כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 59 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

581
אוינק אוינק החוליגן מגיע לגיהנום ופוגש שם את השדונית החרמנית אוקטביה פופינס Evil Smile

*** הפעם הבאתי איתי לפגישה צעצוע חדש, פלאג אנאלי שקוף! Tongue

אין יותר טוב מלחנוך את הפלאג בסרטון חדש Tongue

אז תהנו מהתצפית בטוסיק של שרון TongueStarמוחא כפייהצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4368655%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

שלום חברים יקרים! שלומכם טוב? אחלה בחלה, שלומי לעומת זאת על הפנים! בכי עשיתי לאחורנה דברים ממש נוראים... הימרתי, שיקרתי, גנבתי, רצחתי... והכי גרוע זה שבגדתי בגברת אוינק אוינק אישתי היקרה Ouch אני חזרזיר רשע! המניאק הכי גדול עלי אדמות! נשבע לכם כתוב לי מניאק על המצח מבולבלצחוק

אני כבר לא בחיים...
בעקבות כל הדברים הנוראים שעוללתי הגעתי לגיהנום! Shocked אין לכם מושג איזה חום פה! אוינק הקשיח שלי זולל ארטיקים ללא הפסקה כדי להתרענן קצת בחום הנורא הזה ומקלל אותי ללא הפסקה על המעשים שלי מבולבל

"תשתוק כבר יא בן זונה ותהנה מהארטיק!!!" Tongueצחוק

לפתע בין כל הלהבות והחום הנוראי

ראיתי שדונית ברונטית מלוכסנת עיניים וכוסית מטורפת! Tongue

3472616310 011

"שלום לך אוינק אוינק... סוף סוף הגעת, חיכיתי לך!" חיוך גדול אמרה לי השדונית.

"מה באמת? חיכית לי?" שאלתי אותה והרגשתי ממש מהופנט ממנה.

"כן כן אוינק היקר חיכיתי לך בקוצר רוח... והשטן מוסר לך ד"ש!" צחקקה השדונית צחוק

"באמת? Shocked אויי כמה טוב שאת פגשת אותי ולא השטן" חיוך אמרתי לשדונית והרגשתי הקלה גדולה.

השדונית שהציגה את עצמה כאוקטביה פופינס הפליקה על ישבני עם הקלשון שלה ואז תפסה לי את הזין והובילה אותי לחדר התענוגות שלה! Tongue אחחח איזה כיף שפגשה אותי שדונית כוסית וחרמנית ולא השטן השמטס שבטח היה מפרק את הטוסיק הקטן והשובב שלי עד שחור התחת שלי היה מוציא עשן Shockedצחוק

נשמתי לרווחה וצעדתי אחרי אוקטביה לחדרה. אוינק הקשיח שלי ממש אהב את מגע ידיה הקסומות של השדונית...
"עכשיו היא עדינה אבל במיטה היא בטח חיה רעה! במיטה היא בטח הופכת לשטן!" לחש לי אוינק הקשיח Shockedצחוק
"לא! לא! לא! אני לא צריך את השטן!!! שתישאר שדונית סקסית ומטריפה!" התפללתי.

בחדר התענוגות של השדונית הייתה מיטה גדולה. השדונית הלכה לעבר המיטה ונענעה את ישבנה בסקסיות מטריפה! אוינק הקשיח משך אותי אל השדונית בחוסר סבלנות למה אני הייתי ממש מהופנט ממנה צחוק

"אתה מוזמן ללקק לי את הטוסיק! קדימה תוריד לי את התחתונים ותצלול בין הפלחים!" Tongue אמרה בהתלהבות השדונית. אחח אני מרגיש נפלא בגיהנום! מוחא כפייה

הורדתי את החוטיני הורוד של השדונית, הסנפתי אותו כהוגן ואז שמתי אותו על צווארי. פתחתי את פלחי ישבנה של השדונית והבטתי לעבר חור התחת הקטן והשובב שהביט לעברי בחזרה וקרא לי! Tongue הכנסתי את פניי בין פלחי ישבנה של השדונית והתחלתי ללקק את חור התחת המתוק שלה בשקיקה! על מה מגיע לי פרס כזה אין לי מושג אבל אני ממש לא מתלונן צחוקקריצה

השדונית זחלה על המיטה בדוגי ואני זחלתי אחריה בחרמנות והמשכתי לאכול את ישבנה הטעים!

לפתע השדונית הפכה אותי על הגב והתחילה לעשות לי פייסיטינג חינוכי! Shocked

"אוינק אוינק היית חזרזיר ממש רע! אני חושבת שצריך לחנך אותך!" צעקה השדונית אוקטביה והתחילה לקפץ עם ישבנה על פניי צחוק

השדונית הורידה במהירות את תחתוניי והתנפלה על אוינק הקשיח בחרמנות! היא מצצה וליקקה אותו בכזה טירוף כאילו היא לא ראתה זין שנה שלמה צחוק או שהשטן פשוט לא עומד בקצב שלה צחוקקריצה השדונית החרמנית הברישה את הזין שלי ואת שתי הביצים החלקות שלי ועשתה להן מציצת פאק פאק מחרמנת בטירוף! חיוך גדול

לפתע השדונית חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ברעב גדול בגופי הורדרד והעדין Shockedצחוק

צרחתי כמו שלא צרחתי מעולם! לשדונית הזאת יש שיניים חדות חבל"ז... אני מקווה שהיא יודעת לעשות רק דברים טובים עם שיניה החדות Shockedצחוק

בזמן שהשדונית נשכה אותי בגופי ועינגה את אוינק הקשיח, דחפתי אצבע לתחת שלה וממש הוקסמתי כמה חמים ונעים שם בפנים Tongueקריצה

השדונית הברישה עוד קצת את השרביט הקשיח שלי ועלתה עליי לרכיבה אנאלית Tongue

זיינתי את השדונית החרמנית בשקיקה בתחת הלוהט שלה והיא נשכבה עליי וזללה את האוזניים שלי ואת צווארי... יאללה איזה שדונית רעבה! לא מאכילים אותה בגיהנום צחוק

אחרי הרכיבה המדהימה זחלנו לקצה המיטה, אוינק הקשיח שלי זחל לכוס של השדונית ובספירה ל 3 הרמתי את השדונית באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה ואז שנינו התענגנו על ישבנה שקיפץ מול המראה Tongue

התיישבנו על הספה והשדונית המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייהTongue השדונית ראתה על המיטה שני פלאגים אנאליים והתחילה לדחוף לי אותם לפה צחוק ואפילו הצליחה לדחוף לי את שניהם לפה בו זמנית צחוקצחוקצחוקצחוק (הפלאג השקוף ופלאג הזנב סוס שהיו בישבנה של שרון לפני זה TongueStar)

פלאג אנאלי עם זנב גדול

ICEA30833

הטעם היה מדהים! אין דברים כאלה! Tongue

הרמתי שוב את השדונית באוויר והקפצתי אותה על אוינק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והרבצנו מיסיונרית חמה ומטריפה! Tongue השדונית הפליקה ללא הפסקה על הטוסיק הורדרד והשובב שלי ונתנה לי מרץ חבל"ז! חיוך גדול

אוקטביה פופינס השדונית החרמנית נשענה על השידה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הלוהט שלה! Evil Smile אח"כ היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לענג את המערה הורודה והמסתורית שלה Tongue

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות אנאליות מטורפות! Tongue אחחח החורצ'יק של השדונית היה כזה לוהט! רואים שהיא גרה בגיהנום צחוקקריצה

התהפכנו והמשכתי לפרק את טוסיק הקטן של השדונית כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את השדונית החרמנית טוב טוב בתחת והיא הייתה פשוט בעננים מאיך שאוינק הקשיח פילח את הטוסיק שלה Evil Smile

השדונית אוקטביה הודיעה לי שיש לי סיכוי להיחלץ מהגיהנום אבל בשביל זה אני צריך להאכיל אותה במנה טובה של זרע חם! Tongueצחוק

אמרתי לה שאין שום בעיה ואני בשמחה אעשה זאת! חיוך גדול

גם לתת לשדונית הרעבה ארוחה טובה וגם לברוח מהגיהנום החם והמפחיד! מה יכול להיות יותר טוב מזה? ברור ששום דבר! צחוק

נשכבתי על הגב והשדונית עלתה עליי ב 69. היא מצצה בשקיקה את אוינק הקשיח בזמן שדחפתי לה אצבע לתחת. השרפצתי בטירוף לפיה החם של השדונית והבאתי לק אחרון לישבנה מוחא כפייה

השדונית חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק בגיהנום!" ואז היא הראתה לי את הכמות היפה ששחתה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה TongueStarמוחא כפייה

כבר חשבתי שאני חופשי אבל לפתע השדונית החרמנית הודיעה לי שהיא רוצה ירידה צחוק

"אם תרד לי כמו שצריך אני אשחרר אותך מהגיהנום!" הודיעה לי השדונית. יאללה איתה כמה חרמנית היא יכולה להיות? שברה כבר את כל השיאים הנימפומנית הזאת צחוק

השדונית נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. התחלתי להתקרב עם פניי אל הכוס שלה והרגשתי שאני מתקרב להר געש שכל רגע יתפרץ! הכוס שלה היה לוהט בטירוף! Shockedצחוקקריצה

ליקקתי את הכוס הלוהט שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות השדונית התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נפלאאאא! Tongue

"OK אוינק אוינק אתה חופשי! אני אשכב קצת אנוח ואז אתן צלצול לשטן... אני מקווה שהוא ער" אמרה השדונית Shockedצחוק

ברחתי מהגיהנום ולא הבטתי לאחור צחוק

מה אני אגיד לכם חברים לפעמים שווה לעשות דברים נוראים... לא שאני מצדיק את המעשים שלי אבל בעקבות המעשים שלי זיינתי שדונית נימפומנית שלא יודעת שובע ורעבה לזין קשיח 24/7 בכל החורים שלה! TongueTongueTongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף למצוץ את הפלאגים מהתחת שלך! TongueTongueTongue

יש לך חורים רעבים בטירוף! Tongueצחוקמוחא כפייהקריצה

ד"ש לשטן קריצה את בטח עושה איתו חיים משוגעים בגיהנום צחוקצחוקצחוקקריצה

כבר מתגעגע לחורצ'יקים הטעימים שלך TongueStar

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

583
הבלש שרלוק הולמס לוכד ברשתו שתי נימפומניות... גברת אוינק אוינק ואוקטביה פופינס Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי הבלש הנודע שרלוק הולמס חיוך גדול

לידיעתכם אני בלש תותח על! אני חכם, חתיך, ערמומי, פיכח ושרמנטי... אני ממש קזנובה של הבלשים! כל הנקבות מתות עליי! Cool

הפעם חקרתי מקרה מאוד מעניין של גברת אוינק אוינק. אחרי שיחת טלפון נחמדה וזורמת גברת אוינק אוינק הזמינה אותי לביתה החם כדי לעדכן אותי בפרטים.

גברת אוינק אוינק פגשה אותי כשהיא לובשת חצאית מהממת ושיערה הברונטי פזור לכל עבר. עיניה המלוכסנות מיד הדליקו אותי והרגשתי ששיא הערב עוד לפניי קריצה

גברת אוינק אוינק סיפרה לי שהיא בטוחה שלבעלה אוינק אוינק יש מאהבת אבל היא לא מצליחה למצוא את הראיות כדי לדחוק אותו לפינה.

"הבלש שרלוק הולמס הזמנתי אותך כדי שתעשה חיפוש בבית שלנו ותמצא משהו שיפליל אותו!" אמרה גברת אוינק אוינק בקול נרגש וחיוך רחב הופיע על פניה היפות.

"אין שום בעיה גברת אוינק אוינק בשביל זה אני פה... חושי הבלש שלי לא יאכזבו אותך!" Starאמרתי לה והתחלתי בחיפוש בדירתה. גברת אוינק אוינק ישבה על הספה והביטה בסקרנות איך אני מדלג מפינה לפינה בתחתוני הבוקסר שלי. לא סיפרתי את זה לאף אחד אבל בתחתוני הבוקסר שלי מצוי הנשק הסודי שלי... מר שרלוק הקשיח שהוא בלש משהו משהו, תשאלו את כל הלקוחות הקודמות שלי קריצה

אחרי שיטוט קצר בדירתה של גברת אוינק אוינק מצאתי את האוצר! זה היה מכתב אהבה אל אוינק אוינק שכתבה לו המאהבת שלו אוקטביה פופינס צחוק

IMG 0648(600)

אין עליי ועל חושי חושחש הבלש שלי! Tongueצחוק

הראתי את המכתב לגברת אוינק אוינק והיא קפצה משמחה!
"שרלוק אתה ענק!!! מצאנו ראייה!!!" Tongue צעקה גברת אוינק אוינק.

גברת אוינק אוינק הריחה את המכתב ונתנה לי להריח אותו גם כן... ריח של סקס ושל בושם נשי וריחני נדף מהמכתב.

"הממ מאת אוקטביה פופינס... מי זאת?" שאלה בסקרנות גברת אוינק אוינק.

"תרשי לי לנחש... זאת בטח המאהבת של בעלך!" Approve עניתי לה בגאווה קריצה

"מה זה? כועס מה זה כל הלבבות האלה? כועסכועסכועס ומי זאת לעזאזל אוקטביה פופינס? כועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועס אתה יודע מה? אם לבעלי מותר אז גם לי מותר!" Tongue צעקה בהתלהבות גברת אוינק אוינק והתיישבה מולי על המיטה בעודי עומד. היא הורידה במהירות את הבוקסר שלי! שרלוק הקשיח קפץ מתחתוניי כמו קפיץ קשיח! גברת אוינק אוינק הביטה בו בחרמנות והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! Tongueמוחא כפייהStar

בזמן המציצה נפנפתי מול פניה של גברת אוינק אוינק עם מכתב האהבה וכל פעם שהיא ראתה את המכתב היא הגבירה את המציצה שלה בזעם! צחוק המכתב הזה מחרפן אותה! Tongue

גברת אוינק אוינק לקחה מידי פעם אוויר כדי להסדיר את הנשימה שלה... מיד נפנפתי עם המכתב מול הפנים שלה כאילו אני מנפנף בסדין אדום לפני שור זועם צחוק גברת אוינק אוינק הפכה לשור חרמן וזועם במיוחד והתנפלה על הזין שלי בטירוף! לרגע פחדתי לאבד את שרלוק הקשיח מעוצמת המציצה הנלהבת של גברת אוינק אוינק צחוק

אחרי המציצה הנפלאה והקצת מפחידה של גברת אוינק אוינק קריצה היא נתנה לי צ'ק שמן וצעקה שהיא תדחוף את מכתב האהבה לתחת של אוינק אוינק כשהוא יחזור הביתה צחוק

החבאתי את המכתב בבוקסר שלי בלי שגברת אוינק אוינק שמה לב ונפרדתי ממנה בחיבוק חם.

חה חה חה גם קיבלתי ממנה מציצה חמה ומטריפה, גם קיבלתי תשלום נאה וגם השארתי את הראייה בידיי! אין אני כזה בלש גאון! עכשיו אני אשתמש במכתב כדי להשחיל את גברת אוקטביה פופינס! אההההההההה גררררררררררררר יש לי הרגשה שהיא כוסית מטורפת ונימפומנית חסרת מעצורים! Tongue אחחח אני מת על העבודה שלי! TongueStarקריצה

בדרך למטה שמעתי צעקות חזקות מדירתה של גברת אוינק אוינק צחוק חחח הזנזונת הזאת בטח גילתה שגנבתי את המכתב שלה... חה חה חה Evil Smile

אחרי בדיקה קצרה גיליתי איפה גרה אוקטביה פופינס ומיהרתי אליה חיוך גדול

ואני עוד חשבתי שגברת אוינק אוינק היא כוסית מטורפת... אוקטביה פופינס נראתה כמו אפרודיטה מלוכסנת שירדה מהאולימפוס! Tongueצחוק

"היי במה אני יכולה לעזור לך?" שאלה אוקטביה פופינס וחייכה לעברי בשובבות.

"יש לי בשבילך בשורה משמחת!" אמרתי לאוקטביה פופינס וחיוכה התרחב.

התיישבנו על הספה וחקרתי קצת את אוקטביה לגבי אוינק אוינק.

"הממ אוינק אוינק? אנחנו עובדים ביחד... אני המזכירה שלו" סיפרה לי אוקטביה.

"והמאהבת שלו!" Tongueצחוק צעקתי בממזריות ונפנפתי מולה עם המכתב צחוק

בפעם האחרונה שנפנפתי במכתב הזה מול מישהי קיבלתי מציצה מטורפת TongueTongueTongue

"אויי אויי אויי זה מכתב האהבה שלי! הוא אפילו מריח מהבושם שלי!" TongueTongueTongue צעקה בהתלהבות אוקטביה.

"תנחשי איפה מצאתי את המכתב הזה? בדירתו של אוינק אוינק! גנבתי את המכתב הזה מאישתו גברת אוינק אוינק! גברת פופינס היקרה אני הצלתי אותך! בלי המכתב לגברת אוינק אוינק אין הוכחות שאת המאהבת שלו!" אמרתי לאוקטביה בגאווה. נשבע לכם הרגשתי תפיחה על השכם מהאגו שלי Approveצחוק

"אויי שרלוק הולמס אתה גדול! עשית מעשה גאוני!" צעקה אוקטביה וקפצה עליי בקפיצה מטורפת בזמן שישבתי על הספה Tongueצחוק (מהרצפה שרון נחתה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית כשאני יושב על הספה צחוק)

"שרלוק אני חושבת שאנחנו חייבים לחגוג את המאורע הזה!" צעקה אוקטביה ותפסה אותי בשיער! צחוק היא הרימה את חולצתה ודחפה את הפרצוף שלי לציצים שלה! ליקקתי ומצצתי את הציצים שלה בשקיקה! זה היה טעים בטירוף! Tongue

ליטפתי את ישבנה החלק ואת החורים הרטובים שלה! אחחח זה היה מדהים! Tongue

אוקטביה תפסה בידי ומשכה אותי במהירות לחדר השינה שלה חיוך גדול

היא העיפה אותי על מיטה והתיישבה על פניי עם ישבנה! Star

הזזתי את החוטיני שלה הצידה והתנפלתי בחרמנות עם לשוני על חור התחת שלה! יאאממיי ייאאאממיי TongueTongueTongue

אוקטביה המשיכה לשבח אותי והורידה את תחתוניי במהירות מוחא כפייה גררר גררר תפסתי דגה חרמנית במיוחד! Evil Smile

אוקטביה התנפלה על שרלוק הקשיח במציצה חמה ורטובה והברישה גם את הביצים שלי במציצת פאק פאק מטריפה! משם היא המשיכה למציצת פוליש נהדרת שגרמה לשרלוק הקשיח לגנוח מהנאה מוחא כפייהחיוך גדול

אוקטביה גם חשפה שיניים ונשכה אותי במרץ בגופי החסון. אולי יש לי עור של פיל אבל שיניה של אוקטביה גדולות וחדות כמו שיניים של לביאה צחוקקריצה

מידי פעם אוקטביה גערה במר אוינק אוינק ואמרה שהיא תצטרך לחנך אותו ולזיין אותו עם הסטרפאון הכי גדול שברשותה צחוקצחוקצחוק חחחח יאללה הלך על אוינק אוינק הוא הולך לחטוף גם מאישתו וגם מהמאהבת שלו צחוק

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה! היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה חיוך גדול

מצצתי את פטמותיה המתוקות וירדתי בנשיקות על ביטנה עד שהגעתי לפרח הורדרד שלה! התחלתי ללקק אותו והיה לו טעם של דבש! כוס בטעם דבש יאממי יאממי Tongue

אחרי כמה דקות של ליקוק אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות, היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות והודיע לי שהיה מצוין! חיוך גדול

שכבתי צמוד לאוקטביה וליטפתי לה את החורים... הרגשתי שהכוס שלה מתחמם מרגע לרגע... וכשאוקטביה העיפה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה הבנתי שהכוס שלה עולה באש מחרמנות Tongueצחוק

אוקטביה רכבה עליי במרץ ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Star סיפרתי לאוקטביה שזיינתי את גברת אוינק פעמיים! גם גנבתי לה את המכתב וגם היא מצצה לי צחוק אוקטביה צעקה שאיתה התרגיל הזה לא היה עובד ורק על גברת אוינק השרמוטה הטיפשה אפשר לעבוד ככה צחוק התפוצצנו מצחוק בזמן שדפקתי את אוקטביה טוב טוב בכוס הרטוב שלה Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר.

העפתי אותה על שרלוק הקשיח שלי בזיון בזמן הליכה לכיוון המראה. נעמדתי מול המראה והתמוגגנו מהמראה של הטוסיק המקפץ שלה בזמן הזיון Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי אותה שוב באוויר והקפצתי אותה למיטה. השכבתי את אוקטביה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! Tongue אוקטביה סטרה ללא הפסקה על ישבני השובב והתמוגגה
מהעבודה ששרלוק הקשיח שלי נתן Approveקריצה

אוקטביה נשענה על השידה כששנינו עומדים והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! הפלקתי על ישבנה העסיסי וליטפתי את גופה הענוג... אוקטביה סקסית בצורה מטריפה! מוחא כפייה

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואוינק הקשיח שלי המשיך לעשות להטוטים בכוס שלה Tongueצחוק זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות וסוערות! Star שרלוק הקשיח הלם במרץ בכוס החרמן של אוקטביה שממש יצאה מדעתה צחוק

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בכוס החלק שלה כשהיא שוכבת על הבטן Tongue הרגשתי לרגע כמו החתול פופינס צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

זיינתי את אוקטביה חזק בכוס הדורש שלה והתמוגגתי מישבנה שקיפץ לפי קצב הזיון מוחא כפייה

אוקטביה אמרה שהיא רעבה בטירוף והיא חייבת זרע חם מהתנור הקשיח שלי! קריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי את הזין בשקיקה בזמן שליקקתי את ישבנה. השפרצתי לפיה השובב של אוקטביה כמות גדולה של זרע חם! חיוך גדול

אוקטביה אמרה בפה מלא זרע: "שרלוק הולמס הבלש המזיין!" הראתה לי את הזרע שוחה בפיה וגרגרה אותו בגרונה! מוחא כפייהTongueStar

מה אני אגיד לכם חברים בחרתי במקצוע הנכון! העבודה שלי לימדה אותי להיות תחמן, ערמומי וקזנובה! כל השרלילות נופלות ברשת שלי! Evil Smile אני כבר לא יודע ממה אני עייף יותר... מפענוח התעלומות או מזיונים עם הנקבות שלי צחוק

והפעם נפלתי על סופר נימפומנית מלוכסנת שלא יודעת שובע! אפילו שרלוק הקשיח בקושי שרד איתה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה זיון בן זונה! TongueTongueTongue

הכוס החם שלך הוציא אותי מדעתי! TongueTongueTongue

ישבנך העסיסי פשוט מעדן! TongueTongueTongue

שינייך חדות כמו לקרוקודיל! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הקטנים והמתוקים שלך! Tongueחיוך גדול

Heart Hug

Lavelle

584
אוינק אוינק זאבי מתאבק ומזדיין עם הזונה המשוגעת

אוקטביה פופינס
צחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק זאבי ואני מתאבק חתיך ושרמנטי! אני מצויד בכלי יפה ושמו זאבי הקשיח Approve כבר כמה שנים שאני וזאבי הקשיח זוכים במדליות זהב באולימפיאדת הזיונים!
אין עלינו ועל הביצועים שלנו... אני וזאבי הקשיח צוות מנצח! Cool

מועד האולימפיאדה התקרב והגיע הזמן להתחיל באימונים. תאמינו לי אין דרך טובה יותר להתאמן מאשר לקפוץ לאיזו זונה טובה... משלמים להן, דופקים אותן בכל הפוזות האפשריות והולכים הביתה שבעים ומרוצים Star נראה לכם שיש לי זמן לזיוני שכל של בחורות נורמטיביות? בשביל להתכונן לאולימפיאדה אני צריך מזרון אימונים לא ארוחת ערב עם זיוני שכל צחוקקריצה

לאחר שיטוט באינטרנט מצאתי מודעה של אחת אוקטביה פופינס שהבטיחה הרים וגבהות! רשימת מכולת כזאת לא ראיתי עוד אצל אף זונה... מציצות, זיונים, גמירות, פלאגים, תלבושות ומה לא? היה ההיצע של אוקטביה פופינס והאינטואיציה שלי לחשה לי שאני הולך להנות כהוגן! Tongue

הגעתי אל הזונה אוקטביה פופינס בשעה שקבענו והיא קיבלה אותי בקבלת פנים מאוד חמה! חיוך גדול

שתי נשיקות הדדיות על הלחי ואוקטביה הובילה אותי אל חדר הזיונים שלה. אוקטביה היא כוסית ברונטית מלוכסנת בעלת גוף סקסי בטירוף וישבן פסיכי ברמות! טפחתי על ישבנה ואוקטביה צחקקה בשובבות.

"בוא אוינק אוינק זאבי תרגיש כמו בבית" אמרה בשמחה אוקטביה והצביעה על מזרון התעמלות שהיה באמצע החדר.

התיישבתי על המזרון ונעצתי עיניים באוקטביה היפה שחייכה לעברי בחיוך ממזרי ולפתע התנפלה עליי כאילו רצתה לכסח לי ת'צורה Shockedצחוק

"אוינק אוינק זאבי עכשיו אנחנו נעשה האבקות! אני צריכה לשים אותך על השכמות נכון?" שאלה אוקטביה וניסתה בכל כוחה להוריד אותי למטה. גיחחתי מהניסיון המצחיק שלה ומזמזתי אותה בישבנה המטריף! שלחתי יד לתחתוניה וליטפתי את החורים החמים שלה גררררר Tongue

לבסוף ברגע של חוסר תשומת לב אוקטביה נשכבה עליי עם כל משקלה ושמה אותי על השכמות צחוק

צעקות של שמחה נשמעו בכל החדר כאשר אוקטביה הבינה שהיא ניצחה את אלוף העולם! את הגדול מכולם אוינק אוינק זאבי קריצה

אוקטביה התנצלה על קבלת הפנים המטורפת הזאת והזמינה אותי לשבת על הספה חיוך גדול

אם חשבתי שעל הספה תהיה לי מנוחה אז טעיתי בגדול! אוקטביה קפצה עליי כמו מטורפת התיישבה עליי בפוזת רכיבה והתחילה להרביץ לי בפנים עם הציצים שלה צחוק לא התרגשתי מזה והתחלתי למצוץ את הציצים שלה ולצבוט אותה בגופה, אוקטביה התחילה לצעוק ולהלחם בי אך זה לא ממש עזר לה. השענתי אותה למטה מהספה ואוקטביה לא הפסיקה לצעוק בקולי קולות צחוק

בסוף השכבתי אותה על המזרון, הרמתי את שתי רגליה באוויר ויצאתי למסע צייד אחרי חור התחת שלה! Evil Smile אוקטביה עשתה לי חיים קשים ובעטה עם רגליה לכל עבר עד שחטפתי מכה טובה בשיניים Shockedצחוק לא נשברתי ואחרי שהפעלתי קצת כוח הגעתי עם לשוני לחור התחת שלה! אחחח זה היה שווה את זה! חור התחת שלה היה כזה מתוק אין דברים כאלה! בשביל ללקק כזה חור תחת היה שווה אפילו לאבד את השיניים צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

הרמתי את אוקטביה ונשאתי אותה לעבר המיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכנו להשתולל כמו מטורפים צחוק אוקטביה השכיבה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה! ישששש שוב הלשון שלי דבוקה לחור התחת שלה! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה התחילה לפנק את זאבי הקשיח. היא עשתה לו מציצת פוליש מחרפנת ומציצת פאק פאק רועשת במיוחד לביצים החלקות מוחא כפייה אני עשיתי נשיקת פאק פאק לחור התחת של אוקטביה Tongueצחוק

"אוינק אוינק זאבי מה דעתך לעשות לי ירידה? בוא ותכנס לשערי גן עדן!" אמרה אוקטביה אחרי שנשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה חיוך גדול

פתחתי את שערי גן עדן ובפנים מצאתי כוס ורוד ומתוק שחיכה רק לי! Tongue ליקקתי אותו בשקיקה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. אוקטביה גמרה, חיוך גדול הופיע על פניה והיא אמרה שהיה טוב מאוד! Tongue

שאלתי אותה מה עכשיו? ואוקטביה אמרה לי להתחפף מדירתה כי היא רוצה לישון צחוק

חשפתי שיניים וכמעט נשכתי לה את הכוס אבל ברגע האחרון אוקטביה הצליחה לבלום אותי צחוק

היא הפכה אותי על הגב ונעצה בגופי את שיניה החדות Shocked צרחתי כמו נקבה צחוקצחוקצחוקצחוק

אחרי שאוקטביה הפסיקה לאכול אותי היא עלתה עליי לרכיבה. התחלתי לזיין אותה חזק מלמטה בכוס הלוהט שלה ומזמזתי בחרמנות את ישבנה Tongue אוקטביה הפכה לחזירת בר רעבה ואכלה את צווארי ואוזניי בליווי קולות חרררררר חרררררר מצחיקים צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה... בספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה במרץ על זאבי הקשיח שהיה מבסוט בטירוף! Star זיינתי את אוקטביה מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה שהשתקף במראה מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

"קדימה סוס זאבי תן זיון טוב! אנחנו עכשיו דוהרים אל השקיעה!" צעקה אוקטביה ומשכה בחוטיני שהיה סביב צווארי צחוק

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה אל המיטה. השכבתי אותה על המיטה ועשינו האבקות מדהימה במיסיונרית! TongueStar

"דיו דיו!" צעקה אוקטביה וסטרה על ישבני החלק צחוק

הרמתי את רגליה של אוקטביה למעלה וזיינתי אותה בפוזת המיטה המתקפלת צחוק כשגיחחתי על אוקטביה שהיא חסרת אונים אוקטביה הפילה אותי על הצד והמשכנו להזדיין בפוזת כפיות הפוכה צחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הרטוב והחם שלה! Tongue קולות הזיון נשמעו בכל דירתה וריח הסקס מילא את האוויר Tongueמוחא כפייה

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להתאמן על הכוס החם שלה Tongue זאבי הקשיח החמיא לי על הכוס החם שמצאתי לו... מאוד חשוב לו להתאמן על כוס חם ורטוב שיהווה גם יריב ראוי Approveצחוק

עברנו לכפיות פרועות וסוערות! Tongue בזמן שזאבי הקשיח התאבק עם הכוס החם של אוקטביה
אמרתי לה שבזמננו קשה למצוא מזרון אימונים טוב והיא ממש מעל והמעבר לכל הציפיות שלי!

"אוקטביה פופינס את מזרון אימונים מדהים!" החמאתי לה וטפחתי על ישבנה Tongue

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה במרץ בכוס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"כן קדימה תספק את הזונה פופינס!" צעקה אוקטביה והחזירה לי קונטרות מדהימות! Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! התאמנתי טוב טוב על הכוס הלוהט של אוקטביה פופינס שהייתה ממש בעננים מההאבקות זיון שלנו! הגברתי קצב וזיינתי את אוקטביה על 200 קמ"ש עוד שנייה היא הייתה עפה מהמיטה צחוקקריצה

אחרי הזיון הארוך שלנו אוקטביה הייתה כבר ממש רעבה אז הצעתי להאכיל אותה בזרע חם וטעים מבית היוצר של זאבי הקשיח חיוך גדול אוקטביה הייתה באקסטזה והתנפלה על זאבי הקשיח במציצה חמה ורטובה כשהיא שוכבת עליי ב 69. ליקקתי את התחת הטעים שלה ברעב גדול ואחרי כמה דקות השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם! Tongue

אוקטביה הביטה לעברי כשחיוך שובב על פניה היפות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק זאבי" אוקטביה גרגרה את הזרע בגרונה והייתה מאוד מאושרת ושבעה מוחא כפייהTongue

מה אני אגיד לכם חברים זה היה האימון הכי מוצלח ומטורף שהיה לי אי פעם! אוקטביה פופינס היא זונה מטורפת! נימפומנית חולת זין שלא יודעת שובע! היא ממש מזרון האימונים המושלם! זאבי הקשיח שלי היה בהלם והיה צריך להתאושש כמה ימים אחרי האימון איתה צחוק

אחרי המפגש עם אוקטביה פופינס זכיתי בעוד מדליית זהב באולימפיאדת הזיונים Tongueמוחא כפייה
מעכשיו והלאה היא תהיה זונת האימונים שלי גררררררררר גרררררררררר אוינק אוינק Tongueצחוקקריצה

סוף

סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

התחרפנו לגמרי עם ההאבקות שלנו הא? צחוקצחוקצחוק

כמעט נשארתי בלי שיניים צחוקצחוקצחוק

הרגת אותי עם הנשיכות המטורפות שלך Tongueצחוק

היה זיון לוהט! Tongueמוחא כפייה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך TongueStar

Heart Hug

Lavelle

585
אוינק אוינק הפסיכופט מחסל את אישתו אוקטביה פופינס עם גרזן ואז מזיין לה ת'צורה! Evil Smileצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני נשוי לאוקטביה פופינס! חיוך גדול

האמת שעד שהתחתנו הכל היה מדהים! הייתי חופשי לעשות מה שהתחשק לי! ראיתי מונדיאל עם חברי הטוב אוינק הקשיח, אוננתי מול סרטי פורנו, ראיתי סרטי ברוס לי על הספה האהובה עליי עד שהייתי נרדם וגם מזיין את אוקטביה פופינס הנימפומנית מתי שהתחשק לי חיוך גדול

כשהתחתנתי עם אוקטביה בין שלל הברכות של הרב הוא אמר שרק המוות יפריד בינינו,

לא ידעתי עד כמה זה יציל אותי אחר כך קריצה

אחרי החתונה יכולתי לשכוח מהמונדיאל, מסרטי ברוס לי ומאוננות מול סרט פורנו. אישתי אוקטביה הוציאה לי ת'נשמה! היא עשתה לי את המוות! היא לא נתנה לי רגע מנוחה! Wacko

איך שאני חוזר מהעבודה זה חוזר על עצמו יום יום וגם היום: אני מוצא את עצמי במטבח חותך גזר (עשיתי את עצמי חותך אטמי אוזניים של שרון שנראים כמו גזר צחוק ) ושלל ירקות יחד איתה... בשלב מסויים רציתי לדחוף את המלפפון לתחת של אישתי אולי ככה היא תהיה שבעה ולא תרצה לאכול יותר את הירקות המזויינים האלה! צחוק

אחרי שאני עוזר לאישתי להכין את ארוחת הערב אנחנו מתיישבים לאכול על הספה בסלון מול
ערוץ ויוה... פאקינג ויוה בלאט! במקום לראות מונדיאל שזה מה שגברים עושים אני מוצא את עצמי כל ערב מול ערוץ ויוה ומול ערוץ E, פאק הנקבות האלה ממש אוהבות רכילויות אין דברים כאלה צחוק

את ברוס לי אהובי נטשתי ועל השרמוטות בסרטי הפורנו יכולתי רק לחלום! מבולבל

אחרי שאנחנו מסיימים לאכול אני עושה כלים ואוקטביה בינתיים מנקה את הרצפה, אח"כ מסדרים ביחד את המיטה ואחרי שהמיטה מסודרת אוקטביה מתחילה לצחצח שיניים.
חברים לא סיפרתי לכם אבל אוקטביה סובלת מהפרעה קטנה... לפני סקס היא חייבת לצחצח שיניים, שריטה קשה אם אתם שואלים אותי אבל כל אחד והשריטות שלו צחוק

אחרי שאוקטביה צחצחה שיניים הזדיינו בפראות ונשפכנו לישון. הגיע הבוקר, אוקטביה אמרה לי בוקר טוב, צחצחה שיניים ודרשה שאפרק אותה על הבוקר צחוק

"קדימה אוינק אוינק תן לי דפיקת בוקר!" צעקה אוקטביה והחזירה לי קונטרות מטורפות. כבר אמרתי לכם שאישתי נימפומנית שלא יודעת שובע? Wacko

אחרי הזיון המתיש של הבוקר אכלנו ארוחת בוקר ורצתי לעבודה. אחרי שחזרתי מהעבודה אותו סיפור כמו בכל יום: הכנו ארוחת ערב, אכלנו על הספה וצפינו בערוץ E ואחרי שאוקטביה צחצחה שיניים הזדיינו בפראות. אלוהים מה עשיתי? למה זה מגיע לי? למה הכל לא יכול להיות כמו שהיה קודם? לפני החתונה... בימים ש 22 גברברים, ברוס לי והיד שלי היו חבריי הטובים Tongueצחוק

איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאלתי את עצמי... כעבור כמה ימים ביקשתי להתגרש מאישתי אבל הזונה הקטנה סירבה לתת לי גט! כועס

לפתע שמעתי בראשי את קולו של הרב: "עד שהמוות יפריד בינינו..." Evil Smile אוקי דוקי! קריצה

כעבור כמה ימים השגתי גרזן קומפקטי והחבאתי אותו מתחת למיטה. אחרי שאוקטביה צחצחה שיניים ואמרה שהיא מוכנה לזיון הערב, התגנבתי מאחוריה ואיך שהיא הסתובבה צעקתי: "הפתעה!" ודפקתי את הגרזן בראש שלה! Evil SmileShocked

20140621 011330(600)3

יששששששששששש סוף סוף יהיה לי שקט! בסוף הרב צדק רק המוות הפריד בינינו מוחא כפייה

החבאתי את הגופה של אוקטביה מתחת לבלטות שברצפה והתיישבתי על הספה שלי כדי לחגוג עם חבריי הטובים... כדורגלנים, ברוס לי, שרמוטות של סרטי פורנו ואוינק הקשיח Tongueצחוק

הייתי חופשי ומשוחרר! אוקטביה אישתי עלתה לי כל כך על העצבים שאפילו לא התגעגעתי לסקס איתה... ותאמינו לי הנימפומנית החרמנית הזאת מזדיינת כמו כמו לביאה מיוחמת! המממ בעצם הזדיינה אם לדייק... עכשיו היא נרקבת מתחת לבלטות Ouchבכי למרות שהיא לא נתנה לי רגע מנוחה אהבתי אותה... אולי בעצם עשיתי טעות, לא הייתי צריך לנעוץ את הגרזן בראשה... אוףף אני כזה רשע ומפונק! למה התחתנתי בכלל? "עד שהמוות יפריד בינינו" שמעתי את הרב בסיוטים שלי אהההההההההההההה הצילו! Wackoצחוק

אחרי שהעברתי את הערב עם ברוס לי והשרמוטות של סרטי הפורנו הלכתי לישון כשייסורי המצפון לא עוזבים אותי לנפשי. לפתע הרגשתי שמישהו מלטף אותי... פקחתי עיניים וראיתי מולי את אישתי אוקטביה עם הגרזן תקוע בראש שהביטה בי עם עיניי השטן שלה Shockedצחוק

"אההההה אוינק אוינק שלום לך! קמתי לתחייה! הרגת אותי עם הגרזן חתיכת חרא! אני לא מאמינה שגירזנת אותי!" צעקה אוקטביה בעצבים והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות בפניי צחוק

"אהובתי איך קמת לתחייה?" שאלתי אותה בהלם וניסיתי להתגונן מפניה וגוננתי גם על אוינק הקשיח שקיבל התקף חרדה צחוק

"קמתי לתחייה כדי לנקום בך! אני עכשיו אדפוק לך בראש את הגרזן כמו שעשית לי!" צעקה אוקטביה בעצבים והושיטה את ידה לגרזן שהיה תקוע בראשה ShockedShockedShocked

"לא לא אל תעשי את זה!" צעקתי בפחד...
"אל תעשי את זה אני לא יכול להסתדר בלעדיו!" צעק אוינק הקשיח גם כן צחוק

"ומה אתה יכול להציע לי?" שאלה אוקטביה בסקרנות.

"מה נראה לך? זיון כמובן!" צעקתי וראיתי איך אוקטביה פתאום מתחילה לקרון מאושר Tongueצחוק

"באמת? אוינק אוינק מסתבר שיש לך לב אחרי הכל! רגע אני רק מצחצחת שיניים ובאה למיטה!" צעקה אוקטביה ורצה לחפש את השפופרת של משחת השיניים.

"אוינק אוינק נגמרה המשחת שיניים! אני עכשיו אהרוג אותך!!!" צעקה בעצבים אוקטביה צחוק

IMG 0658(600)

"לא לא אל תהרגי אותי יש לי בשבילך אחלה משחת שיניים!" צעקתי בקול ערמומי ונפנפתי באוינק הקשיח כרמז קריצה

"קדימה תן לי מיד משחת שיניים אחרת.....!" דרשה אוקטביה והושיטה את היד לגרזן צחוק

"אחרי הזיון את תקבלי אותה מבטיח לך! פעם אחת תצחצחי שיניים אחרי הסקס לא יקרה כלום" צחקקתי וראיתי שחיוך הופיע על פניה היפות של אוקטביה חיוך גדול

אוקטביה צעקה שהיא רוצה ירידה! היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. ליקקתי את חור התחת שלה טיפה ועליתי לעבר הכוס הורדרד שלה שכבר הרטיב מחרמנות והתחנן שלשוני תעשה בו קסמים צחוקקריצה

ליקקתי את הכוס של אוקטביה בשקיקה ואחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. אוקטביה גמרה וחיוך גדול הופיע על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצויין אבל אני רוצה עוד!" דרשה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה. היא העניקה לאוינק הקשיח מציצת פוליש מטריפה ושליקלקה גם את הבייצלך היקרים לי מכל! הם נהנו בטירוף בפיה החם Tongue בזמן שאוקטביה פינקה את חבריי למטה ליקקתי לה את החורים בחרמנות ודחפתי לה אצבע לתחת Tongue בפנים היה כל כך חם ונעים גרררררר TongueTongueTongue

לפתע אוקטביה הפכה שוב לשטן! היא חשפה שיניים ונשכה אותי כמו דגת פיראנה בגופי הורדרד והעדין... צרחתי כמו ילדה קטנה צחוק

הגיע הזמן לספק לאוקטביה את מה שהבטחתי כי אם לא היא תקצץ אותי עם הגרזן Shockedצחוק

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה אנאלית! זיינתי אותה במרץ בטוסיק שלה מלמטה בזמן שהיא נשכה אותי באוזניי ובצווארי, אישתי נשכנית לא קטנה מסתבר צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה באוויר על הזין שלי שהיה עמוק בישבנה החם. נעמדתי מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה קפצה עליי בפוזת הצפרדע האנאלית Tongue

הרמתי אותה שוב באוויר וזיינתי אותה כל הדרך עד למיטה, השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית אנאלית.

"כן כן אוינק תספק זיון טוב אחרת אני דופקת לך גרזן בראש! ואל תשכח שהבטחת לי גם משחת שיניים!" צעקה אוקטביה ונשכה אותי בצווארי... מה יהיה עם הנשיכות האלה? נראה לי אוקטביה הפכה לזומבית צמאת דם צחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה והשחלתי את אוינק הקשיח לישבנה. דפקתי אותה טוב טוב בתחת ואוקטביה יצאה מגדרה Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הטוסיק הקטן שלה Starמוחא כפייה

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות אנאליות מטורפות! Tongue

התהפכנו וזיינתי את אישתי היקרה בתחת כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

אוקטביה אמרה לי להנות מהזיון האחרון שלנו כי אח"כ היא חוזרת לשכב מתחת לבלטות מבולבלShockedאווווףףףף למה אני לא יכול להחזיר את הגלגל אחורה? לא הייתי צריך לדפוק לה גרזן בראש אני כזה אוינק רשע וטיפש מבולבלצחוק

"תהנה מהזיון האחרון שלך כי לא יהיו לך יותר זיונים כאלה, אף אחת לא מזדיינת כמוני!" אמרה בגאווה אוקטביה וצחקקה בממזריות צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! בהתחלה דפקתי את אוקטביה טוב טוב בכוס ואז חזרתי לחור התחת הקטן והשובב שלה שהיה מבסוט בטירוף מאוינק הקשיח שחדר אליו בשמחה רבה Tongue

אוקטביה חזרה לדרוש את משחת השיניים שהבטחתי לה... אני כמובן כבעל טוב והגון עמדתי בהבטחתי ונתתי לה את משחת השיניים שהיא כל כך השתוקקה לה... ואחר כך אוקטביה צחצחה את שיניה כמו שרצתה Evil Smileצחוקקריצה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4372130%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי שאוקטביה צחצחה את שיניה עם משחת השיניים המיוחדת שלי היא הייתה מבסוטית בטירוף! Tongueמוחא כפייה

אישתי חזרה לישון מתחת לבלטות ואני חזרתי לשבת על הספה ולהנות עם חבריי הטובים... ברוס לי, 22 כדורגלנים, שרמוטות של סרטי פורנו ואוינק הקשיח צחוקצחוקצחוק

כמה טיפש וחמור הייתי! עכשיו במקום להזדיין עם אישתי הנימפומנית המטורפת שרעבה לזרע 24/7 ולא יודעת שובע אני אצטרך לאונן כל היום מבולבלצחוק

נשבע לכם בא לי לדפוק לעצמי גרזן בראש צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

התחרפנו לגמרי עם המשחק המטורף הזה צחוקצחוקצחוק

אנחנו כאלה חולי נפש צחוקצחוקצחוקקריצה

הגרזן בראש הולם אותך חבל"ז פסיכית שלי צחוקקריצה

מקווה שנהנית ממשחת השיניים שלי Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך Tongue

HeartHug

Lavelle

588
הוא לא יכול לתת לה טבעת
יש תור ואני לפניו

דרך אגב, אני הכנתי סרטון בכיכובה של שחקנית הסמרטפון הסקסית בעלת הרגליים הארוכות

הסרטון עוסק בשיפוצניק מתחיל וביישן שמתחשמל בגלל חבלה בחיבור החשמל

והמוקדנית במוקד 100 ששמה שרון לא מאמינה לו

בסוף היא שולחת אותו לרופאת השיניים הסקסית "בטעות"
אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

589
אוינק אוינק הקפטן וגנב החוטיני הסדרתי בסקס סוער עם הבלשית אוקטביה פופינס Evil Smile

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני הקפטן הגאה של ספינת התענוגות אפרודיטה Tongue

על האפרודיטה שלי חוגגים 365 ימים בשנה ועל האפרודיטה שלי מתקיימות מסיבות סקס מטורפות! Tongue

גם אני לפעמים חוטא ומוצא את עצמי בחדר הקפטן מכורבל עם כמה שרמוטות בו זמנית קריצה אבל יותר מכל אני אוהב לאסוף את החוטיני שהשאירו אותן שרמוטות ברחבי הספינה צחוק יש לי ממש אוסף של חוטיני ריחני אצלי בכספת צחוק

למרות שאני ממש אוהב שהתיירות על הספינה שלי מסתובבות בלי תחתונים (חי חי חי גנבתי את כל התחתונים שלהן צחוק) לאחרונה הן התחילו להתלונן שהחוטיני שלהן נעלמים על ימין ועל שמאל... אין אני כזה גנב חוטיני מרשים! אני עושה את זה בערמומיות מדהימה! Approve

בקיצור השרמוטות התחילו להתלונן שנעלמים להן החוטיני וכבר התחלתי לפחד שאני אשאר בלי עבודה או שעל הספינה שלי יבלו רק שבדים בלונדיניים ויערכו מסיבות גייז עד אור הבוקר Shocked ואת החוטיני שלהם אני ממש לא רוצה... לא תודה צחוק

הבטחתי לעלמות החן המדהימות לטפל במצב והתקשרתי לבלשית אוקטביה פופינס שעליה
המליץ לי חברי הטוב לוואל חיוך גדולצחוק

אחרי שיחה מאוד נעימה עם הבלשית פופינס העברתי לה את הכסף לחשבון הבנק והיא הבטיחה להתחיל לטפל בפרשה בהקדם האפשרי.

למרות שלקחתי סיכון גדול כשקראתי לבלשית הייתי די בטוח שהיא לא תצליח לפצח את תעלומת החוטיני הגנובים צחוקקריצה

כעבור כמה ימים התרחשה באפרודיטה מסיבת חשק מטורפת! בשעות הלילה הקטנות התגנבתי מחדר לחדר וגנבתי חוטיני סקסיים בטירוף בכל מיני צבעים וסוגים... לכל חוטיני היה גם ריח ייחודי וזה חירפן אותי כהוגן!

מכיוון שהיה לי מפתח לכל החדרים החלטתי לעשות מעשה אמיץ במיוחד והתגנבתי לחדר של הבלשית אוקטביה פופינס... אין אני כזה ריסקי צחוק

זחלתי לחדר של הבלשית פופינס והבטתי לצדדים... נראה היה שהבלשית לא בחדר... היא בטח חוגגת בחדרו של איזה שבדי חסון צחוק

זחלתי לעבר המיטה ועיניי נפתחו לרווחה! על המיטה היה שק ומתוכו הציץ משהו שנראה כמו חוטיני! יסססססססססססססססס אני כזה מוצלח! אני יכול להריח את החוטיני האלה ממרחקים! צחוק

עליתי על המיטה ושלחתי את ידי לעבר השק... לפתע ידית של שק בצורת לולאה נסגרה על היד שלי ומשום מקום הבלשית אוקטביה פופינס הופיעה בחדר כמו שד שקפץ עליי מהגיהנום Shockedצחוק

"קפטן??? מה אתה עושה פה?" שאלה אוקטביה בקול מופתע צחוק

"אני? שום דבר... קפצתי להגיד לך שלום בלשית יקרה, איך מתקדמת החקירה?" שאלתי את הבלשית וניסיתי לדפוק לה חיוך מזוייף צחוק

"מה אתה אומר! נראה לי שאתה מחפש את זה!" צעקה הבלשית ופתחה מעליי את השק (שרון החזיקה את שק החוטיני שלה מעל הראש שלי ושפכה לי על הראש מיליון חוטיני שלה מתוכו). גשם של חוטיני נפל על פניי והזין שלי עבר ממצב רפוי למצב סופר קשיח תוך שניה אחת! צחוק

"ווואאאווו קפטן אני רואה שאתה סוטה לא קטן! לא האמנתי שאתה הוא גנב החוטיני הסדרתי אבל היו לי חשדות... קפטן אוינק אוינק מה יש לך להגיד להגנתך לפני שאני מזמינה משטרה ואת כל השרמוטות של הספינה שבטח זועמות שהחוטיני שלהן נעלם כל לילה מחדר השינה!" צחקקה אוקטביה מהבעת הפנים המופתעת שלי צחוק

"אין לי כל כך מה להגיד... אני ממש שמח שהגעתי לחדר שלך וקיבלתי גשם של חוטיני גררררר" Tongueצחוק

"OK קפטן אם אתה לא דופק אותי כאן ועכשיו אני מספרת לכל השרמוטות שאתה האחראי לגניבת התחתונים שלהן! אני בטוחה שהן ישמחו לזרוק אותך לים לכרישים" צחוק צעקה אוקטביה בקולה החרמן Tongue

הכריש הקשיח שלי ששחה בחוטיני קפץ החוצה והביט באוקטביה בחרמנות אדירה צחוק

הבלשית פופינס ליטפה אותו בחרמנות ואז העיפה אותי על המיטה. היא התיישבה על פניי עם ישבנה התפוחי והענישה אותי על התחביב השובב שלי צחוקקריצה

החוטיני של אוקטביה היה ריחני יאמי יאמי ומאוד נהנתי להסניף אותו גרררררררררר Tongue

הזזתי את החוטיני של הבלשית הצידה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת הטעים שלה! אוקטביה התנפלה על הקפטן הקשיח שלי ועל שני סגניו החלקים והעניקה להם מציצת פאק פאק ומציצת פוליש מעלפת! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה החרמנית ביקשה ירידה מושקעת לכוס הורדרד והמתוק שלה Tongue

היא נשכבה על הגב והרימה את רגליה למעלה. הורדתי את החוטיני שלה ושמתי אותו על צווארי. הכוס הורדרד שלה קרא לי וכשראיתי אותו נפתח מולי כמו פרח יפייפה התנפלתי עליו עם לשוני השובבה Tongue

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות ואמרה שהיה נפלא! חיוך גדול אבל! זה ממש לא הספיק לבלשית החרמנית והכוס שלה עדיין בער מחרמנות Tongueצחוק

אוקטביה העיפה אותי שוב על הגב ואחרי שזללה כהוגן את גופי העדין והורדרד היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה חיוך גדול

זיינתי את הבלשית החרמנית כהוגן בזיון טרמפולינה מדהים! הקפטן הקשיח שלי קפץ בגאווה בכוס הרותח של הבלשית שהייתה מבסוטית בטירוף! אחחח היה פשוט מדהים לראות את פלחי ישבנה מקפצים וממש מוחאים לי כפיים Tongueצחוק

אוקטביה הסתובבה ודהרה עליי ברכיבה! היא נשכבה עליי והתחילה לאכול את האוזניים שלי ואת צווארי, צעקתי כמו קפטן פיגי שאונסים אותו צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 קמתי עם אוקטביה והתחלתי לזיין אותה באוויר. נעמדתי מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה שקיפץ במרץ ובשמחה Star

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

איי איי איי איזו דגה חרמנית תפסתי בחכה הקשיחה שלי! מוחא כפייה

אחרי שהבלשית החרמנית התפנקה על הוד קשיחותו, הרמתי את אותה שוב באוויר והקפצתי אותה למיטה החמימה. השכבתי את אוקטביה ודפקתי אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! אוקטביה סטרה ללא הפסקה על ישבני ואפילו נשכה מידי פעם את צווארי צחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה ובמהרה עגנתי בנמל שלה ופירקתי אותו כהוגן! הנמל שלה היה לוהט ועוד שניה היה עולה בלהבות צחוק

מהעמידה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לשחות בכוס החם שלה בזמן שאני מתענג על הגלריה האחורית שלה Tongue

זחלנו על המיטה ועברנו לכפיות סוערות! זרקתי את העוגן ונכנסתי לכוס הורדרד והרטוב של אוקטביה! אוינק הצוללן חקר לעומק את המתרחש במעמקי הכוס של הבלשית הנימפומנית Tongueצחוק

התהפכנו והקפטן הקשיח המשיך לשחות בנמל הורדרד של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן! Star

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את הבלשית החרמנית כהוגן בכוס הלוהט שלה והתענגתי על פלחי ישבנה שקיפצו מולי לפי קצב הזיון Tongue

הבלשית החרמנית הודיעה לי שהזיון הפרוע עשה אותה קצת רעבה והיא תשמח להתענג על זרע חם Tongueצחוק

היא נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי את הקפטן הקשיח בזמן שאכלתי ברעב גדול את חור התחת שלה Tongue

הקפטן שלי התבשל כהוגן בפיה החם של אוקטביה ואז השפריץ לפיה כמות יפה של זרע חם! אוקטביה הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "הקפטן אוינק אוינק!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייה

אחרי סקס כזה פרוע ואיכותי הבלשית הסכימה להיות השותפה שלי לפשע ונתנה לי להמשיך
במסע הצייד של תחתוני החוטיני של עלמות החן שעל ספינתי Tongueצחוק

מאז אותו יום השיוטים שלי כבר לא נראו אותו הדבר כי במהלכם הבלשית הסקסית והשובבה
ישבה על ברכיה ומצצה את הקפטן הקשיח שלי או קיבלה אותו בחורים היפים שלה Tongue

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק! TongueTongueTongue

גשם החוטיני שעשית לי גרם לזין שלי להגיע למימדים חדשים של קשיחות צחוקצחוקצחוק

נהנתי מאוד לשוט בכוס הרטוב שלך גררררררר TongueTongueTongue

הקפטן הקשיח שלי מצדיע לחורים הרטובים שלך! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים Tongueקריצה

Heart Hug

Lavelle

590
אוינק אוינק החוואי מזמבר את הסוסון הסורר אוקטביה פופינס צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק החוואי! Tongue

ברשותי חווה גדולה ובה אני מגדל תרנגולות, פרות, עזים, חמורים וכו'...
הבעיה אצלי בחווה שאין לי סוס...

כבר תקופה ארוכה שניסיתי למצוא לעצמי סוס איכותי שיחרוש את השדה הגדול שלי. אם אני לא אסיים עם זה בחודש הקרוב לחיות האהובות שלי לא יהיה מה לאכול ואני פוחד שבסופו של דבר הן יאכלו אותי! Shocked

יום אחד קפצתי לחוות סוסים במטרה למצוא לעצמי סוף סוף את הסוס המושלם שיחרוש את השדה שלי כמו מכונת חרישה! Tongue

נפגשתי עם בעל החווה וביחד איתו עברתי באורווה בין שלל הסוסים.
כל הסוסים נראו לי עצלנים עד שאת עיניי צד סוסון צעיר וסקסי שנענע בישבנו בעודו עומד על ארבע ומחייך לעברי חיוך גדול

פאק מי זה סוסון ממין נקבה! החורים שלה הסגירו אותה! צחוק

"זה נראה לי סוסון בן זונה! כמה הוא עולה?" שאלתי את בעלי החווה. (שרון שיחקה את בעל החווה)

"אהה סוסון פופינס! זאת הסוסה המובחרת שלנו... היא סוסה צעירה ונמרצת ועל כן מחירה בהתאם... 30 אלף פאונד והיא שלך!" חיוך גדול אמר לי בעל החווה ושפשף את ידיו.

"המממ זה הרבה כסף לסוסון צעירה כל כך... תגיד יש לה כוח לחרוש שדה? היא נראית לי קצת שברירית..." שאלתי את בעל החווה.

"בטח בטח היא חזקה ונמרצת! אל תיתן למראה שלה לבלבל אותך, תאמין לי שתעשה את עסקת חייך אם תקנה את הסוסה הזאת" Approve אמר לי בעל החווה בחיוך גדול.

"טוב שכנעת אותי! אני קונה את הסוסון הזאת!" צעקתי בהתלהבות לבעל החווה ורשמתי לו צ'ק על סך 30 אלף פאונד.

"סוסון פופינס את עוברת דירה!" צעק בעל החווה והוציא אותה מהאורווה צחוק

לקחתי את הסוסון פופינס והובלתי אותה לחווה שלי. לא רציתי לרכב עליה כדי שלא תבכה לי אח"כ שאין לה כוח לחרוש את השדה צחוק

לא בזבזתי זמן וישר הבאתי את סוסון פופינס לשדה שלי. נעמדתי מאחוריה ופקדתי עליה להתחיל לחרוש את השדה Cool

"איהווווווו איהווווו" צהלה סוסון פופינס והתחילה ללכת לאט לאט. (שרון התיישבה בדוגי על הסקייטבורד ונסעה בסלון צחוק) מיד הבנתי שסוסון פופינס היא סוסה עצלנית ומפונקת שלא מוכנה להזיז ת'תחת העסיסי והשובב שלה לשום מקום. התחלתי להפליק על ישבנה החשוף אך זה לא הועיל... היא עשתה כמה צעדים ונרדמה בדוגי כועסצחוק

המשכתי להפליק על ישבנה והיא עשתה טובה וזזה טיפה תוך כדי שהיא צוהלת בחוזקה צחוק

לפתע קפץ לראשי רעיון מבריק! שלפתי מתחתוניי את אוינק הקשיח ונעמדתי מול פניה של סוסון
פופינס. סוסון פופינס מיד זינקה קדימה ועטפה את הזין שלי עם פיה החם! Tongue
פששששש עליתי פה על משהו מדהים! אוינק הקשיח ישמש עכשיו כפיתיון לסוסון פופינס החרמנית שרעבה לזין יפה וקשיח! חיוך גדול
כדי לוודא שהזינוק שלה לעבר הזין לא קרה במקרה, התרחקתי שוב עם הזין... לא עברה שניה ופופינס החרמנית זינקה שוב על הזין ומצצה אותו בשקיקה Tongue

"OK סוסונית חרמנית שלי אנחנו יוצאים לחרוש את השדה!" Tongue אמרתי לה בשמחה והתחלתי להתרחק ממנה כאשר הזין הקשיח שלי מקפץ מולה. סוסון פופינס התחילה לפסוע לכיוון אוינק הקשיח וכל פעם שהגברתי את קצב ההתרחקות היא הגבירה את הפסיעות צחוק

אומנם הסוסונית הקטנה עבדה במרץ אבל גם אני הזעתי כהוגן מכל ההליכה המהירה הזאת עם הזין בחוץ צחוק בשלב כלשהו לא עמדתי בקצב של סוסון פופינס והיא השיגה את אוינק הקשיח והתענגה עליו כאילו היה סוכריה על מקל צחוק (חחח שרון נסעה על הסקייטבורד כשהיא בדוגי ורדפה ככה אחרי הזין שלי בזמן שהלכתי אחורה, זה היה מטורף ברמות צחוקצחוקצחוק)

"טוב סוסון פופינס זה לא ילך, ככה אנחנו לא נצליח לחרוש את השדה... נראה לי את צריכה זימבור רציני! צעקתי לעברה והיא התפקעה מצחוק צחוקצחוקצחוק

"זה לא כיף לחרוש שדה!!! אני מעדיפה לחגוג עם הזין שלך!!!" TongueTongueTongue צעקה סוסון פופינס החרמנית ותפסה את אוינק הקשיח Tongueצחוק

רצנו אחוזי חרמנות לאסם ונשפכנו על הקש (מיטה)... השדה יחכה יש כרגע דברים יותר דחופים לעשות אמרתי לעצמי והתנפלתי עם לשוני על חור התחת של פופינס Tongue

התגלגלנו והתמזמזנו על הקש עד שהסוסונית החרמנית נשכבה על גבה וביקשה ירידה. היא פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לטעום מהכוס הורדרד שלה שכבר צהל מחרמנות! "איההווו איההווו" צחוק

ליקקתי בשקיקה את הכוס המתוק של הסוסון החרמנית ואחרי מספר דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות Tongue

"אוינק אוינק זה היה מצוין!" צהלה הסוסונית פופינס וחייכה לעברי בשובבות.
ראיתי שעיניה מתחילות להיעצם ושהיא שוקעת בשינה... מבולבל WTF? איזו סוסונית עצלנית ומפונקת! חשפתי את שיניי וכמעט הבאתי לה ביס בכוס! אבל לסוסנית יש כמובן אינסטינקטים חייתיים אז היא התחמקה ממני באלגנטיות ותפסה אותי עם רגליה. היא העיפה אותי על הגב וחנקה אותי עם ישבנה התפוחי. חור התחת שלה נצמד לאף ולפה שלי ובמהרה התחלתי ללקק ולהסניף אותו בשקיקה! Tongue

הסוסון פופינס הייתה ממש רעבה לזין אז היא התנפלה על החוואי הקשיח שלי ומצצה אותו בחום ובאהבה! היא עשתה לו מציצת פוליש מושקעת ועשתה גם מציצת פאק פאק לביצים החלקות שלי Tongueמוחא כפייה

סוסון פופינס הפכה לסוסון פרא! היא חשפה את שיניה הגדולות והחדות ונשכה אותי ללא רחמים בגופי העדין... יש לי עור ורדרד ובתולי וסימני השיניים של פופינס הוסיפו לו מראה גזעי צחוקסוסון פופינס שמה לב גם לישבני הורדרד והחלק ונתנה לו כמה ביסים טובים! גרררר זה היה נפלא התחרמנתי מזה כהוגן! Tongue

"החוואי אוינק אוינק הבטחת לזמבר אותי!" צעקה סוסון פופינס צחוק

"קדימה דובשניה סקסית שלי תעלי על החוואי הקשיח!" Tongue צעקתי לסוסון פופינס והיא עלתה
עליי לרכיבה. הזין שלי החליק בשמחה לכוס החם של הסוסון ושחה בשמחה במיצי הכוס שלה Tongue

הסוסונית החרמנית שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי, פאק היא ממש טרפה אותי! צחוק "איההההוווו איייההההווו" צהלה הסוסונית פופינס ורכבה עליי בהתלהבות גדולה. הלוואי שהיא הייתה חורשת בהתלהבות כזאת את השדה חשבתי לעצמי... צחוק

זחלנו לקצה הקש ובספירה ל 3 הרמתי את הסוסון החרמנית שלי באוויר חיוך גדול חרשתי על הכוס של סוסון פופינס כהוגן תוך כדי שהעפתי אותה באוויר ואפילו התענגנו על התחת המקפץ שלה במראה שהייתה באסם Tongue

התיישבתי על הספה וסוסון פופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! "קווה קווה קווה" צעקה הסוסון שהפכה לפתע לצפרדע חרמנית! והכוס שלה אויי הכוס שלה היה כזה רטוב ורעב! Tongueמוחא כפייה

"קדימה סוסון חרמנית תקפצי על החוואי הקשיח בכל הכוח!" צעקתי לעברה והיא הגבירה את הקצב.. יאללה איזו סוסון שובבה Tongue

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה על הזין שלי כל הדרך עד לערמת הקש. זימברתי אותה כהוגן במיסיונרית חמה ומטריפה! היא הביטה בעיניי ועיניה ממש נצצו מחרמנות Starמוחא כפייה

עברנו לזיון בעמידה! פופינס הסוסון החרמנית נשענה על השידה והבליטה את ישבנה הסקסי גררררר! Tongue השחלתי את החוואי הקשיח שלי עמוק עמוק לכוס הלוהט שלה וזימברתי אותה כהוגן בעמידה! Evil Smile תוך כדי הזיון הפרוע גם הפלקתי על ישבנה המקפץ! היא הייתה מבסוטית בטירוף! מוחא כפייה

תוך כדי שהזין שלי עמוק בכוס שלה היא התיישבה בדוגי בקצה מיטת הקש והמשכתי לזמבר לה ת'כוס הרעב שלה! Evil Smile הסוסון פופינס סיפרה לי שהבעלים הקודם שלה לא זימבר אותה היטב מבולבלנימפומנית כמו סוסון פופינס צריכה להיות מזומברת ללא הפסקה, הכוס שלה דורש זאת! Tongueצחוק

"קדימה החוואי אוינק אוינק בוא תזמבר אותי בכפיות פרועות!" Tongue צעקה הסוסון החרמנית.

הזדמברנו בכפיות פרועות וסוערות וקולות הזיון הפרוע נשמעו כהוגן באסם! Tongue

התהפכנו וזימברתי את הסוסון פופינס טוב טוב כשהיא שוכבת על הבטן! Star הטוסיק שלה קיפץ במרץ ופלחי ישבנה נראו כמו שתי לחמניות טריות! גרררר הבאתי להם ביסים טובים אחרי הזיון Evil Smile

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! "דייוו דיייו" צהלה סוסון פופינס ונתנה לי קונטרות חזקות בזמן שזימברתי אותה בדוגי! Tongue

"המממ החוואי אוינק אוינק נהייתי קצת רעבה..." אמרה הסוסון השובבה.

"רעבה? ומה את אוהבת לאכול סוסון שובבה שלי?" שאלתי אותה...

"אני אוכלת שפיך!" Tongue צעקה בחרמנות הסוסון החרמנית צחוק

"פששששש מעולה יש לי בשבילך הרבה שפיך! אחרי שתהיי מזומברת ושבעה את תחרשי את השדה שלי נכון?" שאלתי אותה וליטפתי את ישבנה.

"כן כן בטח!" צעקה פופינס בהתלהבות צחוק

הסוסונית הסקסית נשכבה עליי ב 69 והתחילה לחרוש את הזין שלי עם פיה החם! הסנפתי וליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה ואת הכוס הורדרד שלה שהיה לוהט בטירוף אחרי הזימבור ממני! כמעט קיבלתי ממנו כוויה בלשון צחוק

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה של הסוסון כמות יפה של זרע חם! היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק החוואי המזמבר!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייה

"OK אוינק אוינק עכשיו אנחנו נחרוש את השדה!" צעקה לפתע סוסון פופינס והורידה אותי בכוח על ארבע Shocked

סוסון פופינס התיישבה על הגב שלי וצעקה "דייוו דיייווו!" היא הפליקה על ישבני בזמן שחרשתי את השדה כמו סוס עבודה חרוץ צחוק (התיישבתי בדוגי על הסקייטבורד של שרון ונסעתי בסלון כשהיא יושבת לי על הגב צחוקצחוקצחוק)

הסוסון אוקטביה פופינס התפקעה מצחוק וגרמה לי לחרוש את השדה טוב טוב... מסתבר שגם חוואי יודע לחרוש שדה כשנותנים לו מכות בטוסיק צחוק

תראו לאן הגעתי... סוסון עבודה נהיה הבעלים שלי וחורש עליי את השדה צחוקצחוקצחוק

אוינק אוינק חרררר חרררר מבולבלPig

למרות שהפכתי לסוסון עבודה חרוץ ונאלצתי לחרוש את כל השדה שלי בעצמי לא הצטערתי שקניתי את הסוסון פופינס! היא נימפומנית רעבה לזין 24/7 שלא יודעת שובע! יש לנו זיונים מטורפים ובין לבין חרישת שדה שאני מבצע על הצד הטוב ביותר! Approve ואם לא אז הטוסיק הורדרד שלי נהייה אדום וצועק הצילו! ShockedOuchצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! Tongueמוחא כפייה

אחחח חרישת השדה הייתה אדירה! גם שלי וגם שלך! Tongueצחוקקריצה

היית ממש מתוקה כשהתגלגלת על הסקייטבורד לעבר הזין שלי Tongueצחוק

היה לי העונג שזכיתי לזמבר סוסון חרמנית כמוך! Evil SmileTongueצחוק

ד"ש לחורצ'יקים החמים והרעבים! Tongue

HeartHug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”