כ יאנה תל אביבית - דף 4 - סקס אדיר

יאנה תל אביבית

31
[QUOTE=buka1]
אוסקר
אין לי בעיה להודות במה שעשיתי,אבל למה שאני אודה בדברים שלא עשיתי?רק בגלל שמישהו כאן החליט שהבנות שייכות לי?[/QUOTE]

בוקה ידידי,

35 הודעות לאדוני ואף אחת מהן לא נכתבה מחוץ לפוסטים של מריה, אילונה, יאנה ויוליה,

35 הודעות ואף מילת ביקורת, 35 הודעות שרבות מהן באות להגן, להסביר ולהחליק טענות

שמעלים לקוחות של הבנות.

לא ניתן שלא להגיע למסקנה שהקשר שלך לבנות איננו קשר רגיל של לקוח-זונה.

בוא ותוכיח שאין לך אחות.

בגמילה

יאנה תל אביבית

32
[QUOTE=אוסקר ווילד] [QUOTE=buka1] אוסקר אין לי בעיה להודות במה שעשיתי,אבל למה שאני אודה בדברים שלא עשיתי?רק בגלל שמישהו כאן החליט שהבנות שייכות לי?[/QUOTE]

בוקה ידידי,

35 הודעות לאדוני ואף אחת מהן לא נכתבה מחוץ לפוסטים של מריה, אילונה, יאנה ויוליה,

35 הודעות ואף מילת ביקורת, 35 הודעות שרבות מהן באות להגן, להסביר ולהחליק טענות

שמעלים לקוחות של הבנות.

לא ניתן שלא להגיע למסקנה שהקשר שלך לבנות איננו קשר רגיל של לקוח-זונה.

בוא ותוכיח שאין לך אחות.

[/QUOTE]
כפי שכבר ציינתי אני כותב על הדברים שחוויתי ויודע ולא ממציא סיפורים ולכן כל הדיווחים שלי נמצאים איפה שהם נמצאים.אני לא אלך לזיין כל תל אביב רק כדי לרצות אותך וכדי לשכנע אותך במשהו.טוב לי אם השלישיה וכל עוד הן בארץ לא חושב שאדגום מישהי אחרת.
נראה לי שהבנתי איך להיות חבר מקובל בפורום.נורא פשוט.תלך לבחורה, לא משנה אם נהנת או לא תכתוב עליה דיווח שלילי.אחר כך תעבור על הדיווחים של אחרים ותמציא דיווח משלך על עוד כמה בחורות (רצוי שיהיהי שלילי כמובן) ותפרסם.וזהואתה מדווח טוב וכולם מוחים לך כפיים.אבל מה לעשות אם אני רגיל לכתוב את האמת ורק על הדברים שהיו לי?אבל מה לעשות אם האמת לא מעניינת את אף אחד?
את העובדות שלי כבר הצגתי ואני לא מתכוון להוכיח כלום לאף אחד. במיוחד אחרי שעשו לי כאן משפט שדה.אתה לא מאמיל לי?על תאמין
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

יאנה תל אביבית

33
טוב,היה ממש מפתה והתאפקתי לא להתערב.אבל...בוקה ידידי...לפעמים עדיף לשתוק ושיחשבו שאתה טיפש...מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון.

וכן דיי מוכח שאתה יחצן-ודיי לא הוגן.
אני מציע לך -ולכל היחצנים-לשנות גישה-להציג עצמם כיחצנים.לקחת הערות לתשומת ליבם,לספר על השינוי בגישה,בישור הדורים-אפילו לנסות לפצות לקוח מאוכזב.
לספר על בחורות חדשות..בקיצור לעשות עבודה בלי שקרים..
כך כולנו נצא מורווחים.
וכן אנחנו רוצים לעלות את הרמה של השירות-וגם משלמים לא מעט ושיתוף פעולה יניב תוצאות טובות יותר מאשר ויכוח טיפשי..כמו שמתנהל כאן

יאנה תל אביבית

34
בהמשך לדבריו של buka 1 אני רוצה להוסיף שמי שבשרשור על מריה ויאנה עוסק ביחצנות וחוסר אוביקטביות מוחלטת הוא דווקא
dark prince אז אדון נסיך צא מחושך לאור כי יש פתגם ידוע שכל ילד בישראל כבר יודע "על ראש הגנב בוער הכובע" dark prince
תמשיך במופע היחצנות שלך ותפסיק לגרור את כל הפורום למריבות מטופשות ןחסרות ביסוס.

יאנה תל אביבית

36
מכור....תעיף מבט על הדיווחים שלי ושתגיע למאית אז תוכל בכלל להרשות לעצמך להגיד עלי משהו. מה עוד שאחרי כל דיווח שלי תמיד יש עוד כמה שאומרים כמה הוא מדוייק. אני לא הולך להגיב יותר כי אני לא רוצה לפגוע עוד בפוסט של יאנה...

יאנה תל אביבית

37
טוב חברים לאור המצב הנ״ל ... ולאור כל הבלבול הרב, משהו צריך לעשות סדר בדברים .
בתור היותי השופט כאן ... (אני מיניתי את עצמי, תודה)
ואחרי שלא היתערבתי בנעשה כאן אציג את הממצאים הבאים :
החשוד שנקראbuka 1 נמצא אשם ביחצנות בפורום סקסאדיר(הנ״ל) .
החשוד כאמור מכחיש את המיוחס לו , וכאמור מכחיש כל קשר לפרשה.
החשוד מציג את עצמו כאזרח תמים שתורם לידיעת המערכת(הפורום הנ״ל)
אך בדיעבד התגלה כיחצן .
החשוד סירב להיות מיוצג באמצעות עורך דינו במשפט .
(דרך אגב כתב אישום מאוד דומה לזה עם נקודות נקודות...)
1. Buka1 יש לך שגיאות כתיב רמה 2 ...
2. Buka1 אתה יחצן בנאדם שמתעניין במין מרחיב את האופקים כידוע לי ולכל חברי הפורום ...
ולא מבזבז באופן קבוע את זמנו וכספו על 3 נערות .
3. לאן לעזעזל הפרופסור נעלם שנים שלא ראיתי תגובה שלו .

גזר הדין : אני גוזר עלייך עבודות שירות למשך חודש בכל מוסד ציבורי שתבחר ...
סתם ....

דרך אגב לפני שדאגת לייבוא הבנות ארצה ולפרנסתכם העשירה
אני מקווה בשבילך שקראת את חוק העונשין ...

אם זיכרוני לא מטעה אותי סעיף 376 ב ... מתייחס לעניין הנ״ל ועונשו כאמור עשור ...
לידיעתך במקרים כאלו מדביקים המון סעיפים לכתב אישום אפילו מגוחכים ...
עדיף להיצטייד בעורך דין טוב לפני פתיחת המשפט . משהו ברמה של ששי גז ...

כאן כתבנו מהשטח מוסר המשך יום שקט(למי שיש כזה)
וערב טוב.

"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

יאנה תל אביבית

39
אין לי כבר מה לומר. אדמין יקר אני ממש מקווה שתעצור את זה כי זה יצא משליטה. רק בחודש האחרון לדעתי דיווחתי על 8 בנות ממקומות שונים ותחומים שונים והבחור מעז לקרוא לי יחצן

זה מוריד את החשק לתרום לפורום וזה יהרוס אותו...בבקשה תמחוק הודעות לא מבוססות או תשהה אנשים כאלה כי זה עבר את גבול הטעם הטוב

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”