כ קרליבך 21 המקום שלוקח טיפים בכח - סקס אדיר

קרליבך 21 המקום שלוקח טיפים בכח

1
שלום לכולם, עקבתי אחרי הפורום הזה שמבחינתי הוא מועיל ונחמד ועם הומור , ולמדתי כמה מונחים חדשים (מה לעשות ירושלמי)
מודה שאני ממש לא הולך הרבה למכונים אז לא לצפות להרבה "דיווחים"

בכל מקרה לפני שבועיים חבר שיכנע אותי לבוא לתל אביב למכון שחבר שלו המליץ בחום ,ללכת לבחורה בשם שלי.
אפילו לא מסר לו טלפון אבל איכשהו הגענו לקרליבך 21 (ציקלג) נכנסנו לחדר המתנה ישר מצד ימין(אגב שלי לא היתה) , נכנסה בחורה הציגה את עצמה , 280 ש"ח "עד" חצי שעה, מציצה סקס ובלה בלה , אמרנו שאנחנו רוצים לראות את כל הבנות ולהחליט, נכנסו 4 שתכלס נראות טוב, אני בחרתי את ניקול ( מקווה שלא טועה בשם) ובגלל שהיא היתה נראית הכי חיננית ( בשבילי יחס שווה הכל) מה שכן אלו עם החיוך הכי תמים בדרך כלל הכי מגעילות !!ח נכנסנו לא היה עודף אז נתתי 300 ש"ח והפלא ופלא עודף לא חזר ואני כבר בעיצומה של מקלחת טובה, ניקול מורידה בגדים, גוף יפה חזה גדול נראית טוב , רזה אבל לא ממש, בלונדה , יצאתי וביקשה לשכב על הגב, לא חיכתה אפילו שאשים את הראש והיד שלה כבר מנסה להעמיד לי אותו, בלי משהו מקדים , התחילה למצוץ עם קונדום (מוצצת לא רע) אחרי כמה דקות עברנו לכמה תנוחות שלא לקחו הרבה זמן כל אחת ( מה לעשות ירד לי החשק מהיחס שלה) לא נותת להכניס אצבעות , והאמת שלא ממש ניסיתי עוד דברים מיוחדים, גמרתי שאני בדוגי חזק מאחורייה, הכל ארך נטו אולי 6-7 דקות, היא טסה ללהתקלח מייד!! אני אחרייה, יצאה מהחדר ובקושי ידעתי איפה היציאה:) ביקשתי את העודף 20 ש"ח שתכלס מספיקים לקנות קפה ועוגיה ב"סו גוד" אבל זה פרנציף !! שיחקו אותה שלא שומעות, החבר יצא ו ומייד נעלמנו מהמקום .
בקיצור אני בטח לא מחדש לכם על המקום, וכמו שאתם מגדירים " תיקתוקיה" אז ממש ככה, יחס מגעיל במיוחד של איזו מנהלת שמנה שם שעושה פרצוץ שכאילו המחזור החודשי שלה הוא מחזור יומי, שיטה מתוחכמת לא להחזיר עודף(גם לחבר שלי ) אמנם נראות טוב הבנות אבל אני אישית לא אהבתי .
בהצלחה

ח חר חרמן מאומן

6
[QUOTE=יוני74]מניסיוני בקרליבך 21 בחורה שלא מחזירה עודף הולכת לתקתק אותך בזיון בחורה שמחזירה עודף תיתן לך יחס טוב .

המומלצות שם : קים , שלי , לין [/QUOTE]

אפרופו שלי, היא בעצם הסיבה שאותו חבר ממש רצה ללכת לשם ( קיבל המלצה חמה מחבר אחר) הוא אמר לי ששמע שהיא יפהפיה ברמות על !! וברמה של בר רפאלי, ומפנקת ונותת יחס מיוחד (כל זה מידע מחבר שלו)

אז לפני יומיים שכבר השגתי טלפון ווידאתי ששלי שם, הלכתי עם אותו חבר ואמרתי לו מראש שאני רק בא לראות מי היא שלי ובכל מקרה אני לא נכנס עם אף אחת . נכנסנו בצהריים לחדר ההמתנה , לבנתיים היו אולי 4 בנות שכולן נראות טוב שנכנסו והציגו את עצמן , ולמרות שאמרנו "אנחנו מחכים לשלי" (שהיתה עם מישהו) הן נכנסו ולא פעם אחת.
כשבאה שלי המבוקשת אני אישית התאכזבתי יחסית לציפיות מהמראה שלה, ברור שהיא כוסית! אבל אחרי מה שסיפר לי החבר, ועוד שירשור שראיתי פה לא מזמן עלייה שהיא נחשבת אחת היפות בתחום , אמנם ראיתי אותה לא יותר מ-10 שניות, שיער בלונד, רוסיה גוף יפה ועיניים ממש יפות ,אבל הרבה פחות ממש שציפיתי . אולי עניין של טעם. אגב נראית מאד מאד קרירה,שיצא החבר אחרי שנכנס איתה ( אולי 16 דקות כולל מקלחות) הפנים שלו אמרו הכל :) לדעתי גם הוא ציפה למישהי יותר יפה, אבל מה שאיכזב אותו זה היחס שהיא נתנה לו ושתיקתקה אותו ולא נתנה לו לעשות הכל .

מה שכן אחת משאר הבנות מבחינתי היתה מהממת! השם שלה לירון היא נראית ישראלית יפהפיה רזה עם שיער שחור , רגליים מהממות , וסוג של מזכירה את סנדי בר משנות ה-90 , תכלס? ממש הטעם שלי ולדעתי הרבה יאהבו את המראה שלה.
בכל מקרה כשהציגה את עצמה היא נראית מאד נחמדה, אבל אי אפשר לדעת איך היא אחרי שהמזומנים עוברים לידיים שלה.
מאד מעניין אותי אם מישהו מפה היה איתה או מכיר אותה, יש לי הרגשה שהיא יחסית חדשה שם .

ח חר חרמן מאומן

8
המציג, אני מבין עקרונית מה שאתה אומר. נראה לי שהחוויה עם שלי מאוד שונה בין לקוחות קבועים שלה לבין כאלו שהגיעו משלב מסוים או חדשים עכשיו. מבחינתי כמישהו שמכיר אותה תקופה ארוכה הפינוק שלה הוא פשוט אחד הטובים ויש לנו זרימה מעולה ביחד. משער שהרפרטואר שלה שונה בין הלקוחות השונים, לא מגן על העניין, סתם בא להסביר מאיפה לדעתי הפער בין ההמלצות שקיבלתם לבין השטח :)
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”