כ נורה 38 (מילנה) - דף 2 - סקס אדיר

נורה 38 (מילנה)

12
אני מכיר את המודעה, באתר אחר יש תמונות די שוות שלה , בדיוק הטעם שלי,
היא דורשת שיתקשרו מגלוי בלבד, דורשת 400 שקל,
באתי לנסוע אליה אבל משהו אמר לי , לוותר, זה היה מזמן יחסית, אבל לא דגמתי אותה בכלל,

נשארתי דבק בעקרון שלי,

אין זונה זקנה ששווה 400 שקל, לפי הגיל שלה הייתי נותן לה מקסימום 150 שכולל כמובן GFE מלא ומציצה חשופה,

נורה 38 (מילנה)

15
[QUOTE=מרחיב ישבנים]תפסו תחת כל המבוגרות שפעם היו מקבלות 120 שח[/QUOTE]

רק הלקוחות אשמים בעליית המחירים.
כשמוכנים לשלם ואף משכנעים את הבחורות שהן פרייריות, למה שלא יבקשו יותר?

הייתי השבוע באינטרספא פ"ת, המחיר הבסיסי עלה שם ל 230 (ואני לא יודע מה טיב השירות שם כי לא נכנסתי).

אבל הפנינה שבדובדבן זה המחיר למלא, לא תוספת של 100 אלא 450-500

450-500 על מיטת מסגים ל 20 דקות רבק, ואם הן דורשות כנראה שיש אהבלים שמשלמים והורסים את השוק.

מי שמאונן לא מזיין

נורה 38 (מילנה)

18
שלום חברים,
דגמתי את הבחורה בדיוק עכשיו. אני אישית הלכתי על זה, למרות העלות הלא זולה (300 שח), בעיקר בגלל שזה אמור להיות לטעם שלי - בהירה, עסיסית עם פנים יפות, ולפי הפרסומים במציצה חשופה ושני אקטים

ובכן, בשורה תחתונה - אכזבה (לא נפילה, אבל עדיין)
מדובר על אישה בגילאים 40-50, רוסיה בלונדינית, פנים יפות (יאמר לזכותה) אבל נפילה בגוף -
אישה מלאה, עם חזה קטן. שזה אחד הצירופים הכי גרועים שיכולים להיותך מבחינתי.
תוסיפו לזה רגלים עבות, כרס קלה.

מאד נחמדה ושירותית, המקום מטופח (דירה שלה).
מציצה חשופה, סבירה, ואחכ לעסק. כל התנוחות הסטנדרטיות. לא תקתקנית אומנם, אבל בטח לא נתונת הרגשה של GFE

לסיכום:
פנים - 9
גוף - 5
שירות - 7
מקום - 8
מחיר - מעט יקרה. הליגה שלה לוקחות לא יותר מ 200. אבל המקום נורמלי

* לטענתה היא מסננת קליינטים

נורה 38 (מילנה)

19
הייתי אצלה היום בצהריים,מקבלת בדירה בבוגרשוב ,300 ש"ח למפגש עד שעה. בטלפון נשמעה נחמדה ומפנקת ( כנראה שכולן ככה בטלפון ). מצב החניה הוא בעייתי בשעות הצהריים באיזור. הגעתי לדירה ללא בעיה וקיבלה את פניי אישה בת 50+, התמונות אולי אמיתיות לפני כ-20 שנה. היא נחמדה ושירותית אך הבטן מלאה בקפלים וזה ממש מוריד את הרצון של החבר למטה. תחת נאה ודורש והדוגי די סביל. בסופו של דבר לא שווה לא את הנסיעה ולא את המחיר. מקווה שעזרתי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”