כ שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות - דף 20 - סקס אדיר

שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות

192
[QUOTE=H r m a n y]אדריש לא חשוב פה המראה החיצוני מה שקובע פה זה עצם העניין שזה לאור יום בשיחים וזה האקט המחרמן פה..ומה עוד שמדובר באישה ליברלית[/QUOTE]

אדמין בבקשה להרחיק אותו... מדובר בכפל זהויות אני בטוח שזה יוזר של הגאון מוילנה.

שב"ש

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

193
חברה,
שלומית בת 52 בדוק ומוכח. מידע אישי ממקום הולדתה והמחזור שלה בבית הספר.
זה שהיא נראת יותר זה מהרבה סיבות..
השמש, המקצוע וגם גנים
אגב, מכיר בחורות בגיל שלה שנראות יותר גרוע...

ושכל אחד יעשה את מה שטוב לו, רק בבקשה לא להשמיץ ולשפוט אחרים על דברים שאתם לא אוהבים
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

194

אף אחד לא משמיץ רק מציין ומדגיש עובדות ונותן דווח אובייקטיבי וראוי במיוחד כשהפוסט הזה קיבל כל כך הרבה תגובות מן הראוי לשמוע את הצד הזה גם. יש התלהבות והתלהמות רבה סביב הנושא לכן הכל צריך להיאמר לטוב ולרע..
מי שרוצה לבקר אותה שיבושם לו ויהיה לבריאות

[QUOTE=צעיר לנצח]חברה,

שלומית בת 52 בדוק ומוכח. מידע אישי ממקום הולדתה והמחזור שלה בבית הספר.

זה שהיא נראת יותר זה מהרבה סיבות..

השמש, המקצוע וגם גנים

אגב, מכיר בחורות בגיל שלה שנראות יותר גרוע...

ושכל אחד יעשה את מה שטוב לו, רק בבקשה לא להשמיץ ולשפוט אחרים על דברים שאתם לא אוהבים[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

195
[QUOTE=rozendor]שלומית בת 51 . בהחלט milf - לאוהבי הז'אנר בלבד . אבל אין עליה בחרמנות , בחופשיות - עושה הכל -, לא מתקתקת ואין על המציצות שלה . [/QUOTE]

MILF -באנגלית זה אמא שהייתי רוצה לדפוק...

ללא ספק ביטוי רדוד אבל הכוונה שמאחורי זה, נשים בגילאים 37/8 עד 42/3.

שנראות ממש טוב מטופחות לפחות 5-6 שנים אחורה.

שלומית בת 51 נראת יותר זה כבר סיפור של GRANDMA.

שב"ש

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

198
מעניין איך ולמה היתה לשולמית עדנה ורבים מדברים עליה בזמן האחרון..אולי בגלל שהיא מבקשת מהלקוחות שיכתבו עליה?(אותי היא ביקשה).כיוון ששולמית נהייתה "אין" אוסיף גם אני חוויה קטנה מביקור אצלה לפני כשבוע.
עשיתי סיבוב באזור,ראיתי את השימשיה וקפצתי לבקר.שולמית,כרגיל קיבלה אותי במאור פנים ומייד הציעה לי לארגן שלישיה..לאחר שהסכמתי היא קראה לגבר שהסתובב מסביב לשיחים ב"מעגל אינדיאני"(היא כבר דיברה איתו קודם),הוא החנה את רכבו בסמוך לשיח,אני התיישבתי לצידו ושולמית עמדה בחוץ על יד הדלת שלי.עד מהרה היא הוציאה את השדיים הגדולים שלה וביקשה שאמצוץ אותם.לא התנגדתי והיא השמיעה קולות הנאה רמים(איני יודע אם אמיתיים או מזוייפים..)לאחר מכן היא התחילה למצוץ עד לסוף המתוק,בתוך פיה..הצד השלישי הסתפק בהתבוננות ואפילו לא פתח את המכנסיים..
גמרנו,50 ש"ח(מכל אחד) הועברו לשולמית ונפרדנו כידידים..
לסיכום:היה מאוד נחמד.
td

200
אז ככה, אני אישית מאוד בקטע של זקנות, אז נסעתי לבקר אותה היום ונגעלתי..
קודם כל האישה שמנה מאוד!! ולחשוב שהיא שם בשמש והיא מזיעה בגלל שהיא שמנה זה ממש הגעיל אותי, אולי היא נותנת שירות מעולה אבל זה לא היה נראה שווה את זה. כמובן כל אחד והטעם שלו..

היה גם קטע מצחיק, ראיתי בחור על אופניים חשמליים בא אליה, אז כנראה שהפרסום פה ממש עובד אם מישהו בא אליה בחום הזה באופניים.

מין זמין הכי מזמין !!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”