כ עיסוי מלפית דתיה צעירה - דף 14 - סקס אדיר

עיסוי מלפית דתיה צעירה

135
[QUOTE=alf_71]הייתי היום אצלי אסתי
[/QUOTE]

אתם יודעים,
אני לא יודע מה הקטע שלה לקרוא לעצמה בשם בדוי (אסתי) אם אפשר בקלות כל כך באינטרנט למצוא את השם האמיתי שלה.
(והמבין יבין).
היא עד כדי כך לא טכנולוגית?

עיסוי מלפית דתיה צעירה

138
יום חמישי בקרתי אצל העלמה המדוברת.. איך שנכנסתי הציעה לי כוס מים,אני כמובן הסכמתי בערבים חמים כאלה אין שלא?? אמרתי לה שצריך לברך ברכתי הבחורה העלתה חיוך וענתה אמן!! סיכמנו על 2 הרפיות ב 45 דקות,את ההרפיה ה1. היא העניקה לי מיד שנשכבתי על מיטת התענוגות, את התוצאה המהירה ניגבה ישר וניקתה אותי כהוגן.אמרה לי להיסתובב על הבטן, מה אני יגיד לכם הייתי בעיסוי הכי מושקע וטוב הרגשתי כל עצם ועצם,כולל עצמות כפות ידיים ועצמות הפנים עד שתם הזמן(לא פספסה כלום כאמור) עד שהעניקה לי את ההרפיה השניה עם השמן החם שהיה לאורך כל העיסוי!! מיד הפנתה אותי לאמבטיה ושם אפילו סיבנה לי את גבי הנוטף שמן. עוד אחזור שאריות למרכז בהחלט !!

עיסוי מלפית דתיה צעירה

139
הייתי אצלה שוב וזו כנראה הפעם האחרונה.

לא הייתה בעיה לתאם מהיום להיום.
בחורה צעירה נראית טוב (הבת של השכן) אבל החדר כולו מלא שמן.
המגבת שנתנה לי לא הייתה נקיה.
ענתה על מלא טלפונים תוך כדי העיסוי.
היא עצמה מכוסה בזיעה ובשמן, נראתה גמורה.
בהרפייה כמעט קרעה לי אותו מהמשיכות ההיסטריות.

בכי

נראה לי הפעם האחרונה.

עיסוי מלפית דתיה צעירה

140
לצערי, מחוסר מציאות "בשוק העיסויים" הנשחק בארצינו ושכל מעסה מנסה רק לתקתק אותך ולקבל כמה שיותר לקוחות בכמה שפחות זמן שמתי פעמיי בפעם השלישית לאסתר וזאת מאחר ואסתר שירותית ומאוד אדיבה דבר שמוסיף לי חשק.

אסתר פתחה לי את הדלק במכנסונים קצרים ובחולצה ללא חזיה כך ששדיה בלטו מאוד מתחת לחולצה.

לקחתי את החבילה של 2 הרפיות בחצי שעה בסך 200 ש"ח.

נשכבתי על המיטה ואסתר התפשטה. אסתר עם גוף חטוב, בטן שטוחה, טוסיק חזק ושדיים בינוניות ונפולות.

שאלה אותי מה אני מעדיף בהתחלה את ההרפיה או בודי. עניתי לה שנתחיל בהרפיה ידנית.

כנראה בעקבות ביקורי החברים אסתר נהייתה "מומחית" בתחום ונהייתה טובה בהרבה מהפעמים הקודמות שביקרתי אותה.

לאחר הגמירה-אסתר ניקתה אותי ביסודיות והלכה להתקלח.

לאחר מספר שניות חזרה והתחילה בעיסוי. גם העיסוי של אסתר מאוד השתפר והוא מתחיל להיות מקצועי יותר.

בסוף העיסוי אסתר עלתה על המיטה לבודי כאשר היא מחככת את שדיה שוב ושב על השרביט, לאחר כדקה אסתר אמרה לי שאני אגיד לה מתי אני רוצה שהיא תסתובב.

לאחר פקודה ממני הסתובבה הגברת תוך שהיא פותחת את רגליה לכיוון פרצופי כדי שאחזה בפלא.

הכוס של אסתר נקי ומגולח והשפתיים שלו קצת בולטות החוצה..

לאחר הגמירה אסתר שלחה אותי למקלחת תוך שהיא אומרת לי שאם ארצה היא תסבן לי את הגב-שריותית כבר אמרתי.

בקיצור-לדעתי חבילה מומלצת במחיר סביר. אם כי אני חושב שהמחיר הנכון לחבילה הינו 200 ש"ח ל-40 דקות.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”