כ אני לא יודע אם כאן המקום דיי חדש.. נפילה. - סקס אדיר

אני לא יודע אם כאן המקום דיי חדש.. נפילה.

1
נפילה שהייתה לי היום בחדרה....

ראיתי מודעה בנוסח של עיסוי טנטרי וכדו' ביד 2.

הרמתי טלפון הייתה נשמעת בחורה אחלה, ישראלית עם קול מתוק.. בתמורה ל300 ש"ח תקבל עיסוי אנרגטי, חושני, שנוגע בכל הנקודות בגוף וכו' וכו'. מיקום שכונת הפארק... שאלתי אם יש עירום הדדי וכו' אמרה לי תגיע נדבר...

היה נשמע לי מעניין... לשאלתי אם אוכל לבוא אמרה לי בכיף. תגיע לשכונה תתקשר...
הוסיפה יעלה לך דמי ביטול 100 ש"ח... אמרתי בסדר מה יכול להיות.

הגעתי, פתחה לי בחורה שאיני רוצה לתאר איך היא נראית רק תבינו לבד, שלוש מאות שקל בטוח לא שווה. אמרתי נו בסדר הגעתי ויעלה לי עוד דמי ביטול 100 אז ייאלה בשביל עוד מאתיים...

שאלתי אם זה בעירום הדדי אמרה לי כן, אני בתחתונים אבל. אמרתי לה, אם היית אומרת לי מראש לא הייתי מגיע. וכו' וכו'... לא נתנה לי לצאת עד שאשלם לה את המאה שקלים. שלמתי וברחתי משם. ...

מה לדעתכם הייתי צריך לעשות, והאם הייתי מחוייב לשלם לדעתכם, כשלא רצתה לתאר איך היא נראית ומה היא עושה. ועם תחתונים או בלי תחתונים....מבולבל

2
מכיוון שזה שירות שמבוסס בעיקר על משיכה מינית, של הלקוח כלפי נותנת השירות, וזו לא מפרסמת תמונות שלה המאפשרות לקבל מושג, אין לה כל זכות לדרוש "דמי ביטול". זה כמו שהלקוח ידרוש דמי נסיעה וחניה אם היא לא מצאת חן בעיניו. אני אישית לא הייתי משלם לה, לא מפחד מכל מיני בוריסים או הרצל דפק קופה.

3
קודם כל ברוך הבא, זה אכן המקום לדווח על נפילות.

אין אחד שלא נפל בתחום הזה, אז אל תרגיש רע. עם הניסיון באה ההתמחות.

[QUOTE=rubi313]
הוסיפה יעלה לך דמי ביטול 100 ש"ח... אמרתי בסדר מה יכול להיות.
לא נתנה לי לצאת עד שאשלם לה את המאה שקלים. שלמתי וברחתי משם. ...
מה לדעתכם הייתי צריך לעשות, והאם הייתי מחוייב לשלם לדעתכם, כשלא רצתה לתאר איך היא נראית ומה היא עושה. ועם תחתונים או בלי תחתונים....מבולבל
[/QUOTE]

אחלוק מניסיוני הדל, אני מאמין שחברים ותיקים יותר יתנו לך תשובות לא פחות טובות.
שים לב למשפט המודגש למעלה- NEVER EVER!!! מה קרה דמי ביטול ?!?! מה היא בריטיש איירוויז??
בשנייה ששמעת את זה היית צריך לנתק ואם התקשרת מחסוי גם להגיד לה בטלפון יא בת זונה ולנתק.
זה פעמון אזהרה. מי שמבקשת דמי ביטול - כנראה כשאנשים רואים אותה לרוב הם מבטלים ולכן היא המציאה את זה כדי שתוכל להתפרנס ממשהו...

לגבי לא נתנה לי לצאת עד שאשלם את ה-100 ש"ח- פעם רשם כאן מישהו שהוא במקרה כזה היה מרים טלפון למשטרה ואומר שכלאו אותו בן ערובה ונותן למשטרה את הכתובת- אני מבטיח לך שהיא הייתה מעיפה אותך החוצה בבעיטה בלי לדרוש כלום.

האם היית מחוייב לשלם? התחום הזה כמובן לא מעוגן בחוק, כך שאין חוקים כתובים לגבי זה, אבל - ממש לא. אתה לא חייב לאף אחת שום דבר כל עוד לא קיבלת שרות.

לי פעם זה קרה עם סכום גדול יותר (250) אבל אחרי שכבר נתתי אותו לבחורה והיא לא רצתה להחזיר לי. היו 3 בחורות בדירה ולא ראיתי לנכון להתחיל מהומה כשאני במיעוט. אם היינו 1 על 1 יש מצב שהייתי דורש את כספי בחזרה.

בהצלחה. אני הייתי רוצה לראות את תגובתו של איצטיגנין לנושא הזה. .קריצה אוהב את התגובות שלו לרוב.

7
לצערי לא דיווחתי ואני מתנצל... הייתי אצלה בשבוע שעבר היא מפרסמת בשם קרן מארחת בשכונה חדשה שבונים בחדרה גם לי אמרה על כל נושא הביטול... ואני בניגוד לרובי נכנסי לטיפול וממש לא נהנתי משחקת אותה מבינה אבל הטיפול לדעתי על הפנים דווקא אצלי הדבר היחיד שהורידה היה מכנסיים ותחתונים אבל הייתי חרמן אש והיא עשתה לי דווקא ביד טוב אז גמרתי די מהר.
מה שעיצבן אותי זה שהיא ממש לא נחמדה מהתחלה בטלפון וגם שהגעתי.. מעיין מבט חשדני כזה כל הזמן ואני באמת לא בעל חזות מאיימת כלשהי. דבר נוסף שעיצבן אותי זה שהיא ממש תיקתקה כי כשאמרתי לה אני עומד לגמור אז היא אמרה לי לא עוד לא אבל הגבירה את הקצב של ההרפייה בשביל שאגמור... ואני כבר לא יכולתי לעצור אותה.
אמרה שיש בחורה נוספת שהן מתחלקות בדירה בשם גל והן עושות טיפולים יותר מורחבים על מזרון וזה עולה 500 ש"ח אבל לא פירטה בדיוק מה
תבלו
טלפון אפשר למצוא ביד 2 תחת עיסוי טנטרי בשם קרן
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל

10
[QUOTE=ניל מ.]באם תקרא למשטרה
תצטרך להזדהות

לך תדע, לאן זה יגיע

יעשו לך פרסומת

לא שווה
[/QUOTE]

אם זה בתגובה למה שכתבתי- אז אני מאמין שהבחורה הייתה מעיפה אותו החוצה הרבה לפני שהוא היה צריך להזדהות בפני המוקדן במוקד 100
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”