כ בר מחולון ספה מעל אווזי - סקס אדיר

בר מחולון ספה מעל אווזי

6
סופר תקתקנית לא ברבי ולא נעליים

תעשו לעצמכם טובה ותרפו ממנה בכדי שלא תרפה אתכם תוך עשר דקות עם טונה שמן

יש לה כרס מדולדלת איכססס

הייתי אצלה לפני שנתיים ביונה הנביא לא יודע מה הביאנאותי לחשוב שהשתנתה
הג

בר מחולון ספה מעל אווזי

7

אם מדובר על זו הנמוכה עם השיער השחור והעניים הבהירות (אולי עדשות) עם קצת כרס קטנטנה אז יש לה ריח לא טוב מהפה ושמתי לב שהיא לא מתקלחת אחרי הטיפול. נראה לי גם שהיא גרה במקום או משהו הייתי שם אתמול פעמיים (בפעם השניה לא נכנסתי) והיא הייתה שם - גם בבוקר וגם בערב.

בר מחולון ספה מעל אווזי

8
מאיפה לעזאזאל ההמצאות האלה קודם כל כידוע בר הייתה בעבר יותר ליברלית והמון כועסים שעכשיו היא לא תבינו שאלה המדיניות במקום החדש שלה והיא מכבדת את הבעלים, זה בטח לא משהו אישי, דבר שני אין לה שום עדשות אלה עיניים אמיתיות , דבר שני אין לה שום כרס ושום נעליים היא אכן מתקלחת אחרי כל לקוח היא התימניה הכי נקייה שראיתי בחיי {יותר מאישתי} ומאיפה ההמצאות שהיא גרה במקום ??? והמון פונים אלי בהודעה פרטית אם היא עושה פרטיים או יש לי הטלפון האישי שלה ... אז התשובה היא לא מוחלט !!! ומי שכתב את השטויות האלה ברור שיש סיבה שאינה נראית לעין . אני מקווה שאלה שיקראו יבינו מה נעשה במכוון מסיבה זו או אחרת , בכל אופן היא בן אדם כובש ומקסים וחבל מאוד שרושם לא נכון בעליל יתקבל עליה פה!!!!
אין על התימניות

בר מחולון ספה מעל אווזי

9
אצלי הייתה בין המומלצות אז בזמן יונה הנביא ,לא יודע מאיפה הבחור פה הביא את התיאור .

אבל הוא ממש לא מדויק ,היא נראית טוב מאוד ,ללקלק אותה ....חיוך גדול

ראיתי אותה לפני שבועיים הופתעתי לטובה ,טרם הספיקותי לקבל טיפול ואני כן מתכוון לדגום ,למרות הדיווח הלא נחמד שעלה פה.

לי היא זכורה לטובה ,היא בונבוניירה וארוזה יפה מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה.

לגבי הטיפול ,ניראה .....
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”