כ ניקה מיד2 בפתח תקווה - סקס אדיר

ניקה מיד2 בפתח תקווה

1
ניקה מפרסמת ביד2 תחת הקטגוריה עיסוי, בטלפון 052-5744724

השרות למעשה הוא סקס, העלות 300 לחצי שעה ו- 500 לשעה.

ניקה ממוקמת בדירה פרטית מסודרת במרכז פ"ת, בשכונה סבירה עם חנייה קרובה.

ניתן לפנות טלפונית, ככתוב במודעה, בין 12 ל- 24 .

האשה : ניקה היא אישה כבת 32 לערך (התרשמות שלי, לא שאלתי). בגובה ממוצע, בהירה עם שער שטני, מבנה בינוני, חזה קטן , עומד וחמוד, תחת אגסי ומזמין. היא עדינה ובהירה, אפילו בהשוואה לרוסיות. עיניים כחולות אפורות., שפתיים יפות מאוד ובולטות על רקע הפנים הבהירות. הידיים מטופחות, עור חלק ונעים.

השרות : כולל מציצה בלי (אפשר גמירה בפה), וזיון עם. הפעם גמרתי בפה, ולא אוכל להעיד על הזיון. ניקה היתה חמה ולבבית, רגועה ולא מלחיצה. היא מרקע רוסי, אבל ותיקה בארץ ומשכילה, העברית שלה טובה מאוד , ברמת ישראלי משכיל .

מאוד נהניתי מהמגע שלה, מהקרבה והנינוחות כבר בפגישה הראשונה, מהאופן בו היא מסתובבת ערומה בביתה , ומהסקרנות שלה.

אני בוודאי אחזור, כדי להעמיק ולהרחיב את ההכרות .

ניקה מיד2 בפתח תקווה

5
תודה רבה למגיבים.

ולאלמוני - אני משוכנע שאינך תמים במובן המעליב של הביטוי, אבל התמונה במודעה משקפת רק באופן כללי את ניקה.
ניקה היא ישראלית שחיה באופן קבוע כאן, וככזו אינה יכולה לפרסם את תמונתה בהקשר של שרותים אינטימיים.

תמונות אמיתיות נקבל רק אצל תיירות מזדמנות, או אצל בנות שכבר יש להן ביטוי פורנוגרפי בסרטי סקס וכד'.

בברכת שבת טובה ושקטה, לומברוזו

ניקה מיד2 בפתח תקווה

7
אמת מארץ תצמח.

תודה למרחיב שקישר לפוסט על אותה בחורה במדור עיסוי, מסוף יוני.
המדווח מהשטח הוא אלכסנדר , ואני מאשר את נתוניו (לגבי צבע העיניים - יבדק).

עניין העיסוי נגרר ממדיניות הפרסום של yad2 , ולא ראיתי איזה זכר לעיסוי (מיטת עיסוי, דיפלומה) אצל ניקה.

ניקה מיד2 בפתח תקווה

8
היי שלום לכולם אני הייתי אצל ניקה וזה היה מאוד מוזר

היתקשרתי אליה וקבענו ל22:00 ושאני אתקשר אליה בתשע וחצי כדי לוודא
התקשרתי בתשע עד עשר ולא הייתה תשובה.. בעשר וחמישה החלטתי להתקשר בפעם האחרונה ולמרבה המזל(מה שחשבתי בזמנו) היא ענתה וסגרנו שאני אצא אליה עכשיו היא כיוונה אותי לדירה שלה בפתח תקוה..

כשנכנסתי היא עמדה מולי ושאלה אם אני עדיין רוצה להיכנס- עכשיו תבינו היא לא משהו מיוחד(לפי דעתי) היא באזור הגיל 35-45 והיא הייתה עם שמלה אז לא ראיתי פלוס מינוס את הגוף והיה די חשוך בדירה שלה..
אמרתי לה אני רוצה להיכנס והיא ליוותה אותי לחדר שינה שם היא אמרה לי משהו מוזר אולי אני לא מספיק מנוסה או משהו כזה וזה נשמע לי מוזר.. היא אמרה לי את הפרטים (500-שעה 300-חצי שעה) הסכמתי לשעה ואז היא שואלת אותי אם הבאתי קונדום כי היא לא מחזיקה בדירה שלה! חשבתי שהיא צוחקת עלי אבל היא הייתה רציני אמרתי לה שזה פעם ראשונה ששואלים אותי על זה ואין לי קונדום עלי אז היא הציעה לי אפשרות לאורלי ב300 שקל..
סירבתי בנימוס ויצאתי..

לסיכום אני די שמח שלא היה לה קונדום כי לדעתי היא לא שווה 500.. ואני די מתעצבן מזה שבחורות אונסות לוקחות בכסף כהן נראות לא כל כך טוב ומה שבטוח לא שוות חמש מאות שקל!

אני לא הייתי חוזר לשם הייתי מתאפק ומחכה למשהו טוב יותר שיצוץ..
אם מישהו רוצה לשאול אותי משהו עליה אני אשמח לענות

מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”