כ שרה- לוינסקי 134, אני מאוהב.. - דף 5 - סקס אדיר

שרה- לוינסקי 134, אני מאוהב..

42
צעיר היה כאן אשכול בקשקשת על העניין הזה שנראה לי שאתה פתחת ופירטת את דעתך בעניין והכל טוב ויפה..
אבל כאן זה דיווח על המקוםבחורה ולכן אין מקום לכתוב מניפסט על דרום תל אביב ועל הדירה בפרט.

תשאיר את האשכול לדיווחים וכמובן את הבחירה של כל אחד בידיים שלו.

באופן כללי אני מסכים איתך על הסכנות ועל זה שהדירה היא פוטנציאל לנגע רע...אבל מיסיונריות בעניין ובפורום זה,זו לא הדרך.

.You so need a Daddy, little girl

שרה- לוינסקי 134, אני מאוהב..

43
אז לאחר שהסכמתי עם האזהרה והחששות של צעיר לנצח הגעתי לדרום חרטום האפריקאית הנראת כמו עזה לאחר הפצצה...

עליתי לדירה ולמזלי לא היו סינים אלא רק ישראלי (כנראה עדיין יש כאלה בסביבה) שהמתין לפני ועוד אחד שהיה באמצע עבודת חפירות עם שרה גיבורת קרים..

לאחר המתנה די קצרה כ20 דקות לשני הלקוחות הקודמים על כיסא "המלכות" שנמצא באמצע הדירה (מי שמכיר) והמתנה בחדר כאשר הפטנט (פטנט שלה)כאן היה להתקלח בזמן ההמתנה כדי לנצל את הזמן איתה יותר טוב...20 דקות למי ששאל.

הבחורה די עמוסה כאשר היא עוברת מחדר לחדר , 2-3 במספר, וכך גם בין לקוח ללקוח.

המראה:
הבחורה נראת כבת 30+ עם פנים נאות,אכן מזכירה את לולה מאלכס חולה אהבה וזאת בגלל השיער הלא מטופח והמתולתל מעט,הגוף נראה שעבר לפחות לידה אחת עם כרס וחזה נפול אך רך ונעים.
טוסיק עסיסי שנותן במה לתפוס ועור רך ונעים.

תפריט:
היות ואף אחד לא ענה על השאלה שלי אז אני אענה בעצמי.
130 זיון רגיל
+20 מציצה חשופה ורימינג .
+50 גמירה בפה.
+אנאלי 100 (אמרה שיכולה לנסות למרות שאף פעם לא עשתה, לטענת, וכמובן תלוי בגודל).

ביצועים:
הלכתי על 200 ש"ח שכוללים זיון+מציצה חשופה ורימינג+וגמירה בפה.
5 דקות ראשונות:
שרה החלה בליקוק עדין של הגוף כלפי מטה לכיוון הכלי, מציצה די בנונית עם ניסיון לואקום על הכיפה, עם ירידות לניסיון של גרון עמוק.
לא נפלתי מהמציצה היות והיא די מוזרה ולא עושה את העבודה,אם הייתי רוצה שאיבה היתי דוחף את הכלי לשואב אבק ואני עדיין לא שם.
לאחר המציצה המוזרה ביקשתי שתרד דרומה וקיבלתי רימינג עם חדירת לשון די עמוקה וקצת ליקוקים, אבל לא משהו לדבר עליו,פשוט די נחמד שהעמידה את הכלי לקראת הלבשת הגומי ושאר הפעילות.
5 דקות הבאות:
לאחר מציצה והרימינג שאכן העמידה את הכלי בסוף , ביקשתי את גומי וחדרתי בדוגי לכוס החמים, לא הרגשתי חיכוך אבל מספר דקות של פמפום העברתי אותה למסיונרית על מנת לראות קצת פנים וחזה, וכאן היא נתנה קצת חום בעזרת חיבוק בזמן שאני מפמפם אותה וליקוקי פטמה כולל נשיקה על השפתיים ביוזמתי.
5 דקות אחרונות:
סיימתי את הפמפום, וכבר קיבלתי דפיקות בדלת ולכן החלטתי שעדיף לעבור למציצה ועבודת יד שלה על מנת לתת לה נוזל חם לרווויה,
שוב מציצה מוזרה עם עזרה שלי בנסיון לזיין לה קצת את הפה ולקבל קצת גרון עמוק, גמרתי בקול תרועה רמה בליווי דפיקות בדלת, זימזום הזמזמם בדלת הראשית וצעקות בסינית במסדרון.

אווירה:
לחוץ עם בלגאן מתמיד בגלל הסרט הנע, בלי סוף לקוחות נכנסים ויוצאים בביאוס כי יש תור ארוך או כי מישהי שרצו לא נמצאת, המון סיניים שממתינים רק להיכנס ולזיין, ובחורה אחת עדינה שמתרוצצת מחדר לחדר וממה שנראה לא ממש מתקלחת בין לבין (לא התקלחה אחרי אלא רק ירקה את המטען שפוצצתי בגבול שלה).

סך כל 20 דקות כולל מקלחת אחרונה וירידה במדרגות שמתוכם 15 דקות זיון די נחמד ב200 ש"ח, מבחורה נחמדה אך ממש לא יפה אבל לא מכוערת.

לשיקולכם.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”