ישנן 2 מודעות חדשות באתר :
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8141
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8142
התקשרתי אליהן , אמרו שבאמת התמונות אמיתיות ושתיהן נמצאות בקרית מוצקין ורוצות 300 ש"ח לחצי שעה ...
לא הלכתי אליהן משתי סיבות כי אין שום ביקורת אליהן וגם 300 ש"ח לחצי שעה זה לא המון?? הרי פעם היו לוקחים 200 ש"ח
אז יש מישהו שדגם אותן ? האם שווה ללכת ?
2 מודעות חדשות עם תמונות אמיתיות
5מה לא אהבת בבחורה הזאת : http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8142
אם היא ניראית כמו בתמונה למה לא נכנסת?
ומה לגבי ה300 ש"ח כבר כל בחורה לוקחת כזה סכום ? לא ניראה לכם שזה יקר?
אם היא ניראית כמו בתמונה למה לא נכנסת?
ומה לגבי ה300 ש"ח כבר כל בחורה לוקחת כזה סכום ? לא ניראה לכם שזה יקר?
8חבל לך על המזן והמאמץ
אל תתחיל ואל תמשיך ואל תלך לדירות 90 אחוז מהפעמים (ויותר) זו נפילה.
לפחות בליווי אם אתה מקבל משהו טוב אז זה נשאר איתך בזכרון הרבה אחרי , ולאכמו דירה שאתה רק כועס על עצמך ומשתדל לשכוח...
אל תתחיל ואל תמשיך ואל תלך לדירות 90 אחוז מהפעמים (ויותר) זו נפילה.
לפחות בליווי אם אתה מקבל משהו טוב אז זה נשאר איתך בזכרון הרבה אחרי , ולאכמו דירה שאתה רק כועס על עצמך ומשתדל לשכוח...
כי חיים פעם אחת
9בעבר חשבתי שדירות זה עדיף, אבל בחודשים האחרונים התחלתי להעדיף שירותי ליווי, ועל ידי זה קיבלתי חוויות של GFE מלא בלי תיקתוק עם צעירות יפות, וכך אמשיך ככל שהפרוטה מצויה בכיס.
10קודם כל כדי למנוע אי הבנות הדיווח שלי כאן הוא על מריה שמופיעה במודעה הזאת(המודעה השנייה ששם החבר suson בתגובה הראשונה בשרשור זה):
אחרי שבקרתי אצל ליעד יצאתי ככה... ברגשות מעורבים נקרא לזה. לא הייתה נפילה בשום אופן, וביחס למחיר הזול זה אולי ישתלם לחלק מהאנשים כאן אבל אני לא ממש התלהבתי מהחוויה הפושרת איתה. למי שרוצה לקרוא את הדיווח הוא מופיע בשרשור הזה:
אחרי שבקרתי אצל ליעד יצאתי ככה... ברגשות מעורבים נקרא לזה. לא הייתה נפילה בשום אופן, וביחס למחיר הזול זה אולי ישתלם לחלק מהאנשים כאן אבל אני לא ממש התלהבתי מהחוויה הפושרת איתה. למי שרוצה לקרוא את הדיווח הוא מופיע בשרשור הזה:
ליעד - ישראלית במרכז הכרמל
עדיין נותר לי הרבה זמן פנוי. לאן ממשיכים מכאן?
התקשרתי שוב לויקי מקריית אתא. לא ענתה. נסיתי להתקשר ליוליה(אחות של קטי), גם אין תשובה. לאחר מס' ניסיונות להשיג את שתיהן לסרוגין נזכרתי בבחורה שתמונותיה האמיתיות מופיעות בלינק שהוספתי למעלה. התקשרתי וענתה פקידה. אמרה שאפשר לבוא. יאללה, זזים!
לגבי תשלום - אמרה לי בטלפון שזה 300 זוזים לחצי שעה. ניסיתי לסגור על 500 לשעה(התמונות האמיתיות שלה מאוד גירו אותי
) אבל אמרה שאם אני רוצה שעה זה 600 ש"ח. נו שיהיה.
כיוונה אותי לקריית ביאליק(חשבתי שהיא מארחת במוצקין לא?
עברה דירה?
) לדירה שנמצאת מעל מרכז מסחרי בכביש ראשי. לא ממש מתאים לחרדי הדיסקרטיות ביניכם אבל לא כ"כ הפריע לי. יש מעבר בין החנויות ועליתי במדרגות עד שהגעתי לדירה לפי הדרכת הפקידה.
פותחת לי את הדלת מריה. נמצאת שבועיים בארץ. רוסיה בת 31 מסנט פטרסבורג, בערך 174-175 ס"מ, שיער שחור, צבע עור חום בהיר, חזה בינוני+ טבעי ויפה, טוסיק מעוצב ומגרה
, פנים עגולות וחייכניות
, ומבנה גוף חטוב-טיפונת עסיסי בדיוק כמו שאני אוהב!
בקיצור - מאוד לטעמי הבחורה
. גבוהה וחטובה-טיפה עסיסית כך שיש קצת בשר לתפוס. תענוג!
למי שעדיין היה איזה ספק - תמונות אמיתיות לחלוטין!
מריה עצמה אינה דוברת עברית והאנגלית שלה די בסיסית אך ניתן לתקשר איתה. סגרתי איתה על שעה תמורת 600 ש"ח. הכסף החליף ידיים, וכבר על ההתחלה מריה התגלתה כבחורה מתוקה מאוד
והתמזמזנו קלות לפני שנכנסתי להתקלח. רק ביקשתי ממנה שלא תתפשט כי אני פשוט מת להפשיט אותה מרוב שהיא סקסית
. הסכימה בחיוך, ובכלל לכל אורך המפגש הייתה חייכנית מאוד ושירותית
. מקסימה!
בדירה עצמה יש סלון קטן וחדר שינה+מטבחון ומקלחת-שירותים בנפרד. דירה די קטנה אבל אינטימית
. נכנסתי להתקלח. סיימתי, התנגבתי ומריה חיכתה לי עומדת בחדר השינה. נצמדנו בחום עם הרבה חיבוקים ומזמוזים תוך נשיקות צרפתיות איטיות ועמוקות
, החמיאה לי על הגוף
(קלטה שאני עוסק קבוע בספורט), ואני לאט לאט מפשיט את מריה מהגופיה והמיני שלבשה והיא מצידה יורדת על ברכיה למציצה מצויינת
, עמוקה ואיטית. העמדתי אותה על רגליה וסובבתי אותה עם הגב אליי תוך שאני מוריד לה את החוטיני ומלקק לה את החריץ המגרה שלה
. אגב, חלקה ונעימה למגע
, ובכלל אסתטתית מאוד ומריחה מצויין
.
נשכבתי על הגב ומריה החלה במציצה איטית במקצב ועומק משתנים+ליקוקי ביצים ומפשעה, ולבקשתי גם הוסיפה משחקי אצבע בישבן אבל נמנעה מלבצע חדירה של ממש עם האצבע לרקטום שלי. גם בלי זה היא גירתה אותי בטירוף
עם הפינוק האוראלי המאוד מושקע שלה!
ביקשתי ממנה שנעבור ל-69. הסכימה בשמחה
. עברה באיטיות חושנית לתנוחה זו והתחלתי ללקק את שני חוריה(כמו שאמרתי קודם - מאוד אסתטית ומריחה מצויין. גם למטה
) אבל ביקשה להימנע מהחדרת אצבעות לחורים. סבבה. המשכנו בפינוק ההדדי כשהיא מצידה ממשיכה בעבודה אוראלית מדהימה
, סבלנית ומושקעת על הכלי והאשכים+אצבע מגרה בתחת שלי, ואני ממשיך בליקוקים בשני חוריה.
מיצינו וביקשתי שתשים קונדום ותרכב עליי. גם את זה היא עשתה בחושניות ואיטיות מחרמנת בטירוף
(אוחחח!!! עומד לי הזין עכשיו רק מהיזכר איך היא חירמנה אותי שם!!!
) כשהיא מלבישה את הקונדום באיטיות עם פיה וממשיכה למצוץ וללקק היטב את הביצים כדי שהזין יעמוד במלוא הדרו
. עלתה עליי לרכיבה פראית וחושנית תוך שאני משנה את התנוחה ומדי פעם פעם נצמדת אליי ומתנשקת איתי בחושניות+ליקוק השדיים היפים שלה.
התחרמנתי עוד יותר מהרכיבה המושקעת שלה וסובבתי אותה למסיונרית. חדרתי אליה כשהיא מותחת את רגליה הארוכות מהצדדים ושלחת - לבקשתי - את ידיה לישבני ומשחקת לי בחור האחורי. מדי פעם הדבקתי לה צרפתית ושוב זרמה איתי בכיף
, עד שהפכתי אותה לדוגי.
איזה תחת מגרה יש לה!! חבל"ז!
חדרתי אליה מאחור וזיינתי אותה בעוצמה אדירה תוך שהיא משחקת לי בביצים ומוסיפה אצבע מגרה במפשעה עד להשפרצה הארוכה לתוך הגומי.
המשכנו קצת להתמזמז ולהתנשק לאחר הזיון - וכמו לכל אורך המפגש - מריה זרמה בכיף ובחיוך איתי
. הציעה לי מיוזמתה מסז'
(איזה מותק!! שירותית בטירוף
) כדי שאירגע לקראת המספר הבא. נשכבתי על הבטן והחלה במסז' על הגב, תוך שהיא לאט לאט יורדת לישבני ומתחילה לשחק לי עם האצבע
. הרמתי את הישבן לכיוונה והיא המשיכה לשחק בתחת, בביצים ובזין בחושניות ואיטיות מגרה עד שהתייצבתי בדוגי והיא המשיכה בפינוק הידני המושקע שלה
.
מיצינו, והסתובבתי על הגב תוך מזמוזים, חיבוקים ונשיקות ארוכות כדי לקבל ממריה שוב את הפינוק האוראלי המעולה שלה
. שוב התחילה במציצה איטית בקצב משתנה+המון ליקוקי ביצים ומפשעה ולא שכחה את האצבע בישבן
. גנחתי שם כמו איזה אריה רעב
, וביקשתי קונדום ושתרכב עליי. באותה רוטינה מקודם - הלבישה את הקונדום באיטיות/חושניות מדהימה עם פיה כשהיא מוסיפה ליקוקי ביצים מושקעים+אצבע שלא הפסיקה לשחק לי במפשעה וברקטום
. הזין שוב(1) נמתח לדום ומריה התחילה שוב(2) ברכיבה המשתוללת שלה תוך שהיא נצמדת אליי שוב(3)
מדי פעם לנשיקות וחיבוקים.
אחזתי בישבנה וזיינתי אותה מלמטה תוך כשאני מלקק/מוצץ את פיטומותיה ודופק לה מדי צרפתית חמודה עד שהפכתי אותה למיסיונרית. שוב(4)
מתחה את רגליה לצדדים, ואני פימפמתי תוך שאני מדביק לה צרפתיות עמוקות ומלקק את צווארה כשהיא משיבה לי באותו מטבע ומלקקת גם את צוואר+יד שנשלחה לאחוריי כדי לגרות את חור התחת שלי
.
מציתי והפכתי אותה לדוגי. מדי פעם היא קצת קפצה וגנחה כשהחדרתי לה אותו עמוק ואגרסיבי(מה לעשות... חירמנה אותי בטירוף!!!
) פימפמתי בעוצמה כשהיא משחקת לי בביצים מלמטה אך החלטתי שהפעם אני גומר כשהיא על ביטנה
. נשכבה על הבטן וזיינתי אותה עמוק ובאיטיות בתנוחה זו במשך מס' דקות עד ההשפרצה. קמנו והיא אמרה:"טוב, אתה באמת ספורטאי"
חחחחחחח
. מתוקה
.
נשאר לנו עוד זמן והחלטתי לנסות לגמור פעם שלישית ב"גמירת פלחי ישבן מלוקסרת"
. פשוט לא הספיק לי מהסקסית הזאת
, וגם עוד הייתי חרמן על התחת שלה
. אמרה שנשאר עוד איזה 10 ד' ואם אוכל לגמור שוב אז בכיף
. הבעסה זה שלא היה לה שמן תינוקות
... במקום זה הביאה איזה קרם שקצת צרב לי את הזין
. נסיתי לשפשף עליה בכל זאת והיא - בסבלנות מדהימה ומאוד ראויה לציון
- מרחה שוב ושוב קרם על ישבנה(איזה 5 פעמים אולי), אבל - שוב - הקרם המעפן הזה די צרב לי ולא הצלחתי להשפריץ בגללו... נו, בקטנה. גם בלי זה נהניתי איתה בטירוף!!!
חשבתי אולי לבקש ממנה מציצה לפינאלה
אבל זמננו תם ואפילו חרגנו ממנו... נו, חפיף. גם ככה היה כיף אדיר איתה
. נכנסנו בנפרד להתקלח, התלבשנו ונפרדנו בחום והרבה נשיקות
. הודיתי לה בלי סוף על החוויה על החוויה הכיפית בטירוף והמאוד מושקעת ויצאתי לדרכי.
סה"כ הייתי שם שעה ורבע בלי שום לחץ של זמן מצידה!!!

למעוניינים: מריה עוזבת אותנו עוד שבוע. לדבריה יש מצב שתחזור לכאן בסוף אוגוסט. לגבי אנאלי/רימינג/גמירה בפה - לא שאלתי והאמת שלא עניין אותי. היה לי כיף אדיר איתה גם בלי זה
.
לסיכום: אין מילים... חוויה מדהימה!!! אחת הטובות שהיו לי בזמן האחרון. בחורה גבוהה וסקסית, מגרה, סבלנית במיוחד, שירותית בטירוף, משקיעה המון(במיוחד בקטע האוראלי), מאוד נחמדה וחייכנית, מפנקת, מתוקה, GFE מצויין, לא מלחיצה בזמן אפילו לשנייה, זורמת היטב עם התנוחות, מה עוד אפשר לבקש?
לטעמי שווה כל שקל מהמחיר היקר יחסית. כאמור עוזבת אותנו עוד שבוע ואולי תחזור בסוף אוגוסט. לא יהיה לי זמן לקפוץ אליה שוב בשבוע הקרוב(והאחרון שלה בארץ) אבל אם וכאשר תחזור(לדבריה כמעט בטוח שתחזור) בהחלט אטוס כמו טיל אליה!
בחורה מדהימה ושירותית בטירוף. תהנו ותתייחסו יפה ליהלום הזה.
אח"כ הלכתי למסז' אירוטי ב'סינדרלה' שבצומת קריית אתא. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
סינדרלה - קרית אתא
עדיין נותר לי הרבה זמן פנוי. לאן ממשיכים מכאן?

לגבי תשלום - אמרה לי בטלפון שזה 300 זוזים לחצי שעה. ניסיתי לסגור על 500 לשעה(התמונות האמיתיות שלה מאוד גירו אותי

כיוונה אותי לקריית ביאליק(חשבתי שהיא מארחת במוצקין לא?

פותחת לי את הדלת מריה. נמצאת שבועיים בארץ. רוסיה בת 31 מסנט פטרסבורג, בערך 174-175 ס"מ, שיער שחור, צבע עור חום בהיר, חזה בינוני+ טבעי ויפה, טוסיק מעוצב ומגרה

בקיצור - מאוד לטעמי הבחורה

למי שעדיין היה איזה ספק - תמונות אמיתיות לחלוטין!

בדירה עצמה יש סלון קטן וחדר שינה+מטבחון ומקלחת-שירותים בנפרד. דירה די קטנה אבל אינטימית

נשכבתי על הגב ומריה החלה במציצה איטית במקצב ועומק משתנים+ליקוקי ביצים ומפשעה, ולבקשתי גם הוסיפה משחקי אצבע בישבן אבל נמנעה מלבצע חדירה של ממש עם האצבע לרקטום שלי. גם בלי זה היא גירתה אותי בטירוף

מיצינו וביקשתי שתשים קונדום ותרכב עליי. גם את זה היא עשתה בחושניות ואיטיות מחרמנת בטירוף

התחרמנתי עוד יותר מהרכיבה המושקעת שלה וסובבתי אותה למסיונרית. חדרתי אליה כשהיא מותחת את רגליה הארוכות מהצדדים ושלחת - לבקשתי - את ידיה לישבני ומשחקת לי בחור האחורי. מדי פעם הדבקתי לה צרפתית ושוב זרמה איתי בכיף

איזה תחת מגרה יש לה!! חבל"ז!

המשכנו קצת להתמזמז ולהתנשק לאחר הזיון - וכמו לכל אורך המפגש - מריה זרמה בכיף ובחיוך איתי

מיצינו, והסתובבתי על הגב תוך מזמוזים, חיבוקים ונשיקות ארוכות כדי לקבל ממריה שוב את הפינוק האוראלי המעולה שלה

אחזתי בישבנה וזיינתי אותה מלמטה תוך כשאני מלקק/מוצץ את פיטומותיה ודופק לה מדי צרפתית חמודה עד שהפכתי אותה למיסיונרית. שוב(4)

מציתי והפכתי אותה לדוגי. מדי פעם היא קצת קפצה וגנחה כשהחדרתי לה אותו עמוק ואגרסיבי(מה לעשות... חירמנה אותי בטירוף!!!

נשאר לנו עוד זמן והחלטתי לנסות לגמור פעם שלישית ב"גמירת פלחי ישבן מלוקסרת"

חשבתי אולי לבקש ממנה מציצה לפינאלה

סה"כ הייתי שם שעה ורבע בלי שום לחץ של זמן מצידה!!!

למעוניינים: מריה עוזבת אותנו עוד שבוע. לדבריה יש מצב שתחזור לכאן בסוף אוגוסט. לגבי אנאלי/רימינג/גמירה בפה - לא שאלתי והאמת שלא עניין אותי. היה לי כיף אדיר איתה גם בלי זה

לסיכום: אין מילים... חוויה מדהימה!!! אחת הטובות שהיו לי בזמן האחרון. בחורה גבוהה וסקסית, מגרה, סבלנית במיוחד, שירותית בטירוף, משקיעה המון(במיוחד בקטע האוראלי), מאוד נחמדה וחייכנית, מפנקת, מתוקה, GFE מצויין, לא מלחיצה בזמן אפילו לשנייה, זורמת היטב עם התנוחות, מה עוד אפשר לבקש?

אח"כ הלכתי למסז' אירוטי ב'סינדרלה' שבצומת קריית אתא. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
סינדרלה - קרית אתא
zooz