כ גרמניה/ברלין חלק ראשון !!! - דף 20 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

192
[QUOTE=סטואי]הייתי בליברטין אצל דני שאני די סחבק שלו כבר
הסצנה הייתה גאנג באנג קלאסי

באמת רק אצל חלי מהלופט ורני מהברטר הכניסה לבודדים פתוחה בימי שלישי

ביום שבת בברטר יש ערב ביסקסואל וקרוסים למי שבקטע שפתוח גם לבודדים

לגבי הכדור.. לא הייתי אומר שזה שארהב ואוסטרליה לא מכניסות אותו ל-שוק זאת

גושפנקא רפואית שהכדור מסוכן
[/QUOTE]

סתם מעניין מתי יש בסווינגטאון ערבי גאנג באנג עם כניסה לבודדים? סווינגטאון לא מכניסה בודדים וחייבת להיות בת זוג ויותר מכך כדי להיכנס לשטחי הפעילות בת הזוג חייבת להצטרף אליך ולא להישאר ברחבת הריקודים בעודך בוחש בקדירה.

אתה נכנסת כבודד למועדון הליברטין בחמישי או שישי?

תראה כשנכנסים פנימה עם בת זוג אכן מתארגנים מדי פעם מספר גברים על אשה אחת אבל זה תמיד אחרי שעברת את הכניסה למועדון כזוג ובהמשך למתחמי הפעילות, זה מה אני יודע ואני הייתי מספר רב של פעמים במסיבות של סווינגטאון.

היחידי שמאפשר במודע גברים לבד זה רני בברטר בערבי הגאנג באנג שמתקיימים בד"כ בשלישי ולפעמים גם בימי שישי הוא מודיע שזה ערב פתוח כלומר מאופשרת כניסת בודדים.

מי שמאונן לא מזיין

195

קחו בחשבון שה FDA לא מאשר את הכדור טייגר קינג !!!

http://www.fda.gov/Drugs/ResourcesForYou/Consumers/BuyingUsingMedicineSa

fely/MedicationHealthFraud/ucm383364.htm

אבל למי שבכל זאת שמעוניין לקנות את הכדור, אני יכול להמליץ מאיפה להזמין אותו ב- 5$ ליחידה, או 4$ ליחידה אם קונים 5 יחידות, ועוד יותר זול על כמויות יותר גדולות. הכדור אוריגנלי ישירות מסין אם תוקף יותר גדול ממה שמוכרים בארץ ב 150 שח ליחידה !

לי אישית יצא להשתמש גם במה שמוכרים בארץ וגם במה שמוכרים בסין. בארץ מנסים לדחוף לך כדור שהוא אפור בפנים למרות שבאתר רשום שאפור זה מזויף.

אם מתעקשים אז מקבלים את הוורוד, בדיוק כזה שמגיע מחול.

המעוניינים יכולים לפנות אלי לפרטי לקבלת האתר.

אגב אני גם מתכנן שבוע בגרמניה ומאוד מתלבט לאיזו עיר לנסוע.

Be the best you can be

196
הייתי אתמול במקום של מוסטפא והיה אדיר!
אנסה לתאר את החוויה בכמה אספקטים שונים לטובת אלו שטרם היו.

לדעתי הדרך הטובה ביותר להתנייד בברלין היא באמצעות רכבות כרטיס חופשי-יומי עולה 6.7 יורו, ברגע שיוצאים מתחנת הרכבת של רחוב קארל מרקס יש מרחק הליכה של 10 מטר מהמקום של מוסטפא, ממש "צצים לתוכו" מתוך התחנה, מזמזמים על הכפתור שבו רשום erlensomething, ועולים לקומה שניה.

הגעה למקום:
ברגע שנכסנתי קיבל אותי בחור בשנות ה-30 לחייו שמדבר אנגלית ברמה טובה מאוד ומסביר את חוקי המקום ועורך סיור היכרות קצר, הוא לא קרוב של מוסטפא, אלא עובד אצלו. הוא זה שגבה ממני את הכסף (אייל, זה עונה על שאלתך), ובכלל לאורך כל הביקור לא היתה לי שום אינטראקציה עם מוסטפה למרות שהוא מנהל את העניינים ובודק שהכל בסדר וגם מבצע בקרת איכות אינטימית לבנות מדי פעם צחוק.

מחירים:
המקום מתפקד בכל יום בשעות פעילות שונות, אפשר להתעדכן באתר.
כעקרון המחיר הוא כ-90 יורו למגיעים לפני 18:00
70 יורו למגיעים בין 18:00-23:00
ו-50 יורו למגיעים בין 22:00-23:00
כמובן השעות מתעדכנות בימים השונים אבל כעקרון בשני האופציות האחרונות המחיר הוא ל-5 שעות ושעתיים בהתאמה ובסופי שבוע המחירים עולים קצת.

בנות:
בכל יום ניתן לראות באתר איזה בנות עובדות ואת התמונות, אבל זה לא מדוייק, כי את רוב הבנות אני אישית לא הצלחתי לזהות מהאתר וגם לא הייתה את כמות הבנות שהובטחה באתר, אבל לא היה חסר.
80% מהבנות היו כוסיות ומתחת לגיל 30, כולן עושות אוראלי ללא קונדום וחלקן לפי רמת הזרימה עושות אנאלי ונותנות להחדיר אצבעות.
כל הבנות שראיתי נראו טוב, רק 2 היו מבוגרות מדי לטעמי ואחת מהן נראתה פחות טוב לטעמי, לכן לא זיינתי אותן.
רוב הבחורות שהייתי איתן היו בלונדיניות ועם קעקועים ממוצא גרמני, והייתה אחת ממוצא קולומביאני עם שדיים ענקיים.

מבנה המקום:
במקום יש 4 מקומות עיקריים המיועדים ללקוחות:
סלון: מקום עם ספות, טלויזיה, שתיה ואוכל
חדר מקלחת:
יש רק מקלחת אחת ככה שצריך לפעמים להמתין בתור ולידה יש סאונה שתמיד הייתה ריקה וחדר קטן לפינת עישון.
חדרי עבודה: יש 2 חדרי שינה גדולים עם 2 מיטות זוגיות מחוברות שיהיה מקום לפעילות רבת משתמשים וכיסאות שמיועדות לקהל ולממתינים, בכל חדר בד"כ יש רק בחורה אחת ולפעמים 2.

התנהלות הפעילות:
בוחרים לאיזה מהחדרים להיכנס לפי 2 מדדים עיקריים:
עומס - כמה יחס של גברים-בחורה יש, קצת מבאס להמתין יותר מדי
כמה כוסית הבחורה/ות בחדר.

כאשר נכנסים לחדר בהתחלה קצת קשה לדעת "איך מתחילים" כי אני די חדש בתחום המין הקבוצתי ואין שם תור מסודר או מספרים כמו בדואר, פשוט "זורמים"
אז בהתחלה קצת קשה לקבל את זה, כי אנחנו הישראלים לא אוהבים לצאת פראיירים וקיימת הפרנויה שמישהו עוקף אותנו בתור, אבל זה שטויות ובסופו של דבר הכל זורם וכולם מזיינים.
ברגע שמישהו גומר הוא עוזב את המיטה ואז מתפנה מקום ולאט לאט זורמים עד שהבחורה מגיעה אליך.
בכל רגע נתון יש במיטה בין 2 ל-4 גברים על כל בחורה והיא משתדלת שלאף אחד מהם לא יהיה משעמם.
אם אתם לא בקטע של מין קבוצתי יהיה קשה להשיג קצת זמן 1 על 1, לי יצא רק פעם אחת כשהבנות התחלפו ויצא לי אקט שלם לבד, אבל זה נדיר.

האוכל:
בסלון יש גם מטבחון עם מקרר עם בירות BECK'S ומשקאות קלים מוגזים וכל אחד רשאי לקחת.
האוכל הוא בסדר, בהתחלה הגישו סוג של רצועות עוף עם רוטב מתובל בסגנון ים-תיכוני ולאחר מכן החליפו לכנפי עופות, יש גם פסטה, סלטים, גבינות וכו'.
יש מיני חטיפי שוקולד קטנים ביניהם mars.
בסך הכל האוכל בסדר, בכל זאת לא הייתה הולך לשם רעב אבל זה מספיק כדי להתמלאות באנרגיה בין מספרים

הקליינטים:
רוב הגברים שהיו שם הם ממוצא גרמני, אבל כשליש הם תיירים, אני נתלתי בחבורה של 5 איטלקים שבאו לזיין ביחד, וגם בכמה מהמדינות השכנות לנו, לא ניסיתי לברר איזה בדיוק.
ממוצע הגילאים היה כ-30-35.

לסיכום:
חוויה מטורפת, הרגשתי כמו ילד קטן עם 1000 ש"ח בחנות ממתקים או כמו ילד נרגש בלונה פארק שרוצה לעלות על כל המתקנים.
באחד מהאקטים מוסטפא בכבודו ובעצמו עשה בחורה בדוגי תוך כדי שהיא יורדת לי.
בהחלט אחזור לשם בעתיד.

אני רוצה להודות אישית לחברים שדיווחו כאן ושעזרו לי לגלות את הפנינה הזאת.
מקווה ששפכתי קצת אור על המקום למי שלא קיבל את כל התמונה המלאה ואם יש שאלות אשמח לענות.

198
אם באלך ערב אחד להתפרק אבל ממש להתפרק, לך למועדון caligula.
זה מועדון של "זיין כפי יכולתך" אתה משלם בין 70-100 יורו יש לך שתייה חופשית.
יש בערך 10 בנות ואין הרבה לקוחות.. אני מודה יש רק 2-3 שנראות טוב אבל השאר גם בסדר.
אני גמרתי 6 פעמיים ב-5 שעות.. הראשונה שלקחתי הייתה מישהי יחסית מבוגרת שלא הרבה לקחו אבל היה לה תחת מדהים, אין לי מושג למה אבל היא הביאה עוד חברה שלה קצת מלאה (בלי תוספת תשלום) והיה מדהים.
וסתם לתוספת.. מה שגיליתי שדווקא הבנות הקצת מלאות שלא נראות דוגמניות מוצצות הכי טוב שיש!

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”