היי, גם אני ביקרתי בדירה הנ״ל
התיאור של שוגר לבחורה הבלונדינית מדוייק, אני מאוד נהניתי ולבטח אחזור
לגבי הבחורה עם השיער החום, מדובר על אותה בחורה שעבדה עד לפני זמן קצר במוריה (ששם קראו לה מאשה) רזה עם קעקועים על שני הרגליים פפיון תחרה או משהו כזה עם חזה בינוני קשהו ונעים, מאחר שכבר דגמתי אותה מספר רב של פעמים במוריה החלטתי לגוון עם הבלונדה
בעל הדירה נחמד ואומר שאפשר לעשות אורגיה עם שניהם ב 500₪ לחצי שעה 1000₪ לשעה שלמה, אני מחכה להזדמנות....אם מישהו יעשה זאת לפני, יהיה מאוד מעניין לשמוע חוות דעת אם יש להן כימייה כי פונטנציאל יש לשניהם מה גם ששניהם רזות וצעירות
ס״ה דירה נקייה ומשופצת כניסה דיסקטית מחיר סביר. לי מוזר שיש חדר אחד בלבד כשיש שתי בחורות אטרקטיביות בו זמנית (יחסית לאזורנו הדל). אני אישית התרשמתי לטובה מהדירה ומהמפעיל שלה שנשמע קשוב ואדיב (לי זה חדש)
עד לדווח הבא...
שלכם, שימדון
2 מודעות חדשות , מישהו ניסה ?
12המודעה הראשונה (אין קשר בין התמונות למציאות) :
עונה גבר , מכוון לשבטי ישראל בקרית חיים. שתי בחורות : הבלונדינית בת 25- 28 רזה נמוכה (1.5מ) עם חזה קטן. דוברת אנגלית בסיסית. מזכירה שועל בפנים. נחמדה וידידותית.
השטנית בת 25 יותר גבוהה 1.68מ, הפנים לא משהו...נראתה פחות נחמדה מהבלונדינית.לא דוברת אנגלית בכלל. שתיהן מספקות את אותו השירות תמורת 200שח : הכל עם קונדום , אין אנאלי, אין נשיקות.
נכנסתי עם השטנית. התפשטה - גוף צעיר אך לא מושך במיוחד ,יש לה כרס קטנה ומלא קעקועים על הגב. מציצה בינונית וכך גם הסקס. אמנם זרמה לכל התנוחות אך הייתה מכאנית לגמריי והיה די קשה לתפעל אותה בגלל מחסור בשפה.
טל: 054-3884336
המודעה השניה (אין קשר בין התמונות למציאות למעט צבע השער):
מדובר על תאגיד הדובדבן ,הפקידה מכוונת לרחוב דגניה בקרית חיים. המחיר 300שח לחצי שעה.
הבחורה בלונדינית כבת 30+ , רזה , חזה בינוני. גוף שזוף , פנים לא נאות במיחד. לא מדברת אנגלית בכלל.
גם כאן הייתה בעית תקשורת ונעלצתי לסובב אותה לתנוחות שונות כמו בובת מין. סה"כ סביר אך לא שווה 300שח לדעתי.
טל: 054-2283716
עונה גבר , מכוון לשבטי ישראל בקרית חיים. שתי בחורות : הבלונדינית בת 25- 28 רזה נמוכה (1.5מ) עם חזה קטן. דוברת אנגלית בסיסית. מזכירה שועל בפנים. נחמדה וידידותית.
השטנית בת 25 יותר גבוהה 1.68מ, הפנים לא משהו...נראתה פחות נחמדה מהבלונדינית.לא דוברת אנגלית בכלל. שתיהן מספקות את אותו השירות תמורת 200שח : הכל עם קונדום , אין אנאלי, אין נשיקות.
נכנסתי עם השטנית. התפשטה - גוף צעיר אך לא מושך במיוחד ,יש לה כרס קטנה ומלא קעקועים על הגב. מציצה בינונית וכך גם הסקס. אמנם זרמה לכל התנוחות אך הייתה מכאנית לגמריי והיה די קשה לתפעל אותה בגלל מחסור בשפה.
טל: 054-3884336
המודעה השניה (אין קשר בין התמונות למציאות למעט צבע השער):
מדובר על תאגיד הדובדבן ,הפקידה מכוונת לרחוב דגניה בקרית חיים. המחיר 300שח לחצי שעה.
הבחורה בלונדינית כבת 30+ , רזה , חזה בינוני. גוף שזוף , פנים לא נאות במיחד. לא מדברת אנגלית בכלל.
גם כאן הייתה בעית תקשורת ונעלצתי לסובב אותה לתנוחות שונות כמו בובת מין. סה"כ סביר אך לא שווה 300שח לדעתי.
טל: 054-2283716
13שלום לכלל המחפשים. היום ביקרתי שוב פעם בשבתי ישראל. הפעם החלטתי לנסות את שתי הבנות גם יחד, וזאת אחרי שבפעם הקודמת הייתי עם בלונדה ודיווחתי עליה כאן. אז כפי שאמרו וכתבו לפני: בטלפון נאמר שהמחיר לחצי שעה לשתי הבנות הוא 500 ₪. הגעתי נכנסתי וראיתי את אותה הבלונדה ואתה בחורה שטנית, בת 25 בערך, גובה 160, רזה כאשר בסיכום הכללי : פרווה לגמרי. במראה שלה לא תמצא שום דבר מיוחד. אבל, נו בכל זאת חוויה, אז קדימה.
אני לא יודע מה אתכם, אבל כשאני עם שתי נשים יחד אני מצפה לדואט שלהן, אלא שבמקרה זה הי המדובר על שתי בנות, אבל האקט עצמו כאילו היה מחולק עם כל אחת בנפרד: הן לא מתנשקות בין עצמן ולא עוסקות אחת בשניה בשום דרך וצורה. כאשר אחת מסיימת לרדת , השניה מנקה את הכלי ורק אז ניגשת . כאשר בא לך לזיין אחרת, היא מחליפה את הקונדום ששימש עם הראשונה, בקיצור - מוזר , זה לא שלישיה, בודאי לא אורגיה ובמילים הכי פשוטות - בזבוז כסף.
אני לא יודע מה אתכם, אבל כשאני עם שתי נשים יחד אני מצפה לדואט שלהן, אלא שבמקרה זה הי המדובר על שתי בנות, אבל האקט עצמו כאילו היה מחולק עם כל אחת בנפרד: הן לא מתנשקות בין עצמן ולא עוסקות אחת בשניה בשום דרך וצורה. כאשר אחת מסיימת לרדת , השניה מנקה את הכלי ורק אז ניגשת . כאשר בא לך לזיין אחרת, היא מחליפה את הקונדום ששימש עם הראשונה, בקיצור - מוזר , זה לא שלישיה, בודאי לא אורגיה ובמילים הכי פשוטות - בזבוז כסף.
14תודה רבה lunatik !!
לי חסכת 300₪ שהיו אמורים להיפרד ממני בשבת הקרובה. (אגב, זה בין הדירות הפרטיות היחידות אשר עובדות ביום שבת מהבוקר-יתרון)
הייתה לי הרגשה שהן לא משתפות פעולה למרות ששאלתי אותן בפעם האחרונה שהייתי בדירה. והן ענו לי שכן, שהן זורמות יחד...
טוב, אולי אנסה בהפרש איזה דירה מתאגיד דובדבן...
לי חסכת 300₪ שהיו אמורים להיפרד ממני בשבת הקרובה. (אגב, זה בין הדירות הפרטיות היחידות אשר עובדות ביום שבת מהבוקר-יתרון)
הייתה לי הרגשה שהן לא משתפות פעולה למרות ששאלתי אותן בפעם האחרונה שהייתי בדירה. והן ענו לי שכן, שהן זורמות יחד...
טוב, אולי אנסה בהפרש איזה דירה מתאגיד דובדבן...
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...