כ לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי) - דף 23 - סקס אדיר

לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי)

221
להבהיר כמה דברים ללינדה ולשאר החברים הנכבדים...
קודם כל כמו שכתבתי אני חושב שלינדה היא באמת אישה מקסימה.
לא כתבתי כאן כדי לקבל תגובה מלינדה (זה פורום עיסוי, לא?)
אבל אם היא כבר הגיבה אז היא ענתה מה שהיה נוח לה לענות.
הייתי אצלך מספר לא קטן של פעמים ותמיד נהנתי אבל הפעמיים האחרונות היו כאמור לא טובות.
התייחסת רק לאורך המפגש אולי וזה ממש לא הביג דיל כאן...
הסמיילים לא הופכים את מה שכתבת לנחמד או נכון.

מכל הלב...
קריצה

222
tom82
זה היה בימי שישי ב-11.15? קריצה
אני רק רוצה לציין שיש אנשים שאהבים לנצל את הלב טוב של בחורה... נותנת לו עצבה אחת והוא אוכל את כל היד... אם הייתי אופציה מעודפת רק בגלל שהגדשתי לך זמן חינם ... חבל... Broken Heart בכי
מה שמעבר לזמן הטיפול כלמר מעבר לזמן שאתה משלם עליו אלה חיים הפרטיים של בחורה העובדת ואם ה'רומן' נגמר זה לא סיבה לגלות את זה לכל העולם מותק קריצה ...
היה לי טוב והיה לי זמן פנוי אז ביליתי איתך קצת יותר זמן אבל... לכל דבר טוב יש סוף ואני לא חייבת לתת לך חינם חלק מהחיים הפרטיים שלי... אולי נדלקתי בהתחלה כי אתה בחור נחמד וסקסי... ואחר כך זה עבר ... קורה קריצה
חוץ מזה קראתי תגובות שלך לגבי מעסות אחרות (מרינה מחולון למשל) - אותה הבעיה - טיפול ראשון ושני הייתה מצוינת, אחר כך 'התקלקלה' פתאום - התייחסה לזמן, הסתכלה על השעון... בטח לא רוצה להיות פריירית כמוני ולתת לך זמן חינם... והיא צודקת.
אסור אסור לנהל 'רומנים' עם לקוחות כי אחרי שזה נגמר מרגישים מקופחים וכותבים סיפורים.... בכי

225
[QUOTE=לינדה]tom82
זה היה בימי שישי ב-11.15? קריצה
אני רק רוצה לציין שיש אנשים שאהבים לנצל את הלב טוב של בחורה... נותנת לו עצבה אחת והוא אוכל את כל היד... אם הייתי אופציה מעודפת רק בגלל שהגדשתי לך זמן חינם ... חבל... Broken Heart בכי
מה שמעבר לזמן הטיפול כלמר מעבר לזמן שאתה משלם עליו אלה חיים הפרטיים של בחורה העובדת ואם ה'רומן' נגמר זה לא סיבה לגלות את זה לכל העולם מותק קריצה ...
היה לי טוב והיה לי זמן פנוי אז ביליתי איתך קצת יותר זמן אבל... לכל דבר טוב יש סוף ואני לא חייבת לתת לך חינם חלק מהחיים הפרטיים שלי... אולי נדלקתי בהתחלה כי אתה בחור נחמד וסקסי... ואחר כך זה עבר ... קורה קריצה
חוץ מזה קראתי תגובות שלך לגבי מעסות אחרות (מרינה מחולון למשל) - אותה הבעיה - טיפול ראשון ושני הייתה מצוינת, אחר כך 'התקלקלה' פתאום - התייחסה לזמן, הסתכלה על השעון... בטח לא רוצה להיות פריירית כמוני ולתת לך זמן חינם... והיא צודקת.
אסור אסור לנהל 'רומנים' עם לקוחות כי אחרי שזה נגמר מרגישים מקופחים וכותבים סיפורים.... בכי

[/QUOTE]

לינדה היקרה, זה ממש לא אני... למרות שעשית אחרי "מעקב" כאן, לא מדובר בי, לא יום שישי, ושום "רומן".
נסיעה טובה, תהני ותנוחי. חבל שאת בוחרת לרדת לפסים כאלה, מה עוד שאין לך מושג במי מדובר. כל טוב

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”