דניאלה פרטית מראשון לציון
624 ההודעות האחרונות נראות מוזר לא?
כולם משתמשים חדשים עם הודעה אחת או שתיים.
כולם מבקשים מספר טלפון.
נראה כאילו יש פה הרצת מניות.
אולי במקום זה ... דניאלה תשנה את התוכנית לשעה ב-400 ?
כולם משתמשים חדשים עם הודעה אחת או שתיים.
כולם מבקשים מספר טלפון.
נראה כאילו יש פה הרצת מניות.
אולי במקום זה ... דניאלה תשנה את התוכנית לשעה ב-400 ?
63אני בטוח שאפשר להגיע עם הבחורה לסכום סביר לשעה אחת...אם אצליח אז אדווח בשמחה.
64הייתי אצל דניאלה לפני כשבוע אחרי שנתנו לי את הטלפון שלה . מאוד נחמדה ונעימה בטלפון .קל מאוד לתאם איתה וגם באותו יום היא מוודא שהפגישה אכן תתקיים. פגשתי אותה בחניה לספא ברחובות .החניתי את הרכב שלי ונכנסתי לרכב שלה. הייתה בשמלה צמודה ,שזופה ומאוד סקסית. המראה שלה למי שאוהב בנות משופצות נכנסנו עם הרכב למתחם הספא וחנינו ליד הצימר שלנו . כשנכנסנו שלמתי לה 1200שקל כולל הצימר .אמרה שבפעם הבאה המחיר יהיה פחות. דניאלה הלכה לשלם לצימר לאחר שחזרה אני נכנסתי להתקלח והיא כבר באה מקולחת. לאחר שיצאתי קצת קשקשנו ואז היא התפשטה והתחלנו ..... לסכום : דניאלה מאוד נעימה ,נחמדה .מבחינת שירות מצוין ,מציצה חשופה עמוקה ורטובה ,כוס צר . דניאלה מלאה אבל באופן יפה ואסטטי,חזה משופץ בנוני,מגולחת ,פנים נאות ושפתיים של בוטוקס בגדול אני ממליץ,המחיר אני יודע גבוהה -אבל מעדיף איכות ורוגע ללא לחץ תהינו |
66תפנה בהודעה פרטית לאחד החברים שדיווח, ותבקש ממנו את הטלפון.
ככה צריך לנהוג, ולא לזרוק בקשה לחלל הפורום.
המגביה עוף - ירחיק ראות
67לפני כשבועיים החלטתי ללכת על זה ולדגום את דניאלה. קבעתי איתה יום לפני מראש. היא כיוונה אותי לרחובות הגעתי למקום חיכיתי לה כמה דקות עד שהגיעה. לאחר מכן עברתי לרכב שלה ונכנסנו לצימר.
הבחורה אכן לא גבוה כ 1.60 שזופה מאוד חזה סיליקון וגם שפתיים נראית 24-27 אמרה שהיא סטודנטית.
לאחר שיחה הכרות קצרה נתתי לה זוזים כדי שתשלם לצימר וכסף עבורה. נכנסתי למקלחת להתרענן כשיצאתי היא כבר חיכתה לי ערומה ומוכנה.
התחלנו להתנשק חייב לציין שהיא זורמת עם לשון ממש הרגשת GF אחר כך עברנו ל 69 ובאמת זה תענוג היא נקיה מגולחת ממש תענוג. מציצה כמובן לא מקונדמת, לאחר מציצה היא עלתה עליי רכבה מספר דקות ממש זזה טוב ודי קומפקטית היה לי ממש נוח איתה. עברנו לדוגי גם לא אכזבה ולבסוף התחלתי להרגיש שאני גומר הכשבתי אותה על הגב ופמפמתי עד שהשפרצתי לה על הבטן.
חייב לציין שהיה לרשותינו שעתיים וחצי שבמהלכם הספקתי לתת לה עוד שני מספרים אפילו את עצמי הפתעתי הפעם אבל היא הייתה כל כך קלילה וזורמת שפשוט הרגשתי הכי נוח ולמזלי הייתי מספיק חרמן באותו יום.
מראה- 8 מתוך 10
יחס-10+
זיון-9+(כי תמיד אפשר למצות יותר)
לסיכום בשביל זיון של שעתיים וחצי שבמהלכם הספקתי לתת 3 מספרים שווה כל אגורה.
יקרה אבל שווה את המאמץ. ואל תבלבלו במוח לא תמצאו אף אחת שתסכים לזיון של שעתיים וחצי בפחות סכום מזה בדוק !

68[QUOTE=yosi] לפני כשבועיים החלטתי ללכת על זה ולדגום את דניאלה. קבעתי איתה יום לפני מראש. היא כיוונה אותי לרחובות הגעתי למקום חיכיתי לה כמה דקות עד שהגיעה. לאחר מכן עברתי לרכב שלה ונכנסנו לצימר.
דיווח יפה וממצה יוסי, תודה.
רק שאלה, אתה מאלו ששילמו לה 1200 או 1000 ?
הבחורה אכן לא גבוה כ 1.60 שזופה מאוד חזה סיליקון וגם שפתיים נראית 24-27 אמרה שהיא סטודנטית.
לאחר שיחה הכרות קצרה נתתי לה זוזים כדי שתשלם לצימר וכסף עבורה. נכנסתי למקלחת להתרענן כשיצאתי היא כבר חיכתה לי ערומה ומוכנה.
התחלנו להתנשק חייב לציין שהיא זורמת עם לשון ממש הרגשת GF אחר כך עברנו ל 69 ובאמת זה תענוג היא נקיה מגולחת ממש תענוג. מציצה כמובן לא מקונדמת, לאחר מציצה היא עלתה עליי רכבה מספר דקות ממש זזה טוב ודי קומפקטית היה לי ממש נוח איתה. עברנו לדוגי גם לא אכזבה ולבסוף התחלתי להרגיש שאני גומר הכשבתי אותה על הגב ופמפמתי עד שהשפרצתי לה על הבטן.
חייב לציין שהיה לרשותינו שעתיים וחצי שבמהלכם הספקתי לתת לה עוד שני מספרים אפילו את עצמי הפתעתי הפעם אבל היא הייתה כל כך קלילה וזורמת שפשוט הרגשתי הכי נוח ולמזלי הייתי מספיק חרמן באותו יום.
מראה- 8 מתוך 10
יחס-10+
יקרה אבל שווה את המאמץ. ואל תבלבלו במוח לא תמצאו אף אחת שתסכים לזיון של שעתיים וחצי בפחות סכום מזה בדוק !
[/QUOTE]
רק שאלה, אתה מאלו ששילמו לה 1200 או 1000 ?
69אוריאל, הייתי בקשר עם דניאלה לאחרונה.
היא ביקשה 1000 לשלוש שעות כאשר סכום זה כולל את הצימר.
לא נפגשתי איתה בגלל מחסור במזומנים.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור
70[QUOTE=אוריאל] [QUOTE=yosi] לפני כשבועיים החלטתי ללכת על זה ולדגום את דניאלה. קבעתי איתה יום לפני מראש. היא כיוונה אותי לרחובות הגעתי למקום חיכיתי לה כמה דקות עד שהגיעה. לאחר מכן עברתי לרכב שלה ונכנסנו לצימר.
רק שאלה, אתה מאלו ששילמו לה 1200 או 1000 ?[/QUOTE]
מראה- 8 מתוך 10
יחס-10+
[/QUOTE]
רק שאלה, אתה מאלו ששילמו לה 1200 או 1000 ?[/QUOTE]
הסכום שהגברת קיבלה היה 1000 כולל צימר שזה לא הרבה בכלל ביחס לזמן של שעתיים וחצי שבמהלכם אתה יכול לתת כמה שתרצה ללא מגבלה. יקר ללא ספק אבל עדיין שווה את זה. תחשוב שיש פרטיות שלוקחות היום סכומים של 500-600 לשעה שזה לרוב מזמוזים קשקושים וזיון נטו לא מגיע לשעה אפילו. 1000 זה לא יקר בכלל כי אם תחלק לשלוש שעות ייצא עדיין פחות מ 400 שזה די משתלם מבחינת נוחיות וזמן.