כ נסיעה ראשונה לתאילנד - סקס אדיר

נסיעה ראשונה לתאילנד

1

כבר הרבה זמן שאני חושב על זה, וכנראה שהגיע הזמן לעשות זאת.
אז ככה יש לי כמה שאלות:

1. מבחינת העבודה הכי נוח לי לנסוע באוקטובר, השאלה איך זה בתאילנד, כדאי לנסוע בחודש הזה? כי בינתיים ממה שקראתי וחבר ששאלתי זה חודש לא משהו בעיקר בגלל מזג האוויר.
האם עדיף שבועיים בחודש אחר מאשר שלושה שבועות בחודש הזה?

2.אם אני כן נוסע בתאריך הזה האם יש איזורים שאני כן אוכל להנות בהם מבלי שמזג האוויר ישבש יותר מדי? הדגש היותר גדול הוא על מקומות טובים של בודי מסאג', ובעיקר על סיכויים טובים לתפוס מקומית ''רגילה'' לא זונה במקצועה, שאפשר להעביר איתה לילה ואפילו יותר.
אם יהיה ניתן בתנאי מזג האוויר לטייל בכייף בעיר וללכת גם לחופים, אז זה בונוס.

3.האם אפשר לצמצם לאפס את הסיכוי שמדובר בליידי בוי עוד בשלבי שיחה?
תודה לעוזרים

נסיעה ראשונה לתאילנד

2
1. בתאילנד חם ולח בקיץ. בחורף - נעים. פתח ויקיפדיה בערך "תאילנד" ובדוק מה מזג האויר בכל חודש בשנה.
2. לצורך בודי מסאג' וזיונים - מזג האויר לא משנה...
3. ליידי בוי - בד"כ יותר אטרקטיבי ומקושט מאישה רגילה. הגרוגרת בגרון מסגירה אותם (אבל יש כאלה שניתחו גם את זה...). בקיצור - חושים מחודדים! (אבל מה רע בליידי-בוי?????)
המגביה עוף - ירחיק ראות

נסיעה ראשונה לתאילנד

5
אז ככה בוא נתמקד.הכי טוב בתאילנד זה פטאיה
תמיד עדיף 3 שבועות מאשר שבועיים(פעם אחרונה הייתי שבועיים,והייתי שמח מאוד להיות שבוע נוסף)
מבחינת מזג אויר,בנינו זה הדבר האחרון שמטריד.המלון שלך ממוזג...וכל השאר לא ממש משנה.מבחינת התאילנדיות...הם שם..גם עם יהיה צונאמי...רק מחכות לך.
אל תפחד מלידי בויז אלה פשוט תשאל,אר יו לידי בויז....?את לא מאמין איזה פתיחת שיחה מגניבה...במספר מעדונים הם הזמינו את האצבעות שלי כדי לבדוק...שמדובר בכוס...:)אבל כדי להיות בטוח-עם היא יפה,חזה גדול,וגם קצת יותר שולחת ידיים-זה לידי בוי!כי התאילנדיות לרוב עם חזה קטן מלבד אלו שהגדילו,ויותר ביישניות.
מקצועניות או לא-חבל על הזמן הכסף ועוגמת הנפש...כולם רוצות כסף בתאילנד עבור זיון.תזכור את זה.וגם תשלם!אל תנסה למצוא אהבה...כי זה יעלה יותר...המחיר 1000-1500 באט(100-150 ₪)לכל הלילה לזיין מישהי עד שהביצים שלך יתרוקנו לגמריי...אתה לא צריך לחפש בנרות בחורות..בפטאיה כולם יודעות את המשחק...מהר מאוד אתה תמצא את עצמך מוקף בחורות שרק תבחר.ההמשך ברור לכולם.תזכור להיות נדיב...לתת הרגשה שאתה פזרן,עם הרבה כסף,ושמחפש אהבה..אתה לא מבין איזה חוויה מצפה לך...אוף אני כבר מתגעגע...
טיפ נוסף למה פטאיה מדובר בגן עדן למבוגרים גם מבחינת אטרקציות שיש לעשות שם במשך היום,מלא ספורט אתגרי עם אתה חובבב,(אשמח לתת לך טיפים בעיניין עם אתה חובב)

נסיעה ראשונה לתאילנד

6
תודה לך zogsexy על תגובתך.. טיפים חשובים אני מקבל כאן.. האמת ספורט אתגרי פחות הקטע שלי אבל תודה בכל אופן.. שאלה שמופנית לכולם אם אני נוסע לפאיה ועוד כמה איים בדרום( לצפון לא מתקרב) ואופי טיול של להתערבב עם מקומיות איזה חיסונים רצוי לעשות?

נסיעה ראשונה לתאילנד

8
יש, אין ,זה הכל עניין של התמדה...
יש בחורות צעירות במחיר של 1000 לילה....והיו לי כמה.
לזיין כמה שאתה רוצה זה לא ממש עובד כי כולן בלי יוצא מן הכלל משחקות את המשחק (למדו מהבנות המנוסות או המאמא סאן), "אני עייפה אני רוצה ללכת לישון אחרי המספר הראשון, ובבוקר תחפש אותי אני כבר אתן לך".
תמיד יש יוצאות מן הכלל במיוחד כאשר הן מחבבות אותך ואתה לא רק כסף (אבל העיקר כסף), ואז אולי תקבל כמה שתרצה או כמה שאתה יכול.
זיון מהסרטים, זה רק בסרטים אז תצפה לממוצע עם קצת חיבוקים אחרי המספר הראשון.
לגבי חיסונים כבר ענו לך (אני עשיתי בפעם הראשונה כי חשבתי שהצפון זה מלריה אחד גדולה)
זוג-סקסי אודה על המידע בנושא "ספורט אתגרי בפטאייה"...מהידע שלי יש אומגה ומטווח האם יש עוד משהו ?

נ.ב

בחור טוב , אני נוסע בתאריכים הדומים לשלך כביקור שני וכנראה רוב הטיול יהיה פאטייה...אם תרצה יותר פרטים תכתוב בפרטי.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”