כ ליז ז׳בוטינסקי 90- המלצה חמה - סקס אדיר

ליז ז׳בוטינסקי 90- המלצה חמה

1
בעקבות דיווחו של אחד החברים על ניקי מדירה זאת, קפצתי לבקר.
את הדלת פתחה בחורה שנראית לסבית, דיבור גברי, מלא קעקועים. בדרך לחדר עברנו בדירה, נראית מדהים, דירה/מכון ברמה גבוהה מאד. שומרים על הפרטיות.
בחדר הריטואל הקבוע, מציצה זיון 250, התלבטתי בגלל המראה לבסוף אמרתי כן (ספויילר- בחירה מעולה).
נתנה לי מגבת נקייה, אמרה לי להכנס להתקלח. שוב מילה טובה למקום, מקלחת מדהימה, חדר יפה נקי וממוזג, סל כביסה מעוצב למגבות המלוכלכות ומה תגידו אפילו מוזיקה מרמקולים איכותיים שמתנגנת בנעימות.

כמה דקות לאחר מכן, המוזיקה מתחילה לנגן בנעימות, היא פותחת את הדלת, סמול טוק קצר ולעניינים.

מציצה חשופה, הטובה ביותר שקיבלתי בשנים האחרונות (וקיבלתי...) מה עוד, שהייתי זמן קצר לאחר גמירה עם 2 בחורות בפיפ שואו אבל זה כבר לפוסט אחר ;) לקח זמן רב עד שעמד ואני שרגיל לבחורות חסרות שירות, התחלתי להלחץ, מתי היא כבר תתייאש להעמיד אותו?! בכל מקרה הבחורה משקיעה עבודה טובה כמה דקות, בלי לחץ כלל! שופכת על עצמה שמן ומענטזת עליי כמו בסרטים. עושה הכל כדי שיעמוד. ביקשתי שתתחיל ברכיבה, התחילה לרכוב בטירוף, הפכתי אותה לדוגי תוך שאני מזיין בלי רחמים דקות ארוכות. הגמירה הקודמת שלי זמן קצר קודם לכן עיכבה לשמחתי את הגמירה הזאת, כך שאינני מקנא בה על הזיון החזק שהיא קיבלה. להפתעתי אחרי מספר דקות של זיון אגרסיבי תוך שאני תופס לה את התחת, אני רואה אותה שולחת יד לאיזור הביצים שלי, בטוח שפה מתחיל התקתוק אבל גיליתי שהיא רק מעסה לעצמה את הדגדגן ;) החלפנו תנוחות, אני עליה מזיין בכל הכוח, שואל אותה לגמור? היא עונה יש לך עוד זמן תמשיך ;)

לסיכום: נראית טוב, דיבור קצת גברי (נעלם ברגע שמזיינים אותה), גוף חטוב מאד. כוס קטן ויפה. שווה זיון.
חדר מצוחצח ברמה גבוהה, מקלחת משובחת בתחילה ובסוף, היא מתקלחת בסוף האקט, מריחה טוב, שירותית ברמות נדירות.
חזרה על זה מספר פעמים שיש עוד זמן ושאני אמשיך. בקיצור מומלצת ותודה לחבר שהמליץ על ניקי שדרכו הגעתי אליה.

4
הלכתי לזבוטינסקי 90 במטרה לדגום את ליז, אבל לצערי כשהגעתי נמסר
לי שהיא לא נמצאת ונכנסתי במקום עם שלי (נראה לי שזה היה השם).

בדיוק כשבאתי לצאת ליז הגיעה, כך שלמרות שלא יצא לי לדגום את הגברת אני יכול
לתת תאור קצת יותר מפורט. בסך הכל נראית מאוד חמודה עם גוף טוב, רזה, חזה
קטן מאוד, הרבה קעקועים ותחת די שטוח. באמת נראית קצת לסבית, מזכירה
את בליסימה עם שער מחומצן וגלח בצדדים.

חבל שפספסתי אותה, אבל לאור המחיר (250 שקלים) אני כנראה
אחכה לעוד דיווח או שניים לפני שאני הולך לשם שוב.

6
די רזה, לא שלד.... רזה בקטע טוב.
לא נעול על המוצא, אולי קווקזית או משהו.
אני חושב שבהירה, אבל התאורה שם קצת עמומה.
הייתי מהמר על אמצע-סוף שנות ה 20.

אגב - היא עובדת בעיקר בקרים במהלך השבוע, עד איזה 6 בערב ככל הנראה.

המספר: 054-2185590

7
[QUOTE=בימבה]בדרך לחדר עברנו בדירה, נראית מדהים, דירה/מכון ברמה גבוהה מאד. שומרים על הפרטיות.
נתנה לי מגבת נקייה. שוב מילה טובה למקום, מקלחת מדהימה, חדר יפה נקי וממוזג, סל כביסה מעוצב למגבות המלוכלכות ומה תגידו אפילו מוזיקה מרמקולים איכותיים שמתנגנת בנעימות.

חדר מצוחצח ברמה גבוהה, מקלחת משובחת בתחילה ובסוף[/QUOTE]

בימבה הרגת אותי מצחוק עם הדיווח הנדל"ני צחוק
בעקבות הדיווח הזה ביקרתי שם אתמול,
נכנסתי איתה לחדר - רצתה לתת פרטים אמרתי לה "עזבי, תראי לי ת'בית".

אנקונדה

8

[QUOTE=starc]נשמע נהדר. תודה על הדיווח החדש. האם היתה עוד מישהיא בדירה באותו הזמן? או שהן מתחלקות בשעות שלהן?
[/QUOTE]

כפי שציינתי, רמת הדיסקרטיות במקום גבוהה מאד. אמרו לי לחכות בחדר ורק כשהשטח פנוי, היא ליוותה אותה לדלת. לא ראיתי אף אחד (לא בנות ולא לקוחות)

[QUOTE=כוכב הצפון]איך היא נראית אחי?לא נתת תיאור של מבנה גוף ומה המוצא שלה.[/QUOTE]
היי, לצערי רק עכשיו ראיתי. אבל ראיתי שענו לך תשובות מדויק אודות המראה.

[QUOTE=Anaconda]
[QUOTE=בימבה]בדרך לחדר עברנו בדירה, נראית מדהים, דירה/מכון ברמה גבוהה מאד. שומרים על הפרטיות.
נתנה לי מגבת נקייה. שוב מילה טובה למקום, מקלחת מדהימה, חדר יפה נקי וממוזג, סל כביסה מעוצב למגבות המלוכלכות ומה תגידו אפילו מוזיקה מרמקולים איכותיים שמתנגנת בנעימות.

חדר מצוחצח ברמה גבוהה, מקלחת משובחת בתחילה ובסוף[/QUOTE]

בימבה הרגת אותי מצחוק עם הדיווח הנדל"ני צחוק
בעקבות הדיווח הזה ביקרתי שם אתמול,
נכנסתי איתה לחדר - רצתה לתת פרטים אמרתי לה "עזבי, תראי לי ת'בית".

[/QUOTE]

אחרי כל הזוועות שעוברים בארץ ורמת השירות הירודה. לראות מקום שנראה טוב, נקי, נעים, אסטטי. מוסיף לפחות מבחינתי נקודות זכות רבות

9
היא ממש לא נראית טוב והיא ממש לא צעירה
היא נראית בת 30+
היתה גם שלי שהיתה אנטיפתית רצינית. לא נכנסתי עם אף אחת.

מה שכן היתה חמודה בשם איב. בלונדינית, רזה, קצת גבוהה ועם מין ניתוח קטן כזה בתבור. אבל לא גרוע, גוף טוב.
לא נכנסתי בסוף אבל אני אלך לבדוק.

10
בעקבות כל הדיבורים על ליז הלכתי לבדוק את העלמה.
ברגע שראיתי אותה הדבר הראשון שהרגשתי זה פחד. כן כן , פחד.
היא ממש הפחידה אותי! לא נראת טוב, הליכה ודיבור של גבר, דיבור קצת מאיים אפילו.
לטעמי היא תימניה או לפחות חצי.. אז למי שמפריע..
עשיתי אחורה פנה ויצאתי מהדירה.

- אלפא.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”