כ שאלה למומחי ארופה - סקס אדיר

שאלה למומחי ארופה

2

אין בעייה להסתובב באירופה אני אישית הייתי נמנע מלבקר בהונגריה ומאסיה הקטנה (טורקיה) שעדיין חושבת שהיא באירופה.

אני חזרתי מסיבוב בגרמניה ואוסטריה ולא ראיתי הפגנות כמו שמשדרים בחדשות (לדעתי ישנה מגמת הפחדה של התקשורת שלנו בעיקר "אוי מה יגידו באירופה עלינו" רוב ההפגנות משתתפים בהם ערבים פלסטינים גולים ואולי קצת אירופיים ביזארים שאין להם מה לעשות.

בתור תייר שמור לעצמך את הזהות היהודית/ישראלית לא כולם צריכים לדעת מי אתה ואיפה באת. לצורך העיניין אתה תייר מ USA של אמריקה ובאת לעשות קצת GOOD TIME עם "המקומיות" .

רוב מוחלט של גרמנים נמצאים בגישה מאוד אוהדת לישראל מניסיון אישי אני אומר לך ככה שבברלין זה מקום בטוח לך צא ותסתובב ותעשה חיים מה שנקרא שתסע בשלום ותחזור בשלום.

A Gentleman never tells

שאלה למומחי ארופה

3
גם אם, שמור על פרופיל נמוך! אל תלבש את הטריקו או פליז של סיום מסלול/קורס מ"כים וכו' אל תלך עם תיקים או שקיות עם כתובות בעברית. אם ישאלו למוצאך מצא מדינה בהתאם למראה שלך, מדינה טובה היא אוסטרליה (מדינת מהגרים) ולגבי השפה והמבטא שאתה דובר, אמור שאביך היה בשירות של חברה בינלאומית ולכן חיית בהרבה ארצות ובכל אחת למדת מעט ומעט מילים...
העיקר אל תשכח להיכנס לכל החורים המעניינים ותזכור שכאשר אתה בחדר עם מישהי, היא מעוניינת בעיקר בכספך ובביקור חוזר.
אוהב חזה קטן ובתולי.

שאלה למומחי ארופה

6

לצערי או לשמחתי אני נראה יהודי ( בשני הראשים העליון והתחתון), כך שמאוסטרליה לא נראה לי שיאמינו לי... בכי
אני מניח שלמוסטפה שהוזכר כאן ע"י יוצאי סיירת וחודרי מנהרות מומחים, זה לא אכפת מהיכן אתה כל עוד היורו משחק תפקיד.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”