כ מרינה מראשון לציון 45 +- כולל רימינג ... - דף 5 - סקס אדיר

מרינה מראשון לציון 45 +- כולל רימינג ...

49
טוב. צריך לדווח
הייתי אצל מרינה
מדובר ברחוב התומר, רחוב קטן במרכז, עם בעיית חנייה, אולי מסביב יש, אני לא מכיר את האיזור אבל הסתדרתי.
בכל מקרה, נמשיך.
מדובר בבנינין ישן בן 3 קומות. מהישנים האלה שבחדר המדרגות יש קיר שהוא בעצם בלוקים ברווחים, מה שמכניס אויר ואור, וכנראה גם יונים.
בכל מקרה קומה שניה דלת מצד ימין מספר 3 ואתה בפנים. היא פותחת את הדלת ומסתתרת מאחוריה, מה שמלחיץ שתפגוש מפלצת מאחורי הדלת.
שסגרה גליתי בחורה מבוגרת לדעתי בת 60 אולי טיפה פחות. שיער בלונדיני קארה, שבהמשך שחזרה לחדר הפך לאדמוני, מן הסתם פאה על.
מדובר בגב' יחסית שמורה לגילה, רזה יחסית לא מקל.
חזה קטן ושפוף בהתאם לגיל וגודל שלו.
הגב' היתה במצב רוח טוב וחייכנית.
ניגשתי למקלחת המטופחת אם כי הישנה, וסיבנתי את עצמי היטב.
חזרתי בריצה לחדר ואז היא הגיעה עם שיער אדום.
היא התחילה קצת במסג סתמי חצי דקה, ואז ביקשה ממני לעמוד עמידת שש.
ישבן בולט אחורה והגב' ניגשה לביצוע רימינג.
אני כבר קיבלתי פה ושם רימינג, אבל הגב' ניגשת למלאכה, כאילו יש לי מאחורה גלידה שהיא צריכה ללקק עד הסוף. לא פחות. היא ליקקה אותי, והתעקשה לחדור לחומיה עם הלשון ממש עמוק. לשם כך היא נעזרה בשתי ידיה ומשכה את הישבן לכיון פיה בלחץ כדי לא לפספס. מצד ימין יש ארון עם ראי, מה שרוצה יכול להסתכל ולראות את הגב' חופרת בחומיה מהצד.
היא המשיכה והמשיכה. אני הייתי על שש ולא יכולתי להציץ בשעון אבל שליטתי (או אולי יש לומר לטעמי במקרה זה) היא השקיעה 10 דקות לעניין זה. בשלב מסוים חשבתי על זה שהמושג "הברשה" מתאים פה לתיאור הרימינג שהיא עשתה. היא גם התכופפה מעט והעניקה ליקוקים לביצים ואז גם משכה את חבריקו לאחור (כמה שניתן) וליקקה גם אותו ומצצה קצת. זה הצריך ממנה גמישות צווארית מפתיעה. ויש לה.
אחר כך קצת ירדתי לה ועושה רושם שהיא גמרה, או לפחות התפתלה בצורה משכנכת ואמרה / לחשה מידי פעם "הדגדגן, הדגדגן"
לאחר מכן היא ביקשה ממני לקום, ניגשה לקצה המיטה והתיישבה על הריצפה, וביקשה ממני לעמוד מולה. אז היא מצצה אותו דיי לעומק, אם כי זה לא מורגש כל כך, כי יש לה פה כנראה ממש רחב (ולי יש לא דק). זאת אומרת שחסר לחץ/וואקום בפעילות המציצה. לאחר כמה דקות 2-3 והיא שאלה איך אני רוצה לגמור. ביקשתי לחדור והיא פתחה והוציאה מהארון כיסוי.
טוב, חדרתי במסיונרית לעוד כמה פמפומים עד לסיום המוצלח. לאחר הניגוב , ניגשתי לאמבטיה לשטיפה קלה.
בחזרה , בדרך לחדר, אני רואה אותה בסלון שלה בקצה השני של הדירה, בהשתקפות דרך מסך הפלאסמה, שהיא מנגבת את הבטן והחזה עם מגבון.
אי לא ראיתי מקלחת לפני (למרות שהריחה והרגישה נקיה) אבל בבירור שארי גם לא היתה מקלחת, אלא ניגוב במגבונים.
לאחר הרימינג שלה (העמוק והעקשני), אני חושב שהיא היתה צריכה לגרגר בפה ובגרון אקונומיקה.
עקב גילה של הגב', שמתי לב שאיזור הפה והסנטר שלה יחסית מקומטים וזה לא מצא חן בעיני.
היא כל הזמן היתה במצב רוח טוב וחייכה.
מתחילת הטיפול ועד הסוף כולל הכל 2 מקלחות זריזות, התלבשות וכו' עברו 40 דקות בול.
הציעה לי בסוף בסלון שלה כוס מים קרים והתנצלה שלא יותר מזה כי היא ממתינה ללקוח נוסף. שנוררתי ממנה סיגריה כי בדיוק נגמרו לי.
ניראה לי שאחזור, רק כדי לקבל את חווית הרימינג הזאת שוב. אני שונא את הביטוי "אין דברים כאלה" אבל נקודתית לעניין הרימינג, באמת שלא זכיתי לדבר כזה לפני כן.

לשם השוואה , הרימינג של דיאנה מבעל העקידה, מחוספס וכוחני ולא היה לטעמי. אצל הגב' זה היה עדין אך יחד עם זאת עמוק ואינטנסיבי.
עלו והצליחו

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”