כ יוליה מתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

יוליה מתל אביב

11
[QUOTE=איציק תל אביב 29] גם מציצה מקונדמת וגם חזה נפול וכל זה 400 ש״ח לשעה?
נשמע לי יקר קצת[/QUOTE]
המציצה לא חייבת להיות מקונדמת עד כמה שידוע לי.אני פשוט כמעט תמיד בוחר באופציה המוגנת
החזה אכן קצת נפול אך בעיניי לא קריטי חוץ מזה הוא די גדול.טבעי ונעים למגע.מי שמחפש דוגמנית על-זה לא המקום.מי שרוצה בחורה יפה ושירותית מן הישוב (גם אם הישוב נמצא בארץ אחרת ) יהנה.נורא פשוט
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

יוליה מתל אביב

12
buka1 גם אם תרצה להיות יחצן לא תצליח..זה משהו שנולדים איתו וזה עמוק בתוך הבשר (כי נשמה אין לו) כמו סירחון כזה שלא מצליחים להיפטר ממנו...בכל אופן תודה על על הדיווח כי אם יש אופציה בלי קונדום אז יש מצב לגמירה בפה וזה נשמע יותר מעניין משאר הבחורות בדירה (לפחות מבחינתי).

לגבי הבחור הראשון הוא לא יחצן פשוט לא מדווח אלא נתן פירוט על הדירה והסטואציה ולא על האקט..אולי בפעם הבא יתן דיווח כמו שצריך.

.You so need a Daddy, little girl

יוליה מתל אביב

17
[QUOTE=שלומי סמית]
נמצאת בדירה באיזור מרכז תל אביב, באיזור בו מקבלות מריה אלונהיאנה, ולדעתי מדובר כאן על קונגלומראט חדש באיזור המרכז. הדירה נמצאת קרוב לחניון פרישמן אז יש חניה.
בהצלחה לכולם.052-7377997[/QUOTE]

אכן , החלפות הדירה המרובות יכולות להעיד:

1. שהן שוכרות כל יום דירת זיונים אחרת על בסיס יומי.
2. שיש כאן ארגון מאחוריהן.

יוליה מתל אביב

20
טוב. ארצה למקד את הדיון ביוליה ולא בתאוריות קונספירציה :)

לקח לי קצת זמן לדגום את יוליה למרות שידעתי על קיומה כבר לא מעט זמן. האמת שהסיבה היתה שפחדתי אחרי הצלחות עם מריה ועם חברתה יאנה שאני אפול עם החברה השלישית (אנחנו הרי רוויי אכזבות ומפלות).

אז זהו שלא...עוד חברה של מריה שיודעת לתת שירות מעולה ונראית טוב מאד והנה הפירוט:

מראה: יש תמונות אמיתיות בקישור הבא -

התמונות אמיתיות לגמרי (זאת עם הכובע) אבל היא נראית הרבה יותר טוב מציאות. לדעתי יוליה בשנות ה20 המאוחרות (נושקת ל30). יש ליוליה עיניים כחולות ממש יפות ובכלל פנים נאות. היא קטנטונת ורזה (מאד תרם לביצועים - אפרט בהמשך :) ) חלקה ומטופחת. ציפורניים מושקעות ורואים שדואגת לעצמה. הדבר היחיד שהציק לי שהיתה עוד לבושה היה החזה שנראה לי לא יפה אבל שהיא הורידה חזייה אמנם החזה נכנס לקטגורית ה-saggy אך יש לה פיטמות ונטיל ארוכות ואותי זה מאד מחרמן.

שירות וביצועים: יוליה חייכנית ונעימה. היא הפנתה אותי למקלחת עם מגבת נקייה. בתחילת ה"טיפול" ליקקה את כולי כולל האשכים וסביב האיבר - עשתה לי צמרמורת בכל הגוף ורואים שיש לה ניסיון בתחום. לאחר מיכן מציצה טובה ועמוקה (אני לא חסיד של מציצות ללא גומי אז לא ביקשתי אבל נראה לי שיש מצב).
הסקס היה מצויין - יוליה לא מזייפת ונראה שנהנית או ללמודי קרב שכמונו לפחות אני בטוח שהיא לא סובלת :). יוליה קטנה מאד ולכן אפשר לעשות איתה תנוחות רבות בלי הרבה מאמץ. דבר נוסף שמאד אהבתי זה שהיא יודעת לזוז. יכול להיות שזה הניסיון אבל היא זרמה עם התנועות שלי בצורה שהתאימה לי. עצרתי אותה מספר פעמים כדי למשוך את האקט ולא לגמור והיא זרמה גם עם זה וכלל לא הלחיצה (שירות מעולה כבר אמרנו :) ).

לאחר שגמרתי ולפני האקט השני יוליה ביוזמתה החלה לעשות לי נעים בגב כמו שאני אוהב ותוך כדי דיברנו על אוקראינה ועל עוד דברים שאשמור ביננו. אציין שהיא יודעת עברית וזה מאד מקל על התקשורת. אין מה לפרט יותר מידי על האקט השני כי הוא היה כמו הראשון. מקלחת והביתה לאחר שעה וקצת בלי לחץ וחוויה מצויינת

לסיכום: יוליה מומלצת מאד לכל מי שמחפש בחורה נאה עם ניסיון שיודעת לענג גבר. היתרון הוא שהיא עדיין צעירה - הרבה פעמים ראיתי המלצות על בנות עם ניסיון אבל הן היו כבר בנות 40 ומעלה וזה משהו שלא מושך אותי. בנוסף השירות מצויין ואין לחץ של זמן.

תהנו ותדווחו:

052-7377997

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”