כ פ'טיש לכפות רגליים - אני לבד כאן? - דף 7 - סקס אדיר

פ'טיש לכפות רגליים - אני לבד כאן?

61
[QUOTE=alphadick]יושב עכשיו בג'ירף ויש אחת מולי משחקת בכפות רגליים עם הכפכפים אווווווח בא לי למות Disapprove[/QUOTE]

ספר לי על זה... אני עובד בקבלת קהל, כל יום אני נמס מחדש....
איפה זה הג'ירף אני מגיע?Tongue

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

62

ניקול בכלל לא סקסית
היא גמדה (לא מעליב, אמיתי), לא צעירה, סטייל מילפ מינייטורית
כפות רגליים קטנות של ילדה, לא מטופחות ללא לק
ולמרות כל זה היא בכלל לא זולה
לי אישית כל זה רק הוריד

אבל כל אחד וטעמו האישית

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

63

לק אדום כבודו במקומו מונח, אבל הכתום תפס חזק בקיץ שבא עלינו לטובה.

לק כתום בכפות הרגליים פשוט סוף יש לי שכנה בבניין מתהלכת לה עם נעלי האצבע והלק הכתום פשוט.
אכזריות בלתי נסבלת במעלית.
תוסיפו את מה שיילך כאן בקיץ כאשר הבנות מודעות כבר לעובדה שהגברים נמשכים ברובם אחרי כפות הרגליים .

הן פשוט עושות טיזינג בכל הזדמנות.
אין ספק שגם הרגליים שמבצבצות מתוך המכנסונים הקצרים פשוט גומרות אותנו הגברים.
כמה כלי נשק נתן היושב במרומים לנשים. אותנו חימש באנטנה שפשוט גוזלת את כספינו ואת חיינו :)
A Gentleman never tells

64
כואאאב!!

אני כבר לא זוכר מתי הלכתי עם הראש מורם ולא ברצפה בחודש האחרון... כל הבנות עם הכפכפים והכפות בחוץ..
היום לא יכולתי להוריד את הראש מהכפות של איזו אחת שבאה מולי וסאחבק נתקע עם הראש בתמרור!!

מישהוא יכול לשלוח את לחמו על פני המים?
זה כבר לא מצחיק המצב הזה.

תודה.

65
דנה מבת ים ...

באתי לבחורה כבת ארבעים ולא רזונת אבל סקסית לאללה. הכוונה הייתה זיון רגיל אבל כשניכסתי היא התיישבה על המיטה עם שמלונת וכמובן בלי תחתונים. יצאו רגליים משגעות וקצת בשרניות כמו שאני אוהב. ביקשתי רשות והתיישבתי על הריצפה. רגליים ארוכות וכף רגל ארוכה וצרה, נקיה ומצוחצחת, לק שקוף עם גוון וורדרד ורווח נאה בין האצבעות. ליטפתי בעדינות את אצבעות רגליה והבנתי שגם היא מתענגת. הפקירה רגליה לטובתי. נישקתי רגליה ומייד התכופפתי אליהן והתחלתי למצוץ אצבע אצבע מהקטנה לגדולה. ליקקתי בין האצבעות לקול העונג של הגברת. התעכבתי ארוכות על כל אצבע ואצבע. מצצתי את הבוהן היפה כמו זין בלי יכולת להפסיק, עוד ועוד ועוד. הבחורה מאד התחרמנה והרגשתי אותה מתחילה לזוז בחושניות. עליתי במעלה הרגל בליקוקים וליטופים עד הכוס הטעים שלה. לק בכוס וירידה חזרה לרגליים. נדמה לי שעברנו כמעט חצי שעה ככה לשמחת שנינו.

היא הייתה כל כך רטובה ואני כל כך חרמן ופשוט לא הייתה ברירה אלה לעבור לליקוק כוס. רגליה עוטפות אותי ואת ראשי, אני מרגיש את ריח הירכיים והלשון שלי תקועה לה בכוס. מייד פעם אני עובר בטוסיק ובחיבורים וזה גורם התרגשות.

ברגע הנכון היא מצמידה לי את הראש חזק כך ללשוני נכנסת עמוק עמוק לכוס והאף נוגע בדגדגן, היא גומרת בעוצמה שמרעידה את כל הגוף.

משכה אותי להכניס לה את עצמי ובשנייה אחת החום של הכוס עוטף אותי ואני משפריץ בעוצמה. חיבוק ונישוק והיידה לעבודה.

אליה אני חוזר ומהזיכרון גומר וגומר ...

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=24063

67
חברי היקרים לפורום!
לאחר הרבה זמן שלא דיווחתי הרי לכם דיווח טרי מהיום לפנות בוקר.
נכנסתי לשונצינו 4 אצל מישל. בחורה ישראליצ נראית בת 25 פלוס.
חזה סיליקון וגוף חטוב לא רזה ולא שמנה.
במקרה הכינותי מראש לק שחור איתי בכיס. מחיר הבסיס הוא 200.. הוספתי עוד מאה לפינוק מלא וביקשתי ממנה למרוח לעצמה את הלק השחור.לאחר מכן החלה כם עבודת רגליים. מאוד נהינתי מהשפשוף שלה..
תכננתי גם לתת לה בראש אבל המראה של כפות רגליה ההשזופות והקטנות עם עם הלק הלק עליהם חירמן אותי יותר מהכל.
לא יכולתי להפסיק מרוב שנהיניתי במיוחד בגלל שהיא נראית ממש טוב.
תוך כדי מישושים בחזה המסולקן שלה ובשבלול הגיעה הגמירה המיוחלת.
לסיכום
בחורה ישראלית שירותית מאוד
שזופה נראית מרוקאית עם עיניים בהירות.
שמה מישל. לטענתה היא שם בחמישי בלילה וראשון כל היום.
בטוח אחזור כי נדיר למצוא מציאה כזו לאור המצב העגום לאחרונה במחוזותינו.

סקס זו המתנה הכי טובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”