[QUOTE=kokoko] בוקה1 יחצן!!!!!!!זהירות!!!!וזה בדוק[/QUOTE]
איך בדוק?מי בדק?אתה מכיר אותי בכלל?מה אתה רוצה ממני?
אם נהניתי עם בחורה וכתבתי על זה ז"א אני יחצ"ן?
מוזר כשמכור לדירות כתב על מריה שהיא גבר לא קראת לו יחצ"ן.וכשאני כותב דיווח טוב ויש הרבה שותפים לדעה שלי אז אני יחצ"ן.למה?
kokoko מה אתה עשית בפורום חוץ מלהאשים אותי על לא עוול בחיקי?
יוליה מתל אביב
32הייתי אצל יוליה בחורה יפה חמודה, שירותית לאלה, אבל החזה הכי גרוע שנתקלתי בו אי פעם, התינוקת בת השמונה שלה ינקה לה את כל החזה והשאירה שני שקים נפולים, יוליה את בחורה עשר חיוך עניים גוף פנים ישבן הכל מצויין וחזה על הפנים, קחי את ההערה הזאת כהערה בונה ולכי למנתח פלסטי, בבקשה
גבר אמתי יודע לכבד נשים !
יוליה מתל אביב
33[QUOTE=old angry lady]הייתי אצל יוליה בחורה יפה חמודה, שירותית לאלה, אבל החזה הכי גרוע שנתקלתי בו אי פעם, התינוקת בת השמונה שלה ינקה לה את כל החזה והשאירה שני שקים נפולים, יוליה את בחורה עשר חיוך עניים גוף פנים ישבן הכל מצויין וחזה על הפנים, קחי את ההערה הזאת כהערה בונה ולכי למנתח פלסטי, בבקשה[/QUOTE]
אני בטוח שהיא תקח את ההערה שלך לתשומת ליבה ובהזדמנות הראשונה תקבע תור לניתוח שעלותו 15-20 אלף שקל. הרי בשביל זה היא באה לפה, ולא בשביל לחסוך ל״תינוקת בת השמונה״ שלה.
יוליה מתל אביב
35זה בגלל שהן חברות וכשהן הולכות לבלות, זה כמעט תמיד ביחד.
הן כן עובדות בשישי אבל כנראה נפלת על שישי שהן החליטו לנוח.
הן כן עובדות בשישי אבל כנראה נפלת על שישי שהן החליטו לנוח.
Be the best you can be
יוליה מתל אביב
37אני אדגום את השטיח האדום (גם בורדו יספיק) ואדווח....
.You so need a Daddy, little girl

יוליה מתל אביב
38היום קבעתי עם יוליה. היא נשמעה ממש נחמדה. חיפשתי חניה באיזור והתקשרתי להודיע לה שכנראה אאחר כעשר דקות עקב התנועה והחניה. היא ממש כעסה והודיעה לי שקבעתי והיא מבקשת שאגיע מיד. ניסיתי להסביר שהזמן האבוד יהיה על חשבוני ויירד מהשעה המובטחת. פתאוםהתעלמנו מהשעה.. איזו שעה?
הגעתי באיחור קל ונכנסתי. בסלון ישבו שלוש נערות - כל אחת מהן נראית מליון דולר. ממש נחמד.
יוליה היתה סבלנית ורגועה למרות שיחת הטלפון (אולי יש פקידה ברקע) והורתה לי להתפשט, להשאיר את בגדי בחדר ולעבור דרך הסלון לחדר האמבטיה כדי להתקלח... קשה לי להסביר למה - אבל אין בכוונתי להשאיר את ארנקי מםתחותי הפלאפונים וכל היתר בחדר ולעבור לצד השני של הדירה... בנוסף לכך אתה צריך לעשות תערוכת סטרפטיז כשאתה עובר ערום או עם מגבת דרך הסלון עם הבחורות ולחזור בדרך הזו כשאינך יודע אם יגיעו עוד לקוחות בנתיים.
למרות שיוליה נראתה נהדר ודיברה נחמד מאד - ויתרתי על התענוג. אולי הפסדתי, לא יודע
האם גם למישהו אחר אירע הקטע הזה?
הגעתי באיחור קל ונכנסתי. בסלון ישבו שלוש נערות - כל אחת מהן נראית מליון דולר. ממש נחמד.
יוליה היתה סבלנית ורגועה למרות שיחת הטלפון (אולי יש פקידה ברקע) והורתה לי להתפשט, להשאיר את בגדי בחדר ולעבור דרך הסלון לחדר האמבטיה כדי להתקלח... קשה לי להסביר למה - אבל אין בכוונתי להשאיר את ארנקי מםתחותי הפלאפונים וכל היתר בחדר ולעבור לצד השני של הדירה... בנוסף לכך אתה צריך לעשות תערוכת סטרפטיז כשאתה עובר ערום או עם מגבת דרך הסלון עם הבחורות ולחזור בדרך הזו כשאינך יודע אם יגיעו עוד לקוחות בנתיים.
למרות שיוליה נראתה נהדר ודיברה נחמד מאד - ויתרתי על התענוג. אולי הפסדתי, לא יודע
האם גם למישהו אחר אירע הקטע הזה?
do good and live good
יוליה מתל אביב
39הערה לסטאר-סי לפני שאני מתחיל לכתוב על החוויה שעברתי - הבנות באמת נראות מצויין ומה שאני יכול לומר לך זה -
1. היית יכול להשאיר מזוודת כסף פתוחה והן לא היו נוגעות בה. מדובר בבנות טובות ולא זונות טיפוסיות שאתה פוגש בסיפורי הפורום.
2. אותי דווקא מחרמן שהבנות מסתובבות בבית בעירום או שרואות אותי ערום אבל זה אינדיבידואלי. מה שאני יכול להבטיח לך זה שהן מקפידות מאד על דיסקרטיות ושלא יהיה מפגש בין גברים כי ביקרתי שם הרבה וכל פעם הן בודקות לפני שאתה יוצא למקלחת שאין גבר באיזור. לא מדובר פה בבנות "מקצועיות" ולכן יש דברים שהם יותר טבעיים כמו ההימצאות שלהן בבית שהן גרות בו וזה נחמד ומרענן בעיניי.
כתבתי כבר על 2 הבנות ולכן אשתדל לרשום רק דברים חדשים ודברים שקשורים לשילוב בין השתיים.
יאנה - אחרי מספר פגישות איתה אני יכול לומר שהיא הבחורה העובדת הכי לבבית שפגשתי. לא ברור לי איך בחורה שעובדת במקצוע הזה יכולה להיות כל כך חמודה וחייכנית - לא בצורה מזוייפת אלא אמיתי לגמרי. שאני מגיע היא תמיד מקבלת אותי בנשיקות וממש שמחה. יש לה חוש הומור נהדר גם ללא מילים (פתאום נותנת לך צביטה בעכוז משום מקום שאתה בדרך למקלחת בין אקטים). בקיצור ההרגשה שהיא נותנת ממש כייפית - כאילו פגשתי יזיזה שיש לנו קשר מעבר לסקס.
עכשיו כל הציניקנים יקפצו ויגידו שאני משלה את עצמי - יכול מאד להיות - אבל סחבק ותיק מאד בתחום ולא פראייר :) אני מקבל תחושה נהדרת שמשולבת באחלה סקס במחיר הוגן - מבחינתי זו עלות תועלת מצויינת וזה הכי חשוב. לגבי הגוף של יאנה כבר דיווחתי אז לא ארחיב יותר מידי - תענוג - מתוח כמו בת 18 (ככה היא נראית למרות שהיא כמה שנים יותר מבוגרת - לדעתי 22) עם תחת שובב ביותר ואיבר מין + דגדגן בולט ומגרה. כפי שדיווחתי בפעמים קודמות היא מאד נהנית מסקס אז פיתחתי לעצמי תיאוריה גם מהחיים האישייים שבנות עם דגדגן גדול נהנות מסקס באופן כללי - סתם תאוריה - מעניין עם עוד אנשים חושבים כמוני :)
יוליה - בחורה מקסימה ויפה. הרבה יותר שקטה מיאנה אבל גם מאד לבבית בדרכה שלה (גם חייכנית וחשוב לה מאד שתצא מרוצה). לכל משמיצי החזה שלה ראשית אומר שאני מאד מאד אוהב את קטגורית ה-saggy כלומר השילוב בין חזה נפול לבין הפטמות שלה מאד עושה לי את זה אבל אני לגמרי מקבל שיש כאלה שלא אוהבים ולהן אומר שיש לה תור בקרוב לטיפול בחזה בארצנו הקטנטונת. לדעתי זה יהפוך אותה לכמעט מושלמת בעיני רוב האנשים.
דבר נוסף ואדיר שגיליתי תוך כדי האקט עם שתי הבנות (ארחיב על זה בהמשך) זה שליוליה יש חלב!!! אני אישית מת על זה ואני מניח שעוד חברה אוהבים את הפטיש הזה.
המקום והניקיון - יוליה ויאנה גרות ביחד. המקום מבריק ובמיוחד המקלחת. תמיד בכל פעם שהגעתי קיבלתי מגבת נקייה והמיטה תמיד היתה מסודרת עם סדינים חדשים. הדבר לא היה שונה גם הפעם.
האקט עצמו - הבנות פינקו אותי כמו מלך. הן לא עזבו אותי לשניה - מנשקות כל פינה בגוף כל אחת מצד אחר שלי. הבנות החליפו מיקום מידי פעם אבל תמיד היתה אחת שהיתה ממוקמת בין הרגליים שלי וליקקה לי את האשכים ומתחת להן תוך שהיא מסתכלת לי בעיניים (מחזה מדהים במיוחד מיוליה בעלת העיניים הכחולות היפייפיות). בנקודת זמן מסויימת שיוליה היתה אחראית על האיבר שלי תפסתי את יאנה שהיתה על הבירכיים ונישקה אותי צרפתית עמוקיה ורטובה (אני לא חובב גדול של נשיקות צרפתיות אבל היא סחפה אותי לזה ולא התנגדתי :) ) ומשכתי אותה על הפנים שלי והתחלתי לרדת לה (נראה לי המונח המקצועי הוא face sitting). גם זה לא דבר שאני עושה כל יום אבל בגלל הכימייה המצויינת שלי עם יאנה והעובדה שאני יודע ששתי הבנות נקיות מאד הרשתי לעצמי להיסחף גם בזה.
הגעתי חרמן אש לבנות ושהגענו לחלק העיקרי של הסקס ידעתי כבר שלהחזיק הרבה זמן אני לא אצליח :) אבל בכל זאת הייתי נחוש לחדור לשתי הבנות . ראשונה היתה יאנה שעלתה עלי ורכבה. שוב - אין לי ספק שהיא נהנית מסקס. בשלב מסויים עצרתי אותה מלקפץ במהירות עלי וחדרתי עמוק כדי להרגיש את כולי בפנים. היא התחילה להניע את האגן בתנועות סיבוביות וגילגלה את העיניים - מטריף. ברגע זה הרגשתי שאני קרוב להתפוצץ אז הוצאתי את יאנה מהר ולאחר צחקוקים קלים (היא הבינה) הרכבתי את יוליה באותה תנוחה.
כאשר יוליה מעלי הגברתי את הקצב ופימפמתי כמו פטיש חשמלי (היה פה חבר כזה לא :) ). מהאקסטזה לחצתי חזק על הפטמות של יוליה שאני פתאום קולט לחלוחית לבנה של חלב. עצרתי ושאלתי את יוליה מה זה. היא אומרת לי בתמימות וקצת מבוכה שיש לה חלב ולאחר שיכנוע קל היא לחצה על הפטמות ויצא חלב משתיהן - אני מת על זה!.
אחרי הגילוי המסעיר כבר לא יכולתי להחזיק יותר מידי וגמרתי עמוק בתוך יוליה. האקט היה קצר והיה לי תכנון להשכיב את שתי הבנות על הבטן ולחדור לכל אחת (לא אנאלי) מאחור לפי רצוני אבל את זה נשמור לפעם הבאה :).
לאחר שגמרתי הבנות ניקו אותי עם מגבונים והמשיכו ללטף. חקרתי את יוליה איך לא גיליתי על החלב (פטיש קשה שלי) והיא צחקה ואמרה שיש עוד אחד שמת על זה. יאנה ידעה על הפטיש שלי כי לפני מספר ביקורים אצלה היא הראתה לי תמונות של חברה שלה שרק ילדה וסיפרתי לה על הפשיט אבל גם לה לא היה מושג שיש ליוליה חלב.
לאחר כרבע שעה של ליטופים עדינים החלטתי שאני רוצה להתמקד בעוד פנטזיה שלי ולקבל עבודת יד משתי בנות ביחד. מיקמתי את יוליה משמאלי ואת יאנה מימיני עם הבירכיים כאשר יש לי גישה לאיבר המין של שתיהן וכן דאגתי שאוכל לראות את כפות הרגליים של הבנות. גם ליאנה וגם ליוליה יש כפות רגלים מדליקות עם ציפורניים משוכות בלק וכמובן נקיות ועדינות.
מה אגיד ומה אומר - שתי בנות יפיפיות עושות לי ביד ביחד - מחליפות ידיים תוך ליטוף האשכים והעברת הציפורניים על הגוף - חלום!
בשלב מסויים יוליה צחקה ואמרה לי בעברית "סולטן" ואז יאנה הצטרפה ואמרה "מלך" - הייתי חייב להסכים כי זו היתה חוויה מעלפת. משכתי את הגמירה וכמובן הבנות לא הראו התנגדות ולבסוף גמרתי באורגזמה חזקה וטובה.
מפה קפיצה למקלחת נוספת תוך הסתכלות בשעון - הייתי שעה ו5 דקות ואף אחת אפילו לא העירה לי - שירותיות עד הסוף. נפרדתי מהבנות בנשיקות והביתה לנוח :).
לסיכום היתה לי חוויה מדהימה עם בנות שירותיות ויפות. אני באמת חושב שלא משנה אם מישהו מהחברים ילך ליאנה ויוליה יחד או לאחת מהן בניפרד בכל מקרה ההרגשה תהיה של תמורה מצויינת לכסף. החידוש עבורי זו החוויה עם שתי הבנות יחד שהיתה משהו מדהים ומפנק במיוחד.