כ לחובבי אמילי - סקס אדיר

לחובבי אמילי

2
אז ככה.

אני מכיר את אמילי כבר זמן לא מועט ומת על הבחורה ועל השירות שלה (אני אפרט בהמשך לאלו שלא מכירים). הבעיה היתה עד כה שהיא אכן עבדה במסגר ואני ממש ממעט לבוא למסגר כי המחיר גבוה בלי הצדקה וכן הפקידות מעצבנות ולא מכבדות זמן (למשל דופקות בדלת אחרי 20 דקות - דבר חסר טעם שמראה כמה המקום לא מכבד זמנים של אנשים) הרי התזכורת הזו לכמה זמן נותר מיותרת והורסת את ההנאה ללקוח. מה יקרה אם הלקוח יחרוג בכמה דקות...תרוויחו עוד לקוח קבוע...כנראה שהמנהלת של גבעון/המסגר לא הפנימה את העניין של שימור לקוחות...לא סתם היא הפסידה הרבה כסף מאז שהעלתה את התעריף ל-40 דקות.

אבל לא משנה ...דבר ממש טוב קרה. כפי שציינתי בדיווחים קודמים, גיליתי את האורגים בחולון שגם מושקע, גם מקפיד על זמנים והכי חשוב שהבעלים קשוב ללקוחות. מאז שגיליתי את המקום אני פוקד אותו באופן קבוע (יש לי כמה דיווחים בקנה אבל כמו החמאס אני לא אשחרר את הכל במטח אחד :) ). לפני שבוע הגעתי למקום ופתאום אני רואה את אמילי!. הבנתי שהיא עובדת עכשיו שם (לא יודע אם היא עדיין גם במסגר אבל בכל מקרה היא באורגים בחולון בודאות). הייתי מבסוט רצח. העובדה שהיא נמצאת באורגים תאפשר לי לבקר אותה עוד הרבה ובכייף (לא באילוץ כמו שהרגשתי במסגר).

לגבי אמילי למי שלא מכיר:

מראה - גוף רזה עם תחת טריפוליטאי - יש ממש הבדל בין המותן הצרה לבין התחת העסיסי (התחת הכי שווה היום לטעמי) והבחורה רזה!. יש לה חזה בינוני עם פטמות שתמיד עומדות - ממש חזה יפה. האיבר מין שלה די בולט עם שפתיים בשרניות . הפנים לא משהו אבל הגוף מחפה על הכל!.

שירות - אחת מנותנות השירות הטובות ביותר שנתקלתי בהן. אין לה בעיה עם 2 הרפיות ללא תוספת מחיר. היא נותנת לגעת בה בכל הגוף או להתחכך בה בלי בעיה ועם התחת הזה (מקום החיכוך המועדף עלי) אין שאלה בכלל... הבחורה נותנת את מלוא הזמן ותמיד חייכנית ונעימה בטיפול. ממש בת השכן המרוקאית (לא מתנשאת ואחלה אשת שיחה).

לסיכום: אני ממש שמח שהיא עברה לאורגים. אני יודע שהיא עובדת מוצ"ש כי ביררתי מתי לבוא שוב אבל מעבר לזה לא מכיר את הלו"ז שלה (אני חוסך שאלות מראש :) )

תפקדו בהמוניכם ותדווחו!

לחובבי אמילי

4
[QUOTE=מר אמת]
זה מכון או בדירה?
והתמונות אמיותיות ועדכניות?
[/QUOTE]

אורגים זה מכון, לא דירה.

אף אחת מהתמונות בפרסום לא אמיתית והאמת שאף תמונה לא דומה לאיך ש"אמילי" נראית (מה גם שם קוראים לה אמילי?)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”