כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 5 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

41
לא דיווח חדש כי כבר אמרתי את כל אשר היה לי לומר על הפלא. מה שכן היה לי יום שהייתי לחוץ בזמן וביקשתי ממיטל קוויקי וכנראה בגלל הרקע שלה (ובגלל שהיא בחורה חמודה) היא זרמה איתי ואמרה שאין לה בעיה עם קוויקי במחיר מוזל.

היא נתנה לי בערך 15 דקות והרפיה מהירה ב 150 שח. לא סגור שזו הגדרת קוויקי בעינייה אבל מי שרוצה יכול לשאול בטלפון. זה משתלם בעיניי כי זה גם במקום דיסקרטי ופרטי וגם עם החזה המטורף שלה.

ממליץ לכל אלו שהיססו בגלל המחיר לטיפול מלא שיקפצו על המציאה ויזכו לראות את הזוג המופלא שלה. כמובן תדווחו!

מיטל - פלא עולם שמיני

49
אז אחרי כל אירוע הצילום שעבר והסתיים לו אני פה לפרגן למיטל שעברה תקופה קשה ולהחיות מחדש את הפוסט שלה (באישורה).

מיטל בחורה מרוקאית שחומה אינטלגנטית ומתוקה. לכל אלה שלא מכירים , היא נשמעת קשוחה בהתחלה אבל היא חומד של בחורה. גולת הכותרת זה גוף פצצה (לא פחות) - גיטרה מושלמת עם החזה הכי יפה שקיים בתחום (דאבל G עומד וטבעי עם פטמות מטריפות).

הטיפול שלה הוא 250 לחצי שעה (מהיכרות איתה אפשר בקלות לחרוג אם צריך גם ל 40 דקות) - נשמע יקר אך בניגוד לאחרות היא לא לוקחת תוספת על דברים כמו הרפייה נוספת ובין החזה ואז המחיר מתיישר עם מחיר בסיס של 200 ש"ח.

בנוסף מיטל מאפשרת קוויקי של 15 דקות והרפייה תמורת 150 ש"ח.

אני ממליץ מאד לכל בן אדם חי לראות את החזה שלה פעם אחת לפחות כי זה פלא טבע (לא פחות!).

סיכמתי פה את כל מה שרשמתי בפוסט המקורי - בבקשה תדווחו (היו על מיטל לא מעט דיווחים טובים שגלל ה"חבר" שצילם אותה ירדו יחד עם הפוסט הקודם). מיטל נפגעה מהפורום ואני חושב שאנחנו צריכים להראות לה שרובנו אנשים איכותיים שמכבדים את נותנות השירות ומפרגנים שמגיע.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”