בד"כ אני לא משתתף כאן בפורום אך חשוב לי לשתף אתכם מנסיוני הרע בפגישה עם קוקסינלית שקוראת לעצמה ויקי.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8274
התקשרתי אליה אתמול והשתכנעתי ששווה לבקר אותה. היא אף הוסיפה ואמרה שיש איתה חברה קוקסינלית ונוכל לזרום לאורגיה בתוספת תשלום.
הגעתי, היא הכניסה אותי לביתה ומיד נעלה את הדלת והוציאה את המפתח. דרשה תשלום. היא נראתה לא כבתמונות אל בסה"כ רע. אבל היחס מלכתחילה העיד על תקתוק מקצועי.
בקיצור, היה מפגש רע, איתה ועם החברה. היא לא אקטיבית בכלל, זין קטנטן , היא שמנמנה ובקיצור זריקה של כסף.
החברה שלה נראתה טוב יותר (קוראים לה אור - פעם היה לה כרטיס בסקס אדיר), אבל היא גם תקתקנית ברמות.
לא מומלצות בכלל!
054-8657924
קוקסינלית ויקי - נסיון רע
2הבחור כנראה צודק.
הייתי איתה לפני כמה שנים. הרבה הבטחות ואווירה טובה בטלפון. המציאות רחוקה. למיטב זיכרוני התמונות כן דומות יחסית אבל באמת לא שווה.
3לדעתי מדובר ב !!!!שאנל!!!! מאטרף, התמונות כנראה אמיתיות באטרף הן גם גלויות פנים.
היו פה דיווחים בעבר לגביה
מי שמאונן לא מזיין
4התמונות הן שלהם ביחד , חצי של אור וחצי של שאנל ,
לפי הנוף בתמונות זאת הדירה של אור .
5שלום לכול ה״נחמדים״ אותו בחור חצוף שמעיז לדבר ניכנס לדירה כמו רוח סערה לחוץ מבוהל (ומאוד מבהיל ) והתחיל לדחוף אותי וליצרוח איפה החברה איפה החברה אמרתי לו כנס לחדר בבקשה היא כבר מגיעה התחיל להישתולל ולידחוף אותי ולא הבנתי למה .... אחרי שנייה החברה יצאה מהמיקלחת ניכנסנו לחדר הבחור נירגע קצת שאלתי אם הכול בסדר ורוצה לישתות אמר שלא והכול בסדר הוצאי את הכסף והתחיל האקט עכשיו שאלה מאוד פשוטה (אם אני לא ניראת לך ואני שמנמנה כמו שאתה טוען !!! והיה לך ניסיון רע לתענתך עם החברה שאמרתה שהיא תקתקנית ) למה הוצאתה כסף ?????? 😯😯😯😯😯 אוקי אז נמשיך התחיל האקט שאגב היתנהל בצורה מאוד מאוד לחוצה מיצד הבחורה שהיה באקסטזה מוחלטת לקבל זין בתחת שאין בעיה עם זה ביכלל כי שנינו אקטיבוית מאוד הבעיה התחילה כאשר הבחור על 4 אני נותנת לו לימצוץ את הזין שלי עם (קונדום אחרי מילחמות עם הבחור על הקונדום ) החברה שלי מזינת אותו הזין שלו נעמד כמו אבן אבל זין בינוני בפה ואחד ממש גדול ועבה !!! לא הספיק לבחור הוא רוצה את הפנטזיה הגדולה עליה הוא חלום זרע חם בתוך התחת משלא אני ובטח לא החברה שלי נעשה לא איתו ולא אם אפחד כול האקט מנסה הבחור ליקרוע את הגומי והיא העירה ואמרה לו אני לא מזינת בלי קונדם אין מצב ״לא מה קשור רק קצת עונה הבחור ״ והחברה עונה לא קצת ואם תמשיך ככה גם לא ביכלל ...... ( מין הסתם שהוא לא גמור ולא כי בראש שלו היה רק דבר אחד זוכרים זרע חם בתחת כמו שהוא ראה בסרטים) אז לא ללכלך סתם כי אם בטלפון היתה אומר שמחלות 😱😱😱😱😱😱😱זה מה שאתה מחפש לא הינו מקבלות אותך!!! חבל על הזמן והכסף שלך ... נב... מעלם לא טענתי עצמי בחורה אנורקסית או צנומה כול התמונות אמיתיות ושוב אם לא ניראה לך אתה יכול ללכת ליראות לא עולה כסף אז אל תשקר תספר את האמת שכול מה שרציתה זה אולי להדביק והפעם לא הלך לך ואגב ״בטלפון הרבה לישאול את חדשה נכון נכון חדשה נכון כי אמי לא מכיר אותך אז זה שלא עבדתי בזנות בישראל 4וחצי שנים וזה הקלינט הראשון שמגעיה רק מחזק את מה שחשבתי אנחנו ישראלים וחשובים שמגיעה לנו הכול (גם אני ככה ליפעמים ) אבל לכול גבול יש גם גבול אנחנו תותנות שירותי מין אנחנו לא בית שימוש ובטח שלא פח שאפה שלכם גם לא בישביל כסף !!!!! תודה ושבוע ניפלא !!!!!💋💋💋💋
הגיעה הזמן שמישהו יענה לכם על התמות והמחלת לב שאתם עושים בישביל הכסף שלכם שתאמת ליפעמים גם זה לא שווה
6נו באמת מצפה שנאמין לך ?!
תוכיחי אחרת תזמיני מישהו (בתשלום כמובן) וגם אם הוא לחוץ תרגיעי אותו את הרי יודעת איך לעשות את זה זאת לא פעם ראשונה שלך עם קליינט ... מדברים מציעים כוס מים ולאט לאט עוברים לחדר בהרגשה טובה יותר ,אולי לא היית בכוונה לתקתק אבל ניצלת מומנט ולא נתת מעצמך עד הסוף כי יכלת שזה יהיה טיפה שונה ומהנה מבחינתו .. אנחנו משלמים לא מעט כסף בשביל חוויה ויחס הוגן בבקשה תלמדו בכל עסק בחיים הדבר הכי חשוב זה שירות לקוחות !שבוע טוב ולהיתראות
7מה איתי ?
אמרת שאפשר להגיד לך שאת שמנמנמה ושלא מתאים להיכנס איתך .
אז אני לא אמרתי לך שאת שמנמנה , רק אמרת לי שלא מתאים לי להיכנס , כי חיפשתי משהו אחר . עוד הייתי יותר מנומס ממנומס .
למרות שבתכלס , את לא רק שמנמנה , את פרה.
אז התחלת לצעוק עליי " אפילו אם תשלם לי 1000 ש"ח אני לא אגע בך ".
אל תבלבלי פה לאנשים את הראש , את כמו כל הקוקס בארץ , ערס עם שדיים.
8לא כל הקוקס... רוב הקוקס.
חוויתי הרבה הזיות אצל הקוקס בארץ כתוצאה מביטול... מאלימות, בכיינות שאין כסף , דרישה לדמי ביטול , טריקת דלת בפנים (ממש עליי), פנינים כמו "אתה מוזר" או "יא הומו מסריח" , פרצופים כועסים למינהם , הצעות לתחליפים ועוד מגוון של מקרים מוזרים.
אבל יש כאלה שלוקחות את זה בקלאסה לדוגמא דומיניק או הילה ממה שאני זוכר כרגע. לא קרה כלום תודה וחיוך והכל בסדר.
אלו שמגיבות בצורה המגעילה הן המגעילות התקתקניות אלו שחושבות שהכל מגיע להן ושהן ייעבדו 5 דקות בשביל 300 שקל.
הסיבה שהמארחת טרחה להגיב היא א.כי זה פוגע לה בפרנסה ב.כי היא רצתה להשתלח בחזרה על הלקוח.
קחי דוגמא מעמיתייך למקצוע כגון הילה שמה תמונת אמיתיות בלי בלבולי שכל טשטושים ושאר ירקות.
אם התמונות לא משקפות את איך שאת נראית (כי בתמונות ממש לא רואים פרה) אולי תחליפי אותן?
ובנימה יותר אישית... אני עוקב אחרי הפורומים שנים ותמיד היו קטילות עליך אז אני לא מבין
למה ללכת ראש בקיר אם את לא סובלת לארח למה בכוח לא כל הלקוחות הם גברים נשואים שצריכים לחשבן למשהו
מה ייקרה שתפלי על הבחור שלא יפחד להיכנס איתך לתקל... לא חבל?
סקס מוריד עול מלבך