כ אליס-צעירה חדשה במשביר חולון - דף 3 - סקס אדיר

אליס-צעירה חדשה במשביר חולון

22
אין ספק שעל טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח וכך גם על רמת שירות.. כל אחד מאיתנו בא לכאן עם נסיון שלו גם מהצלחות וכך גם מנפילות..
אני יכול להגיד שאני בתור אחד הוותיקים בפורום גם היום אני עדיין יכול ליפול ב״מלכודת הדבש״.. זה יכול לקרות במיוחד כי מה שמנהל אותנו זה יצר החרמנות והרפתקאה.. ברור שגם מחסור בבנות איכותיות גורם לנו לחפש בנרות ולפעמים זה עולה לנו ביוקר..
אבל זה המחיר שכולנו מוכנים לשלם או לפחות ככה היה עד לפני כמה שנים..
עכשיו כשיש פורום פעיל בנושא בנות עובדות וכל הדווחים זה מצמצם את מספר הנפילות בצורה משמעותית בזכות החברים שמדווחים כאן..
למרות הדווחים יש גם הרבה דווחים קצת מופרזים הייתי אומר שבהחלט מוסיפים צבע לדווחים ומנסים ליפות ולהלהיב את החוויה וזה מה שגורם לחברים אחרים לקנות את החוויה בצורה עיוורת ואז בזמן אמת יש חוסר ציפיות והתאמה בין דווח לבין אמת..
צריך ורצוי לדווח ולפרגן לבנות אם הן הרוויחו את זה רק לא צריך להסחף..התלהבות יתר של אחד יכולה לעלות ביוקר לאחר !
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

24
ככלל שותף לדעות המבקרים .
היתה לי תחושה לא טובה לגביה לפי היחס קודם לכניסה לרכב אבל זכרתי רק את הדיווחים החיובים אמרתי ננסה
מעבר לכך שהכל עם גומי כך שחלקים לא מכוסים לא זוכים להתיחסות
היא לא ממש מתפשטת נדרשת בקשה להורדת חזיה וגם אז מכסה מסתירה לא ניתן לעשות שימוש במה שהטבע חנן אותה.
כשהערתי לה על המציצה שהיתה חזקה מידי לטעמי חדלה לגמרי מהענין
האמת שכבר יצא לי החשק ממנה
בחדירה החלה להאנח פתטי
על צד החיוב בנסיבות אחרות אני מניח שמדובר בבחורה חביבה אולי אפילו ניתן לשוחח אתה.

קיצר מבחינתי בעיקר בזבוז זמן

25
אתמול היתי באזור ודגמתי
טוב אכן התיאור די מדוייק
165, לא רזה ולא שמנה
חזק ענק ורך
100 מ+ז
בקושי שכנעתי את הגברת להוריד את השמלה
התחילה במציצה עם מאוד חלשה
אחרי כמה דק ביקשתי שתהדק את שפתיים
קיצור מציצה על הפנים