חברים שלום
ראשית שמח לראות שקיים כאן פורום מעניין ואיכותי. אבל.... ואבל גדול...
כמי שחזר לעולם העיסויים לאחר פעילות ערה בתחום בעבר .... לאחר היעדרות והתנתקות מוחלטת של מספר שנים.... אני חייב להגיד שזה לא זה...
אומנם אני קורא כאן שיש מקומות ויש בחורות.... אבל זה לא זה... אני לא מחפש את אותם בנות עם הקוקו והסרפן... אבל מצד שני מה שקורה היום... לא דומה לפעם (לא רוצה להישמע מתנשא... או כמו איזה לוחם אגדי שאומר שהחיילים של היום זה חיילי שוקולד ....)
למשל... יש את הדירה ביפתח בתל אביב (עוד לא הבנתי אם ישר רושמים פרטים מלאים וטלפון .... או מתי עושים זאת .... אבל נזרום ונראה בהמשך )... פעם היו שם בנות .... אירנה למי שזוכר... דנה למי שזוכר... הייתה שם עוד דירה בנין ליד ....
או היה ז'בוטינסקי (8/10 ?) בתל אביב , והיו עוד הרבה מקומות ... שאם יהיה ענין להעביר חוויות מהעבר... אשמח בהמשך
הייתי ברחוב יפתח...עם זיכרונות וציפיות... על מנת לא לפגוע בבנות שם... רק אומר שלא נהניתי... הייתי ברחוב הרצל ברמת גן (עולים במדרגות).. לאחר תיאורים של סוף הדרך.... לא נהניתי... הייתי בתיקתוקיות (אהבתי את המילה ) ... שם באמת אפשר לומר שהם זונות ..היחס היה של זונה ... השירות של עו"ד.... מילא היה הפוך....
הייתה דירה ברחוב בז'רנו ברמת גן... אבל לפי מה שהבנתי מפה... מדליקות המשואות ביום העצמאות כבר לא נמצאות שם ...
אמשיך לקרוא את הפורום לחפש,, לעדכן...
ובינתיים
ביי חברים
היו זמנים
4נראה לי שהוא לא רוצה כלום..
הוא רק בוכה על תקופה שהייתה ואיננה..
וכולנו יודעים שפעם היה כאן עדן לצרכני הזנות
אבל כנראה שזה היה עולם אפל של ניצול לרעשל נשים..
אז פעם היה ממש טוב לגברים וממש רע לנשים
והיום פחות טוב לגברים, אבל פחות רע לנשים..
איך אומרים?
בממוצע נשאר אותו דבר.. :-)
הוא רק בוכה על תקופה שהייתה ואיננה..
וכולנו יודעים שפעם היה כאן עדן לצרכני הזנות
אבל כנראה שזה היה עולם אפל של ניצול לרעשל נשים..
אז פעם היה ממש טוב לגברים וממש רע לנשים
והיום פחות טוב לגברים, אבל פחות רע לנשים..
איך אומרים?
בממוצע נשאר אותו דבר.. :-)
בסוף הזיונים יהרגו אותך...