כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 6 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

51
צר לי , אבל חייב להגיב,באמת מצטער נסיך
חבל על הכסף,פשוט חבל
יש ברחבי הרשת אובייקטים הרבה יותר מעניינים וכפיים
חבל על כספכם
הייתי ולא נהניתי,קרה כמו קרח ויבשה כמו הנגב
חזה גדול אומנם,אבל נפול ונובל משום מה
יש בגוף גם כל מיני צלקות וחבורות או שטפי דם לא מוסברים
מה שכן החדר נקי ומבריק, מעבר לזה כלום !!!!!!!!!!!!

מיטל - פלא עולם שמיני

52
לא ברור לי על מה אתה מדבר....

בדרך כלל אני לא נוהג להתווכח על טעם וריח אבל אתה פשוט לא מחובר למציאות. לבחורה חזה מדהים - לא פחות ממושלם ואין פה אחד חוץ ממך שלא כתב את זה ולכן יש לי הרגשה שהמניעים שלך לא טהורים.

מעבר לזה ...צלקות ושטפי דם? לא ראיתי שום דבר כזה ....יש לה עור שחום ויפה.

בקיצור מוזר עד תמוה מה שאתה כותב והסיבות שלך לכתוב את זה....

מיטל - פלא עולם שמיני

53
לא ברור למה אתה לאורך כל הפוסט הזה אתה כל כך משתדל לשמש כסנגור של הבחורה, ואפילו "מריץ" את הפוסט כל הזמן...
נהנית? סבבה, כבר כתבת. אבל לא הגיוני שאתה תוקף כל חבר שמעביר עליה ביקורת, גם אם היא לא לגיטימית בעינייך.
הרי על טעם ועל ריח... לא כל מה שטוב בעינייך טוב בעיני אחרים.

מיטל - פלא עולם שמיני

54
טום....הסיבה היחידה שהגבתי שוב זה שהפוסט שלה הוסר אז בגלל אותו חבר יקר שדאג להסרת הפוסט כתבתי פוסט חדש...האדמין החליט להחזיר את הפוסט המקורי ולכן זה נראה כאילו כתבתי עוד תגובה רגילה וזה לא בפועל מה שקרה.

אין לי מושג למה אני בכלל מסביר את עצמי בפניך....אני בטח שלא תוקף אף אחד אבל זומבה עם 5 הודעות דאג לרשום אותם על הבחורה הזו וזה מחשיד בעיניי.

על מיטל כתבו פה כבר לא מעט אנשים וללא קשר לשירות או לכל אספקט אחר אף אחד לא עירער על החזה הפסיכי שלה....

אין לך את הזכות לומר שאני מריץ שום דבר...אני מדווח פה בלי סוף על בחורות ואתה צריך להודות לי על מה שאני עושה ולקוות שעוד כמוני יחלקו מידע אבל אם בא לך שאני אפסיק לדווח ולירות לעצמך ברגל תמשיך להגיב בצורה כזו ולהגן על אנשים עם אינטרסים לא טהורים...

מיטל - פלא עולם שמיני

57
נסיך יקר , אין לי כלום נגדך
אבל הבחורה הזאת ממש לא מצאה חן בעיניי,לא המראה ולא ההתנהגות
זכותי להעיר ולהאיר את תשומת הלב של החבר'ה פה
תאמין לי שלמרות 5 התגובות שלי כאן
יש לי נסיון רב שנים בתחום הנ'ל ולא רק בארץ
אני קורא פה הרבה זמן ורק לאחרונה החלטתי להגיב
יש לי עיסוקים ועסקים הרבה יותר מעניינים בחיים מאשר לרבוץ באתר פה
תהיה בריא מותק ושמור על עצמך ועל הבריאות.

מיטל - פלא עולם שמיני

59
חוות הדעת שלי לדיון:
הייתי בעקבות ההמלצות (התמוהות, לטעמי) שקראתי כאן.
מסכים בדיוק נמרץ עם זומבה, אחד לאחד.
היא לא כוסית, יש לה תחת רחב ולא נאה, צלוליטיס וחזה גדול אך נפול ו"ארוך". היא חופרת ומקשקשת, ומעבר להכל - היא ממש לא מינית ולא יודעת לשדר סקס.
מאוד לא נהניתי, ומאחר שזה היה כמה ימים אחרי נפילה אחרת (נוגה מאיזה מכון כלשהו בת"א), הביקור הבא שלי היה אצל אווה מהוד השרון, שהייתה נהדרת וכוסית כרגיל.

מיטל - פלא עולם שמיני

60
באמת על טעם ועל ריח אין להתווכח. אחת הבחורות שהכי נהנתי אצלה. חזה לא פחות ממדהים. מה אתה רוצה חזה גדול ועומד לגמריי כמו חזה במידה A? אי אפשר להלחם בכח הכבידה, אנחנו לא בחלל, אפילו שהיא מעולם אחר :)

אחריי הפעם הראשונה חיכיתי חצי שעה באיזור והגעתי שוב פעם לעוד טיפול מרוב שנהנתי!

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”