עיסוי מלפית דתיה צעירה
163ביקרתי את הגברת, להלן התרשמותי..
ענתה לטל במהירות הרגשתי שאני מדבר עם הגרסה הנשית של טל ברודי. (כולל הנחמדות)
מצאתי את הבית בקלות יחסית.
אחרי שמתחתי שריר בירך מגובה המדרגות, פתחלה לי את הדלת בחורה חמודה, לבשה שמלה אורירית לציין שאכן נראת כמו מישהי שהגיעה מפרוייקט תגלית.
חלצתי נעליים ועשיתי סקי יחף לחדר השינה, כמות השמן על הרצפה לא הגיונית ורק הימצאותה של מיטת העיסוי הצילה מפגש שלי עם הקיר.
אסתר לציין, בת 35 1.60 שיער ארוך חזה נופללל, נאה יחסית אבל לא מטופחת, מראה סטנדרטי לגמרי וכל זה מהמעט שהצלחתי לראות בגלל התעקשות שלה לדחוף את הפנים לתוך החור במיטת העיסוי.
המסג' סתמי ביותר וכולל כמות שמן שיכולה למלא חבית של "פאנדנגו"
אחרי סידרת ליטופים מוזרים כולל מסג' מושקע במיוחד בכף היד!? הסתובבתי לפינוק השרביט לבקשתי.
אז זהו שלא הייתי קורא לזה בדיוק "פינוק", שלב זה היה סתמי ביותר וזאת ביחס לכל מה שהכרתי ובכל סטנדרט
הגמירה הבאמת המיוחלת הגיעה, יחד איתה הגיעה גם תחושת האכזבה.
בכל זאת נקודות טובות:
1- אין לי שום חלק בגוף שסובל מאז מיובש.
2- מזמן לא הפעלתי שרירים כאלו ברגליים
3- המראה של העלמה סבבה לגמרי לאוהבי הפשוט והלא מטופח ועושה רושם של בחורה נקיה.
4- קיבלתי שיעור ביכולות הגרביטציה וזאת ממבט בחזה שלה.
5- מסבנת אותך ביעילות עם כמות מושקעת של סבון הזהה לכמות השמן שנשפכה עלי.
6- לא מתקתקת
7- המסג' היה כל כך סתמי שהצלחתי לשבוא שיא במחשבות "מה הייתי יכול לעשות עם 200 שח"
לסיכום: מיותר...
ענתה לטל במהירות הרגשתי שאני מדבר עם הגרסה הנשית של טל ברודי. (כולל הנחמדות)
מצאתי את הבית בקלות יחסית.
אחרי שמתחתי שריר בירך מגובה המדרגות, פתחלה לי את הדלת בחורה חמודה, לבשה שמלה אורירית לציין שאכן נראת כמו מישהי שהגיעה מפרוייקט תגלית.
חלצתי נעליים ועשיתי סקי יחף לחדר השינה, כמות השמן על הרצפה לא הגיונית ורק הימצאותה של מיטת העיסוי הצילה מפגש שלי עם הקיר.
אסתר לציין, בת 35 1.60 שיער ארוך חזה נופללל, נאה יחסית אבל לא מטופחת, מראה סטנדרטי לגמרי וכל זה מהמעט שהצלחתי לראות בגלל התעקשות שלה לדחוף את הפנים לתוך החור במיטת העיסוי.
המסג' סתמי ביותר וכולל כמות שמן שיכולה למלא חבית של "פאנדנגו"
אחרי סידרת ליטופים מוזרים כולל מסג' מושקע במיוחד בכף היד!? הסתובבתי לפינוק השרביט לבקשתי.
אז זהו שלא הייתי קורא לזה בדיוק "פינוק", שלב זה היה סתמי ביותר וזאת ביחס לכל מה שהכרתי ובכל סטנדרט
הגמירה הבאמת המיוחלת הגיעה, יחד איתה הגיעה גם תחושת האכזבה.
בכל זאת נקודות טובות:
1- אין לי שום חלק בגוף שסובל מאז מיובש.
2- מזמן לא הפעלתי שרירים כאלו ברגליים
3- המראה של העלמה סבבה לגמרי לאוהבי הפשוט והלא מטופח ועושה רושם של בחורה נקיה.
4- קיבלתי שיעור ביכולות הגרביטציה וזאת ממבט בחזה שלה.
5- מסבנת אותך ביעילות עם כמות מושקעת של סבון הזהה לכמות השמן שנשפכה עלי.
6- לא מתקתקת
7- המסג' היה כל כך סתמי שהצלחתי לשבוא שיא במחשבות "מה הייתי יכול לעשות עם 200 שח"
לסיכום: מיותר...
עיסוי מלפית דתיה צעירה
164הייתי אצלה ובכלל לא התלהבתי, בטח לא במחיר המוצע.
המראה סביר ולא מעבר לזה. נכון שהיא נחמדה וסימפטית ומארחת מכל הלב, אבל הקטע עם המיטה.. לא הכל מכוסה בנייר, הרגליים מונחות על כרית חשופה שבוודאי הרבה רגליים עברו עליה (אחרי העיסוי ראיתי אותה מנגבת את הכרית עם מגבון לח).
העיסוי שלה היה חזק וקצת כואב, אולי זו בעיה שלי. הגמירה לבסוף כשהיא עליי וגבה מופנה לעבר פניי, אכן ציפיתי ליותר, לראות הרבה יותר.
אני לא אחזור!
המראה סביר ולא מעבר לזה. נכון שהיא נחמדה וסימפטית ומארחת מכל הלב, אבל הקטע עם המיטה.. לא הכל מכוסה בנייר, הרגליים מונחות על כרית חשופה שבוודאי הרבה רגליים עברו עליה (אחרי העיסוי ראיתי אותה מנגבת את הכרית עם מגבון לח).
העיסוי שלה היה חזק וקצת כואב, אולי זו בעיה שלי. הגמירה לבסוף כשהיא עליי וגבה מופנה לעבר פניי, אכן ציפיתי ליותר, לראות הרבה יותר.
אני לא אחזור!
עיסוי מלפית דתיה צעירה
166לשונאי - אני חושב שאתה עושה עוול לבחורה. יש פה המון דיווחים טובים עליה ולגבי המחירים 200 לחצי שעה ו 250 ל 45דקות עם בודי זה לגמרי סביר כי זמנים אצלה הם זמנים וזה במקום פרטי.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
167החל ממחר היא בחופשה ביוון למשך שבוע +-
אני הייתי אצלה כמה פעמים- העיסוי מעולה, אבל ההרפיה טעונה שיפור. קשה לי לגמור אצלה כי היא עושה את זה טיפה מכאני (למרות הכל גמרתי, אבל לא ממש היה כיף).
בנוסף, לדעתי יש כאן גם בעיה של הגיינה...
אני בספק גדול אם היא מתקלחת בין לקוחות, הרצפה כמו שהוזכר כאן מחליקה משמן, אין מזגן אלא רק מאוורר ויש לי עוד נקודות שמפאת כבודה לא אזכיר אותם כאן.
כנראה שלא אחזור יותר למרות התמורה הטובה למחיר.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
168וואו מתי היית לאחרונה. בפעם הראשונה שהייתי ההרפייה היתה לא משהו והיום היא ממש טובה.