כ ריכוז מסודר של מקומות בעמק יזרעאל - דף 2 - סקס אדיר

ריכוז מסודר של מקומות בעמק יזרעאל

15
דיווח מהיום הייתי אצל טלי והגינגית בעפולה כמו שדווח דירת מסזים קבעתי והגעתי בצהרי היום דירה נחמדה בבניין ישן שני בחורטת טלי בחורה בת 45 שמנה ויקה הגינגית בת 40 מקועקעת עם הרבה פירסינגים לא יפה ונראת מבוגרת מגילה ניכנסתי עם טלי שאלתי לגבי רימינג לא הבינה אותי אז פשוט הסברתי לה אמרה לי 30 דקות 250 שקל אמרתי לה רבע שעה אמרה 150 שח הכסף החליף ידיים התפשטי וטלי נכנהנסה לחדר הלא ממוזג התחילה בליקוק החור האחורי בשוא מדהים עברה על כל נקודה עשתה לי ניקוי מטורף בשוט מדהים לאחר רבע שעה ללא הפסקה אמרה לי להסתובב עלתה למיטה והתחילה למצוץ כמו מטורפת עם גרון עמוק וליקוק ביצים אחרי מספר דקות גמרתי לה בפה בטרוף לקחה הכל בפה וירקה .לסיכום מי שאוהב רימינג כמוני יקבל אחלה תמורה הבחורה לא כוסית על אבל הפינוק שלה מפצה הייתי שם 40 דקות ללא שום תקתוק לאחר הטיפול היתקלחתי וקיבלתי מגבת נקיים כשיצאתי ראיתי את טלי עושה שטיפת פה רצינית ! מומלץ מאוד לאוהבי תחום הרימינג
נשים הדבר הטוב ביותר שנוצר

17
שלום אני רוצה להסב את צומת הלב לה דיבוח הבעיתי הזה 1. הט.ל של טלי והגינגית הו של אולגה היה טוב עם מישהו יעדכן 2. יש עוד שלוש מקומות בעפולה

[] התיקתוקיה המסריחה בגיבעת המורה ליד קופת חולים מפרסמים תחת שתיי חברות בעפולה
[] השניה שמנה ציצי גדול נופל מול תחנה המרקזית לא שרירותית ומתקתקת מפרסמת בשעבון אינדקס
השלישת נראת טוב לא משהו מיחד שירות אדיב עובדת מפוצל עפולה קריות ליד בנק לאומי מפרסמת ביד2 תחת היסוי
לפעם רישונה בפורום אני מקווה שאזרתי לכם סליחה על השגיות מה לעסות דיסלקטיחיוך גדול
חווית

20

המספר במודעה הזאות של בחורה אחרת שעושה עיסוי רפואי ...אם אפשר את המיספר התקני של מודעה הזאות תודה.

טלי ועוד בחורה ג'ינג'ית

--------------------------

2 בחורות שעובדות בגבעת המורה בעפולה, המחיר כולל מסאג' + הרפייה, בטלפון נאמר מסאג' לכל הגוף אבל כמובן שאנחנו יודעים שזה כולל הרפייה, הג'נג'ית כוסית אש עם קעקועים, פירסינג בשבלול ובחזה, אבל לא מתפשטת בשביל כל אחד. הבחורה השנייה מלאה עושה רימינג מטורף ופעם אחת גם קיבלתי מציצה עם גמירה בפה אז הכול תלויי איך אתם מתנהגים - ממליץ בחום!

מראה: 10.

דיסקרטיות: 8.

יחס של חברה: 10.

תמורה עבור מחיר: 9.

מחיר: 200 ש"ח.

טלפון - מפרסמת ביד 2

חרמן25
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”