כ שיר קוקס מאטרף... מתלבשת עם שרות מכל הלב - סקס אדיר

שיר קוקס מאטרף... מתלבשת עם שרות מכל הלב

1
דגמתי היום את שיר קוקס מאטרף

לא קוקסינלית אלא מתלבשת

לבושה כאישה כולל פיאה בלונדינית...חלקה בגוף אבל לא כל כך בפנים כך שכאשר מלטפים את הפנים חשים בזיפים.

מקבלת ברמת גן בדירה מסודרת וממוזגת נעימה מאוד ונקייה.

הדירה חשוכה ודי בצדק כי היופי הנשי אינו הצד החזק של שיר

אבל

השירות הינו צד מאוד חזק אצל שיר

לאחר שהתשלום החליף ידים שיר השכיבה אותי על המיטה שלה בחדר עם מוזיקת רקע ומזגן והחלה במסג' מאוד מקצועי טוב ומהנה בגב.

העיסוי הוא חלק בלתי זניח בתפריט והוא אורך יותר מעשרים דקות עם שמנים והדגשים על העיסוי ופחות על הקטע המיני.

מאוד נהנתי מהעיסוי ורק עבורו הייתי מוכן לשלם את התמורה הדי מצחיקה שהיא דורשת לביקור.

לקראת סוף העיסוי שיר שאלה אותי מה אני מעדיף אמרתי לה שאני מאוד אוהב שמשחקים לי בחור. שיר שמה קרם לחות בכמות נדיבה על היד והחלה לעסות לי את החור היא שאלה אם אני רוצה לחוש את האצבע שלה חודרת ואמרתי לה כן ובעדינות אין קץ היא החלה הלהכין אותי ולאט לאט החדירה לי אצבע לתחה.... הרגשה מדהימה בתחילה אבל ככול שהאצבע העמיקה חדור החור החל צועק לעצור. ואמנם ביקשתי ממנה לחדול והיא הוציאה חלק מהאצבע והותירה מעט בפנים ושיחקה לי איתה קדימה ואחורה ואני עפתי מרוב תענוג. היא אמרה לי שזו ההתחלה ובהמשך אוהב לקבל יותר עמוק ויותר עבה ואולי פעם אקבל גם אותה.

וזה הזמן לדבר על הכלי שלה. הוא לא ענק אבל די עבר מאוד טעים ולאחר שמיציתי את מהשחק בפי הטבעת של עברנו ל 69. מהר מאוד עמד לה כמו טיל והיא השמיעה קולות של הנאה באותו זמן הרגשתי שאני עומד להתפוצץ וביקשתי ממנה לחדול ועברנו לנשיקות צרפתיות עמוקות ומענגות.

שיר יודעת להתנשק והקטע הזה איתה ממש אחלה (כאמור בהתחלת דברי אפשר לחוש בזיפים דבר שהוריד מעט את החושניות של הנשיקות)

הכול נעשה בסבלנות ובלי אפילו רמז לתיקתוק. בשלב זה הייתי מוכן להשפרצה וביקשתי ממנה למצוץ (למרות שהיא ביקשה שאזיין אותה) הוא הכניסה אותו לפה והביאה מציצה מושקאת עמוקה ושואבת עד שגמרתי לה בפה בכול הכוח.

לאחר מכן היא קמה לרוקן את הפה וניגבה אותי מכף רגל ועד ראש.

כל העסק לקח משהו כמו 45 דקות.

יצאתי עם חיוך על הפנים.

ממליץ מאוד למי שלא נרטע ממראה לא נשי במאה אחוז.

אני אחזור

שיר לא הסכימה שאפרסם מספר טלפון ומחיר כך שמי שרוצה יותר פרטים אשמח לתת בפרטי

אוהב נשיות רכות שמנות וקוקסינלים

9
אכן כפי שכתבתי היא לא ממש נשית ודי מבוגרת. נפגשתי עם כמה "נשיות" שאת שיער החזה שלהן הן לא גילחו כך שיש הרבה יותר גרועות

וכן המחיר ממש מצחיק על העיסוי בלבד הייתי משלם אותו, אבל ממש לא 50 ש"ח.

החוויה איתה מאוד חיובית למרות כל המגרעות שפורטו פה
אוהב נשיות רכות שמנות וקוקסינלים

10
אני רק אבהיר משהו..מה ההבדל בין להיות עם קוקסי ולהיות עם מתלבש עם פאה לשניהם זין ושניהם גברים בסופו של עניין(לא שזה מפריע לי אני נמשך לשניהם) אז אם אני הולך עם קוקסי זה לא נקרא הומו ועם מתלבש זה נקרא הומו ..ההסברים שלכם גובלים בהתכחשות טוטאלית שחלילה לא תשכבו עם הומו..חברה שני הסוגים זה סוג של הומו וברגע שאנחנו שוכבים איתם אנחנו דו מינים שזורמים עם בנים ובנות.נקודה!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”