האם מישהו הצליח לקבל יותר ממציצה ?
מיטל - פלא עולם שמיני
32ברוך הבא לפורום זומבה...הודעה ראשונה כל כך מפורטת ומעמיקה ...כל הכבוד!
יש בפוסט הזה 3 דיווחים בלבד חוץ משלי...ושאני מדבר על דיווח אני מתכוון ליותר ממשפט ופירוט כמו שצריך. כל 3 ההודעות תומכות במה שאני אומר!
אם אתה רוצה לקבל לגיטימציה להאשים מישהו במשהו תראה דווח קצת יקירי...על בנות שונות.
אני בטוח ב 100 אחוז שאתה בעל אינטרסים שרוצה לפגוע בבחורה והדבר היחיד שאני אגיד הוא הבא...הדבר היחיד שטענתי זה שיש לה חזה לא מהעולם הזה...נקודה...ואני עומד מאחורי זה
מיטל - פלא עולם שמיני
33היום ביקרתי אצל מיטל לאחר שבועיים מפרכים של מילואים.
אני לא ממש בעל ניסיון בתחום אבל אני מוכרח לומר שהיה באמת חוויה מעולה!
קודם כל מיטל היא אשת שיחה וממש נעים לשוחח איתה.
מבחינת מראה, הבחורה לדעתי יכולה גם לשחק בסרטי פורנו עם המראה והגוף שלה.
חזה גדול מאוד, גוף חטוב, פנים ממש חמודות, באמת ניראית מדהים וסקסית מאוד.
מבחינת שירות - מעולה! לא זכורה לי הקפדה נוקשה על זמנים ובאמת ההרגשה שקיבלתי מאוד חופשית ומאוד נינוחה ומשוחררת.
המחיר 250 ומבחינתי הוא שווה כל שקל.
מומלץ מאוד ואני מקווה שתצליח בעסק שלה כי היא באמת עושה "עבודת קודש".
אני לא ממש בעל ניסיון בתחום אבל אני מוכרח לומר שהיה באמת חוויה מעולה!
קודם כל מיטל היא אשת שיחה וממש נעים לשוחח איתה.
מבחינת מראה, הבחורה לדעתי יכולה גם לשחק בסרטי פורנו עם המראה והגוף שלה.
חזה גדול מאוד, גוף חטוב, פנים ממש חמודות, באמת ניראית מדהים וסקסית מאוד.
מבחינת שירות - מעולה! לא זכורה לי הקפדה נוקשה על זמנים ובאמת ההרגשה שקיבלתי מאוד חופשית ומאוד נינוחה ומשוחררת.
המחיר 250 ומבחינתי הוא שווה כל שקל.
מומלץ מאוד ואני מקווה שתצליח בעסק שלה כי היא באמת עושה "עבודת קודש".
מיטל - פלא עולם שמיני
35תודה על הדיווח.נתת הרבה קומפלימנטים אבל לא סיפרת דבר על השירות שקבלת.
פרט בבקשה,נשיקות?בין השדיים?אורלי?חיכוך פלחי ישבן? מה כוללת "עבודת הקודש" ב250 שקל?ספר לחבריך
פרט בבקשה,נשיקות?בין השדיים?אורלי?חיכוך פלחי ישבן? מה כוללת "עבודת הקודש" ב250 שקל?ספר לחבריך

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
מיטל - פלא עולם שמיני
36הייתי אצלה גם.
בחורה נחמדה, מראה סבבה, רזה עם חזה גדול. מאוד נקייה ונעימה.
מסג׳ חביב, היתה לנו שיחה נחמדה. לא היתה עם היד על השעון.
סהכ מומלץ, אני אחזור מתישהו כשיסתדר עם המזומנים
בחורה נחמדה, מראה סבבה, רזה עם חזה גדול. מאוד נקייה ונעימה.
מסג׳ חביב, היתה לנו שיחה נחמדה. לא היתה עם היד על השעון.
סהכ מומלץ, אני אחזור מתישהו כשיסתדר עם המזומנים
מיטל - פלא עולם שמיני
37אז אתמול גם אני החלטתי לבקר ואת החוויה שלי אני יכול לסכם במילה אחת: מושלם!!!!!!
הבחורה נראית מעולה לטעמי, נחמדה מאוד ואינטלגנטית ונותנת אחלה פינוק, תמיד דאגה שאני נהנה והתעניינה מה אני אוהב...
החזיקה אותי עם הגמירה למרות שיכולתי לגמור כבר כשנכנסתי בדלת וראיתי את השדיים האלה....
סה"כ אני בטוח אחזור וממליץ לכולם
תהנו!!!!!
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל
מיטל - פלא עולם שמיני
38לאחר ההמלצה של dark prince על מיטל ועל החזה הענק שלה הייתי חייב לדגום.
אז השבוע הלכתי לדגום את מיטל לאחר תיאום דיי קל ופשוט מולה הגעתי למקום מדובר על דירה ברחוב תובל.
מיטל קיבלה אותי בחוטיני ובמעין מחוך סקסי כזה. כמו שנאמר כבר המחיר הוא 250 והכסף העביר ידיים.
נכנסתי להתקלח וכשיצאתי מיטל כבר חיכתה לי בעירום כשראיתי את גודל השדיים האלה אמרתי לעצמי ואוו באמת שדיים עצומים
.

בנוגע למסאג' שאנשים לא יבואו עם ציפיות שהיא תשחרר להם שרירים תפוסים רוב המסאג' הוא בעניין של מזמוזים ונגיעות מיניות ועדינות כאלה.
כשמיטל העבירה את השדיים שלה על הפנים שלי רציתי למות מאושר פשוט תענוג!!
רואים אבל שאכפת למיטל מהלקוח והיא לא מזלזלת בו לדוגמא היא שאלה אותי מה אתה אוהב שעושים לך עניתי בין השדיים וכעבור כמה שניות הזין שלי היה בין השדיים שלה.
קיבלתי את מלוא הזמן ואפילו קצת יותר
לסיכום שווה לדגום אותה כן דיי בטוח שאחזור!!
מיטל - פלא עולם שמיני
39ביקרתי אצל מיטל ביום שלישי האחרון כדיי לבדוק את הפלא מקרוב.
אכן מדובר בזוג שדיים ענקיים וכבדים וכל זה מולבש על גוף חטוב.
הטיפול אצלה ערך כ25-30 דק, כאשר במהלכו היא ליטפה לי את הגוף( אכן יותר ליטוף מאשר מסאג') כ10 דק, עוד כ5 דק בודי ולאחר מכן בערך 10 דק זיון בין החזה המפואר שלהלסיכום אכן חוויה טובה ובהחלט אחזור כאשר יהיו לי 250 שח מיותרים בכיס.
המינוס היחיד זה הקרם שהיא משתמשת בו שיש לו ריח חזק מאד שלא עבר לי גם אחריי מקלחת אצלה ועוד מקלחת בבית.
אכן מדובר בזוג שדיים ענקיים וכבדים וכל זה מולבש על גוף חטוב.
הטיפול אצלה ערך כ25-30 דק, כאשר במהלכו היא ליטפה לי את הגוף( אכן יותר ליטוף מאשר מסאג') כ10 דק, עוד כ5 דק בודי ולאחר מכן בערך 10 דק זיון בין החזה המפואר שלהלסיכום אכן חוויה טובה ובהחלט אחזור כאשר יהיו לי 250 שח מיותרים בכיס.
המינוס היחיד זה הקרם שהיא משתמשת בו שיש לו ריח חזק מאד שלא עבר לי גם אחריי מקלחת אצלה ועוד מקלחת בבית.
מיטל - פלא עולם שמיני
40היא אובססיבית לגבי גיל מינימום או שסתם תפסתי אותה ברגע לא טוב ?!
אני בן 26 , והיא ממש לא הייתה מוכנה לדבר .
אני בן 26 , והיא ממש לא הייתה מוכנה לדבר .