כ אווי רומניה בוקרסט - סקס אדיר

אווי רומניה בוקרסט

1

מאחר וההיצע העלוב בארץ וכל אחת שניראת טיפה נשית שלא לומר כוסית עפה על עצמה ביחד עם תימחור אסטרונומי. ניתקבלה ההחלטה לטוס לרומניה שילוב של יומיים עבודה ושלושה ימים חופשיים.

הזמן תחילת יולי ימים של טרום מלחמה. מזג אוויר בבוקרסט מצויין חם ולפעמים יורד קצת גשם אבל סך הכל מזג אוויר טוב. מסיים יומיים של עבודה בבוקרסט ומתפנה לדבר האמיתי שלשמו התכנסנו.

ראשית המלצה/ אזהרה שידועה כמעט לכל אחד מאיתנו שטס לחו"ל ובמיוחד ברומניה. נהגי המוניות הם הרמאים הגדולים ביותר לא לסמוך עליהם ומיד גם תבינו למה.

מאחר וזאת הפעם הראשונה שאני נמצא ברומניה ועוד לבדי התפתתי לאיזה נהג מונית שיקח אותי למכון ליווי. הבטיח כמובן שיקח אותי ויחזיר אותי ללא תמורה, ברור לגמרי שהנהג יגזור שם קופון ולא הייתה לי בעיה עם זה אבל לא ידעתי כמה יגזור.

הגענו למקום שנמצא בשכונת מגורים 2 בחורות שניראות כאילו הפרעת להן בשנת הצהריים בנוסף לא ניראות משהו בכלל לא בשביל זה הגעתי לרומניה. ביקשתי ממנו שיקח אותי למקום אחר. נכנסים למונית ונוסעים למקום הבא. שוב שכונת מגורים בתוך בית יוצאת בחורה ראשונה ניראת כמו מתאגרפת. מבקש לראות עוד בחורות (סך הכל יש 3 במשמרת יום בלילה יש 6). מגיעה בחורה שניה לבושה גי'נס ועוד איזה חולצה לא סקסית בעלליל. מבמקש לראות עוד אחת ואז מגיעה הפנינה אנקה בחורה בת 28 ניראת מעולה גולת הכתרת חזה טיבעי ענק שרק מלחשוב עליו מתחיל לעמוד לי. גוף סקסי שאני כותב סקסי הכוונה לבחורה לא עם גוף של דוגמנית (בהמשך תבינו) אבל רזה בהחלט רזה ולא איזה מלאה. משלם 400 ליי שזה טיפה יותר מ400 שקל.

עולים למעלה חדרים נקיים ומסודרים המקלחת היא אף פעם לא בתוך החדר. אנקה בחורה חייכנית וכיפיית. מתחילים באלק מסג' אני עם הגב אליה ורק חושב איך אני חופן לה את השדיים ומה אני הולך לעשות להם. לא הרחיב בתאורים כי אני לא טוב בזה אבל אחר כך עברנו למציצה מקונדמת ואחר כך זיון. מדובר על אקט אחד בלבד.

נהנתי מאוד עם אנקה בחורה באמת כוסית וחייכנית הסיפור לקח כ40 דקות. יורד למטה שואל את הפקידה איפה הנהג מונית אומרת שהוא ממתין בחוץ. ניצלתי את ההזדמנות הזאת וביקשתי ממנה את המספר של המקום אמרה בהתחלה שהיא לא יכולה לתת כי באתי דרך הנהג מונית. אני אומר לה שבמחיר הזה אני לא חוזר שוב פעם ואני מתכוון לבוא מחר אם היא תשחרר לי את מספר הטלפון של המקום. משתכעת ומשאירה לי את פרטי המקום.

הנהג מונית מחזיר אותי למלון. מגיע לחדר ומתקשר למקום ומסתבר שהעלות שגובים בדירה היא 200 ליי בדיוק חצי.

כמה הבהרות:

1- כשאני כותב כוסית מדובר בבחורה שניראת מעולה יש לי סטנדרטים מאוד גבוהים. הרבה פעמים אני קורא כאן בפורום על בחורות שכותבים עליהן שהן כוסיות ובפועל אני מגיע ומתאכזב מאוד מהמראה. נכון שמראה זה עניין של טעם אבל יש בחורות שאין עליהן חולקים.

כל הבחורת שציינתי ושאציין בהמשך הן כאלה ואין מצב שתגיע ותגיד שהן לא ניראות טוב מאוד.

2- 1 ליי נכון להיום שווה 1.05 שקל בקיצור תעשו חשבון ש200 ליי זה 200 שקל.

3- תעריפי המוניות שם מאוד זולות אל תסגרו מחיר מראש אלא פשוט תעלו למונית ולבקש לשים מונה. שימו לב יש נהגי מוניות שפשוט יש להם כפתור שמקפיץ את המונה במהירות נתקלתי באחד כזה ואני מניח שגם החברים שלו הם כאלה הם נמצאים בכניס למלון ראדיסון בלו ממליץ לכם בחום לא להתעסק איתם אלא לעצור נהג מונית מהרחוב. רק שתבינו שנסיעה של 35 דקות מנמל התעופה עם מונה עלתה כ30 ש"ח. כל הנסיעות הקצרות בתוך העיר נעו בין 3-12 ש"ח.

4- תמיד נהגי המוניות ינסו לקחת אותכם למקום שלהם שהוא "כביכול" יותר טוב. לא להתפתות הם עושים זאת במטרה לגזור קופון.

את פרטי המקום השארתי לסוף:

PACHE PROTOPOPESCLI

NR72

TEL: 004760370994

בהמשך עוד דיווחים זאת רק יריית הפתיחה...

אווי רומניה בוקרסט

3
מה ממצב האנגלית שלהן והאם אפשר לתקשר בכלל?
מבאס שצריך להגיע לדירות במקומות לא מוכרים ובשפה לא מוכרת
כל כך הרבה יותר קל וזול בכל רובעי החלונות/חלומות בהולנד/בלגיה
או בדירות ובתי הזונות הענקיים של גרמניה
גם המחירים לא יותר יקרים תכלס
כי במחיר קצת יותר יקר אפשר לזיין פצצות על במקומות אחרים
ועדיין אני בטוח שזה מקום מרתק....
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”