כ נטשה ,פרח אהבה אמיתי בהר ציון - דף 3 - סקס אדיר

נטשה ,פרח אהבה אמיתי בהר ציון

24
[QUOTE=oreniko]האם יש פה מישהוא שיכול להגיד את הכתובת המדויקת ? הר ציון איזה מספר?[/QUOTE]

הכתובת היא הר ציון 59. אם אתה הולך על הר ציון מסלמה לכוון קיבוץ גלויות: אחרי שאתה עובד את חזקיהו המלך יש משמאלך מבנה שכתוב עליו "זאת ואילן עסקי מוניות", ומיד אחריו פניה לתוך המבנה (צמוד לגדר) - דלת ברזל לבנה. אם תעיף מבט כבר מהרחוב תראה את הבנות שם יושבות ב"סלון".

25
אם כבר - אז גם דיווח :) החוויה עם שרה בחודש שעבר פתחה לי את התאבון ובעקבות ההמלצה של ז'ונגלר הגעתי להר-ציון 59. אחרי כמה דקות המתנה ב"סלון" עם שש הזקנות שישבו שם נטשה הגיעה והובילה אותי לאחד החדרים. כאמור - על דיסקרטיות אין מה לדבר במקום הזה - לי אישית אין בעיה עם זה, אבל מי שדואג שיחשוב פעמיים.

נטשה אכן חמודה מאוד, חייכנית, קצת מלאה, ומאוד מאוד שירותית. העברתי לגברת שטר של 200 ונכנסתי להתקלח, כשיצאתי היא חיכתה לי ישובה על קצה המיטה. נטשה מורידה חזיה ומגלה חזה גדול ונעים, ומיד ניגשת למלאכת המציצה. כמו שכבר אמרו - אכן מוצצת מעולה, משקיעה, וזורמת עם דחיפות ראש ובקשות. אחרי איזה 10 דקות של מציצה עוברים לדוגי, ואחרי עוד שתי דקות מגיעה הגמירה המיוחלת.
נכנס למקלחת זריזה בין מספר למספר. עכשיו, הבעיה היא שאני ממש לא בנוי לשני מספרים - בפעם השניה לוקח לי נצח לגמור. התהליך חוזר על עצמו, אבל אחרי כמה דקות של זיון בשלל תנוחות אני מתייאש ומודיע לגברת שלא יעזור. היא דווקא היתה מאוד נכונה לעשות כל מה שצריך כדי שאצא מרוצה, אבל בכל זאת ויתרתי על גמירה שניה ויצאתי לדרכי.

לסיכום: אכן חוויה טובה ושירותית מאוד. המראה שלה לא בדיוק לטעמי, אבל אם יזדמן לי אני אחזור.

26
ביקרתי את נטשה בה"צ 59, ואני מצטרף לתאורו החיובי של הכותב שמעלי.
החידוש הוא שישנן במקום שתי נטשות, נטשה בלונד ונטשה שער שחור - וכמובן נטשה מושא הפוסט היא נטשה שער שחור.

נטשה עובדת ברציפות בשעות המועטות שלה במכון, ולכן המבקר ימתין לה זמן מה על הספה. המקום ממש מבחיל - כמעט ברמה של נווה שאנן 53, אבל הרבה יותר צפוף. כדי לסבר את האוזן, על 7 מ"ר היו 5 זקנות ו- 3 לקוחות ממתינים.

27
למרות המקום ובמפתיע כמו שאמרתי בנקודת הזמן הזאת ,היא תמורה טובה לאגרה .

אני מתפשר על המקום ,העיקר שהשרות יהיה שרות מלא .מוחא כפייה

אני שמח על התגובות שלכם גם בפרטי,בכול זאת מפרגנים פה ...חיוך גדול

ואלה שהוציאו אותה החוצה ,הבינו עוד יותר למה התכוון ז"ונגלר המשורר ,ל אין טוטאלית ממנה ...קריצה

אני ראיתי כוכבים StarStarStar

עלו והצליחו ..Star
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

28
. חזקה
זה היה מירחוב חפוז ...(כעשרה פמפומים) ההמשך היה עם קונדום , מאחר ולא הצלחתי לגמור , הורדתי את הקונדום , והיא עשתה לי "בודי עם הכוס" (והפעם בלי חדירה) עד הגמירה המיוחלת.. תפנימו ! הייתי צריך ממש , אבל ממש לחרמן אותה.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

29
אהבתי את העקיצה , עיקר המשפט , הוא לא ה "בודי" ... אלא השפשוף שלמרות שהייתה חדירה ללא , ואחכה' עם ... היא הסכימה לקחת ריזיקה , ולהשתפשף ללא הגנה בכדי שאוכל לגמור , ד"א במהלך השפשוף/יענו בודי , היא לא עצרה עצמה מלהרטיב , אהבתי את זה.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”