אוינק אוינק החוליגן מגיע לגיהנום ופוגש שם את השדונית החרמנית אוקטביה פופינס 

*** הפעם הבאתי איתי לפגישה צעצוע חדש, פלאג אנאלי שקוף! 

אין יותר טוב מלחנוך את הפלאג בסרטון חדש 

אז תהנו מהתצפית בטוסיק של שרון 

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4368655%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]
שלום חברים יקרים! שלומכם טוב? אחלה בחלה, שלומי לעומת זאת על הפנים!
עשיתי לאחורנה דברים ממש נוראים... הימרתי, שיקרתי, גנבתי, רצחתי... והכי גרוע זה שבגדתי בגברת אוינק אוינק אישתי היקרה
אני חזרזיר רשע! המניאק הכי גדול עלי אדמות! נשבע לכם כתוב לי מניאק על המצח 

אני כבר לא בחיים...
בעקבות כל הדברים הנוראים שעוללתי הגעתי לגיהנום!
אין לכם מושג איזה חום פה! אוינק הקשיח שלי זולל ארטיקים ללא הפסקה כדי להתרענן קצת בחום הנורא הזה ומקלל אותי ללא הפסקה על המעשים שלי 
בעקבות כל הדברים הנוראים שעוללתי הגעתי לגיהנום!

"תשתוק כבר יא בן זונה ותהנה מהארטיק!!!" 

לפתע בין כל הלהבות והחום הנוראי

ראיתי שדונית ברונטית מלוכסנת עיניים וכוסית מטורפת!

ראיתי שדונית ברונטית מלוכסנת עיניים וכוסית מטורפת!

"שלום לך אוינק אוינק... סוף סוף הגעת, חיכיתי לך!"
אמרה לי השדונית.

"מה באמת? חיכית לי?" שאלתי אותה והרגשתי ממש מהופנט ממנה.
"כן כן אוינק היקר חיכיתי לך בקוצר רוח... והשטן מוסר לך ד"ש!" צחקקה השדונית

"באמת?
אויי כמה טוב שאת פגשת אותי ולא השטן"
אמרתי לשדונית והרגשתי הקלה גדולה.

השדונית שהציגה את עצמה כאוקטביה פופינס הפליקה על ישבני עם הקלשון שלה ואז תפסה לי את הזין והובילה אותי לחדר התענוגות שלה!
אחחח איזה כיף שפגשה אותי שדונית כוסית וחרמנית ולא השטן השמטס שבטח היה מפרק את הטוסיק הקטן והשובב שלי עד שחור התחת שלי היה מוציא עשן 

נשמתי לרווחה וצעדתי אחרי אוקטביה לחדרה. אוינק הקשיח שלי ממש אהב את מגע ידיה הקסומות של השדונית...
"עכשיו היא עדינה אבל במיטה היא בטח חיה רעה! במיטה היא בטח הופכת לשטן!" לחש לי אוינק הקשיח

"לא! לא! לא! אני לא צריך את השטן!!! שתישאר שדונית סקסית ומטריפה!" התפללתי.
"עכשיו היא עדינה אבל במיטה היא בטח חיה רעה! במיטה היא בטח הופכת לשטן!" לחש לי אוינק הקשיח

"לא! לא! לא! אני לא צריך את השטן!!! שתישאר שדונית סקסית ומטריפה!" התפללתי.
בחדר התענוגות של השדונית הייתה מיטה גדולה. השדונית הלכה לעבר המיטה ונענעה את ישבנה בסקסיות מטריפה! אוינק הקשיח משך אותי אל השדונית בחוסר סבלנות למה אני הייתי ממש מהופנט ממנה 

"אתה מוזמן ללקק לי את הטוסיק! קדימה תוריד לי את התחתונים ותצלול בין הפלחים!"
אמרה בהתלהבות השדונית. אחח אני מרגיש נפלא בגיהנום!

הורדתי את החוטיני הורוד של השדונית, הסנפתי אותו כהוגן ואז שמתי אותו על צווארי. פתחתי את פלחי ישבנה של השדונית והבטתי לעבר חור התחת הקטן והשובב שהביט לעברי בחזרה וקרא לי!
הכנסתי את פניי בין פלחי ישבנה של השדונית והתחלתי ללקק את חור התחת המתוק שלה בשקיקה! על מה מגיע לי פרס כזה אין לי מושג אבל אני ממש לא מתלונן 

השדונית זחלה על המיטה בדוגי ואני זחלתי אחריה בחרמנות והמשכתי לאכול את ישבנה הטעים!
לפתע השדונית הפכה אותי על הגב והתחילה לעשות לי פייסיטינג חינוכי! 

"אוינק אוינק היית חזרזיר ממש רע! אני חושבת שצריך לחנך אותך!" צעקה השדונית אוקטביה והתחילה לקפץ עם ישבנה על פניי

השדונית הורידה במהירות את תחתוניי והתנפלה על אוינק הקשיח בחרמנות! היא מצצה וליקקה אותו בכזה טירוף כאילו היא לא ראתה זין שנה שלמה
או שהשטן פשוט לא עומד בקצב שלה 
השדונית החרמנית הברישה את הזין שלי ואת שתי הביצים החלקות שלי ועשתה להן מציצת פאק פאק מחרמנת בטירוף! 

לפתע השדונית חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ברעב גדול בגופי הורדרד והעדין 

צרחתי כמו שלא צרחתי מעולם! לשדונית הזאת יש שיניים חדות חבל"ז... אני מקווה שהיא יודעת לעשות רק דברים טובים עם שיניה החדות 

בזמן שהשדונית נשכה אותי בגופי ועינגה את אוינק הקשיח, דחפתי אצבע לתחת שלה וממש הוקסמתי כמה חמים ונעים שם בפנים 

השדונית הברישה עוד קצת את השרביט הקשיח שלי ועלתה עליי לרכיבה אנאלית 

זיינתי את השדונית החרמנית בשקיקה בתחת הלוהט שלה והיא נשכבה עליי וזללה את האוזניים שלי ואת צווארי... יאללה איזה שדונית רעבה! לא מאכילים אותה בגיהנום 

אחרי הרכיבה המדהימה זחלנו לקצה המיטה, אוינק הקשיח שלי זחל לכוס של השדונית ובספירה ל 3 הרמתי את השדונית באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה ואז שנינו התענגנו על ישבנה שקיפץ מול המראה 

התיישבנו על הספה והשדונית המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית 
השדונית ראתה על המיטה שני פלאגים אנאליים והתחילה לדחוף לי אותם לפה
ואפילו הצליחה לדחוף לי את שניהם לפה בו זמנית 

(הפלאג השקוף ופלאג הזנב סוס שהיו בישבנה של שרון לפני זה 
)

הטעם היה מדהים! אין דברים כאלה! 

הרמתי שוב את השדונית באוויר והקפצתי אותה על אוינק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והרבצנו מיסיונרית חמה ומטריפה!
השדונית הפליקה ללא הפסקה על הטוסיק הורדרד והשובב שלי ונתנה לי מרץ חבל"ז! 

אוקטביה פופינס השדונית החרמנית נשענה על השידה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הלוהט שלה!
אח"כ היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לענג את המערה הורודה והמסתורית שלה

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות אנאליות מטורפות!
אחחח החורצ'יק של השדונית היה כזה לוהט! רואים שהיא גרה בגיהנום 

התהפכנו והמשכתי לפרק את טוסיק הקטן של השדונית כשהיא שוכבת על הבטן 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את השדונית החרמנית טוב טוב בתחת והיא הייתה פשוט בעננים מאיך שאוינק הקשיח פילח את הטוסיק שלה 

השדונית אוקטביה הודיעה לי שיש לי סיכוי להיחלץ מהגיהנום אבל בשביל זה אני צריך להאכיל אותה במנה טובה של זרע חם! 

אמרתי לה שאין שום בעיה ואני בשמחה אעשה זאת! 

גם לתת לשדונית הרעבה ארוחה טובה וגם לברוח מהגיהנום החם והמפחיד! מה יכול להיות יותר טוב מזה? ברור ששום דבר! 

נשכבתי על הגב והשדונית עלתה עליי ב 69. היא מצצה בשקיקה את אוינק הקשיח בזמן שדחפתי לה אצבע לתחת. השרפצתי בטירוף לפיה החם של השדונית והבאתי לק אחרון לישבנה 

השדונית חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק בגיהנום!" ואז היא הראתה לי את הכמות היפה ששחתה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה 

כבר חשבתי שאני חופשי אבל לפתע השדונית החרמנית הודיעה לי שהיא רוצה ירידה

"אם תרד לי כמו שצריך אני אשחרר אותך מהגיהנום!" הודיעה לי השדונית. יאללה איתה כמה חרמנית היא יכולה להיות? שברה כבר את כל השיאים הנימפומנית הזאת 

השדונית נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. התחלתי להתקרב עם פניי אל הכוס שלה והרגשתי שאני מתקרב להר געש שכל רגע יתפרץ! הכוס שלה היה לוהט בטירוף! 

ליקקתי את הכוס הלוהט שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות השדונית התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נפלאאאא! 

"OK אוינק אוינק אתה חופשי! אני אשכב קצת אנוח ואז אתן צלצול לשטן... אני מקווה שהוא ער" אמרה השדונית 

ברחתי מהגיהנום ולא הבטתי לאחור 

מה אני אגיד לכם חברים לפעמים שווה לעשות דברים נוראים... לא שאני מצדיק את המעשים שלי אבל בעקבות המעשים שלי זיינתי שדונית נימפומנית שלא יודעת שובע ורעבה לזין קשיח 24/7 בכל החורים שלה! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! 

נהנתי בטירוף למצוץ את הפלאגים מהתחת שלך! 

יש לך חורים רעבים בטירוף! 

ד"ש לשטן
את בטח עושה איתו חיים משוגעים בגיהנום 

כבר מתגעגע לחורצ'יקים הטעימים שלך 

Lavelle