מרגיש משועמם בבית אז החלטתי לחפש איזה "עיסוי" במחיר זול ביד 2 להעביר ת'זמן
הגעתי למודעה הזאת:
"בריחה לעולם מטריף חושים, מענג ומפנק ..שחרור מלא שנעסה על ידי מעסה מקצועית !!! טל.052-3035888"
התקשרתי לברר שבאמת מדובר ב"שחרור מלא" עונה בחורה רוסיה נשמעת צעירה ומפחדת להגיד הרפיה או סקס וכאלה אומרת רק שחרור מלא בהדגשה על "שחרור", וכמובן בדרך עכו 33 חחח
קבעתי איתה 14:00 .
חכו לדיווח (מקווה שלא יהיה נפילה כמו כל אלה בדרך עכו)
נ.ב
150 זוזים לחצי שעה
דרך עכו 33
5סורי על האיחור בדיווח.
אז ככה... הגעתי ל33 התקשרתי בדיוק ב14:00 כמו שקבעתי איתה, לא היה מענה במשך 5 דקות בסוף ענתה ואמרה לי להגיע למספר 39 (עוד 2 בניינים קדימה בערך)
קומה ראשונה (הכי לא דיסקרטי שיכול להיות אבל מה נעשה? ) על הדלת יש שלט "פה גרים משפחה נא לא לדפוק" חחחח
נכנס ורואה את הבחורה בגיל 40 בערך לא נראת להיט אבל עושה את העבודה אם אתה חרמן ;)
שואלת אותי כמה זמן אני רוצה אמרתי לה ב150 שקל היא ענתה שזה 40 דקות.
מתפשט ונשכב במיטה על הבטן היא שואלת אם אני מעדיף מוזיקה או שהיא תשיר לי, העדפתי מוזיקה חח
מורחת קצת שמן ומתחילה במסג' מעולה האמת ברגלים, גב הכל ומידי פעם אוהבת להיתקע על הישבן באמת מסג' סבבה לגמרי .
אחרי חצי שעה בערך מתחילה במסג' עדין בין הרגלים ובחור (לא מכניסה אצבעות וכאלה, לא בדקתי אם אפשר כי זה לא הקטע שלי)
אחרי 3 דקות אומרת להסתובב מורחת עוד קצת שמן על החבר ומתחילה לשפשף, תפסתי לה תתחת תוך כדי (לא ניסיתי יותר מזה) ולא לקח הרבה זמן להשפרצתי.
היא ביקשה ממני להמשיך לשכב בזמן שהיא מנקה אותי עם מגבונים, אחרי זה מתלבש והיא שואלת אם אני רוצה לשבת לשתות משהו והיא הייתה באמת נחמדה מאוד לאורך כל הזמן ועוד משהו חשוב היא לא ענתה לטלפונים תוך כדי שזה סבבה לאללה .
לסיכום:
דיסקרטיות: 1
ניקיון: 10 נקי ומריח טוב
מראה: 5 (אני אוהב אותם קטנות וצעירות)
בכללי היה נחמד המסג' דיי מקצועי