בהצלחה.

20
אז ככה,
אחרי ממש הרבה זמן שלא ביקרתי אצל אף אחת, עקב זוגיות ארוכה.
ככה לראש השנה החלטתי להתפנק במיוחד.
לא מצאתי מתנה יותר טובה מהסיפור הבא:
אמצע יום עבודה. חרמנות מילאה את ראשי.
נזכרתי בפוסט הזה, והחלטתי שהגיע הזמן לבדוק את הנושא, תמיד הייתה לי חיבה לנשים לטיניות שחומות ולא רזות.
התקשרתי אליה, ובהתראה של חצי שעה (באמצע היום) הגעתי אליה,
הדירה קטנה ודיסקרטית מאוד, ממוקמת במרכז תל אביב,
פתחה לי את הדלת בחורה לטינית, שיער שחור ארוך חלק, שפתיים עבות ויפות, עיניים כהות, עם בגד גוף שחור.
שימו לב, יש לבחורה הזאת תחת מעולם אחר, אני מאוד חובב את החלק הזה אצל אשה, היא איננה רזונת, להיפך, יש במה לתפוס, ציצים בינוניים ורכים,
היא נקייה מאוד, גם לי ניקתה את הידיים עם מגבון לח.
בדירה יש מזגן, והייה נעים למדיי,
התחילה עם מציצה מקונדמת, ושוב, יש לה שפתיים מושלמות למציצה, והיא משקיעה.
בעודה יורדת לי, כאשר אני עומד מולה, עברתי למיטה, וניגשתי לחקור את הגוף שלה.
ירדתי לה, יש לה טעם מאוד טעים, מתוקה למדיי, היגיינית, ונראה שבא לה טוב הקטע, לא יודע אם היא גמרה מזה. וגם לא המשכתי יותר מעשר דקות.
אבל הייה תענוג לעבור עם הלשון שלי לאורך הגוף שלה, ולהרגיש את החלקים האינטימיים שלה רוטטים לצד המגע שלי.
התחלנו להזדיין על הצד, לאחר מכן עברנו לדוגי, מיסיונרית, והסיום הגדול בדוגי שוב.
היא הייתה רטובה, והייה ממש תענוג,
היא לא רזונת אז אפשר לוותר למי שאוהב תחת קטן ועומד.
אני בהחלט אחזור לבקר אותה, אם ייצא לי.

שירותית מאוד, נעימה ונחמדה.
לא שאלתי על אנאלי, גמירה בפה, או מציצה ללא קונדום, למעשה גמירה אחת הספיקה לי, ואני יודע שיהיה לי קשה מאוד להגיע לגמירה שניה אז עצרתי פה.

בקיצור, מומלצת בשבילי.

כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”