כ מדריך לצייד המתחיל - דף 4 - סקס אדיר

מדריך לצייד המתחיל

31
[QUOTE=מוסלי]לסגן: נאמר הגעת לאזור המחששה ב17:00 בערב ביום חול.

אתה מסתובב כבר שעתיים מבלי לראות בחורה כשלפתע צצה מהפינה מישהי רזה במיני שלא ראית אף פעם לפני.

בשביל להגיע אליה אתה צריך לפרסס והרמזור בדיוק מתחלף לאדום.

פתאום, מהלחץ, בלי שום הודעה מוקדמת נתפסת לך הבטן כך שאתה בקושי יכול להמשיך לנהוג שלא נאמר להתיישר ויודע שעשר הדקות הבאות תהיינה עבורך קריטיות.

פעולותיך...?[/QUOTE]

חובה להחזיק גליל או 2 של ניר טואלט ברכב,

לגבי הסיטואציה, אני הייתי יורד מהרכב, לפי עוצמת הכאב הייתי שוקל 4 ווינקרים ואו משולש אזהרה

, מוריד מכנסים

, נשען עם הגב על הרכב ככה שיוצא שאני יושב כמו על כיסא רק שאני נשען על הרכב עם הגב, והרגליים נצמדות חזק לרצפה, מנחית את כל הנוזלים מהתחת, מרביץ ניגוב , ואם צריך אז שניים, וממשיך בדרכי.
יש לציין שעקב השעה צריך לעשות את זה בזריזות,

מדריך לצייד המתחיל

32
[QUOTE=מוסלי]בכל זאת יש לזכור שכאן זהו המדריך לצייד המתחיל.

נראה ששאלתי הופנתה דווקא לצייד המתקדם,

לאחד שהיה 'בכל תסריט' בשדרות המחששה.[/QUOTE]
בתסריט הזה לא הייתי (עדיין... אולי עם הגיל נגיע לשם)
אני אישית הייתי מבטל הכול ודואג קודם כל למצב הלא נעים, תמיד אפשר אחרכך למצוא בחורה אחרת...

זה קרה לך? אני מקווה שזה עבר לך בשלום

מדריך לצייד המתחיל

36
יש תחנת דלק צמוד לאבו כביר עם שירותים
יש תחנת דלק פז בכניסה לקיריית שלום מרחוב קיבוץ גלויות עם חנות ילו ושירותיים נקיים.
יש תחנת דלק דור/אלון בלוינסקי פינת הר ציון עם שירותים
בקיצור לא חסר...
ולגבי ותיקקק לא מספיק גלילי נייר-עדיף שיהיו מגבונים,ואני חייב לציין שההודעה שלך דוחה.

שבת שלום

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מדריך לצייד המתחיל

37
פרופסור, מה עם תל ברוך ?
הייתי במצב הזה לפני כ-3-4 חודשים, בתל ברוך, טסתי לתחנת הדלק (שליד הבסיס),
מלאתי דלק וקפצתי לשירותים שהיו נעולים, ביקשתי מהמתדלק שעשה משמרת לילה את המפתח, נכנסתי פנימה ונדהמתי מהשירותים המטונפים, כמובן שלא היה שם נייר אז רצתי חזרה לאוטו, שם היתה למזלי חבילת מגבונים, השירותים היו מקולקלים, דבר שכמובן לא הפריע לי להוריד שם חבילה רצינית וריחנית, ניגבתי טוב-טוב (כאמור, לא ניתן היה להוריד את המים בשירותים המקולקלים האלו, כך שסביר להניח שאם לפני הביקור שלי שם השירותים היו רק מקולקלים, אז אחרי הביקור הם גם נסתמו), החזרתי את המפתח למתדלק כאשר אני מקווה שהוא לא ייזכר או שהוא לא יודע על מצב השירותים, נתתי גז והלכתי לתת בראש.
אולי נארגן מגבית, שיסדרו שם את השירותים למקרי חירום ?

מדריך לצייד המתחיל

38
לכל המגיבים האחרונים יש לי שאלה:

חברים אתם משוגעים???

זה פורום ל"זיונים" או ל"חירבונים" ???

או שאולי כל זונות הרחוב "|מוכות השחין" שאינן מתקלחות בין לקוח אחד למשנהו כל כך מגעילות אתכם שהחוויה האמיתית היא החירבון שלפני??
לא כדאי להוסיף כמה שקלים וללכת לדירות דיסקרטיות עם מים זורמים באדיבותם של תאגידי המים???
לובנגולו מלך זולו!!!
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”