כ מרינה XXL בת-ים - דף 3 - סקס אדיר

מרינה XXL בת-ים

21
מתכנן לבוא אליה אבל בגלל הדיווחים הטובים עליה יבואו אליה הרבה אנשים. ואז היא תתחיל לתקתק אנשים בגלל שעוד אנשים וכסף מחכים לה.
שאלה לאנשים שהיו איתה, היה לחץ של אנשים איתה ? כלומר עוד אנשים רצו להיפגש איתה בזמן שהייתם איתה ? הרגשתם איזה הרגשה של תיקתוק ?

מרינה XXL בת-ים

22
נראה שהפורום משפיע והשפיע....ניסיון להזמין תור לגברת בסביבות השעה 21 נגמר בתשובה "היא פנויה רק ב1 בלילה".
מקווה שמקבלת 150 אחוז זין בלילה או אחרי 9 שעות עבודה רצופות (על פי חוקי העסקה ועבודה שנת תחתזי"ן).

שאר הגברות החליפו שם אבל לא תמונה בשביל לבלבל את האוייב, כנראה בעקבות דיווח לא טוב וחוסר זין בתשלום.

.You so need a Daddy, little girl

מרינה XXL בת-ים

25
[QUOTE=sex_master]מתכנן לבוא אליה אבל בגלל הדיווחים הטובים עליה יבואו אליה הרבה אנשים. ואז היא תתחיל לתקתק אנשים בגלל שעוד אנשים וכסף מחכים לה.
שאלה לאנשים שהיו איתה, היה לחץ של אנשים איתה ? כלומר עוד אנשים רצו להיפגש איתה בזמן שהייתם איתה ? הרגשתם איזה הרגשה של תיקתוק ?

[/QUOTE]
יבואו הרבה אנשים ובצדק,מרינה היא פנינה נדירה בים התקתקניות והבחורות
ששירות היא מילה שלא נמצאת בלקסיקון שלהן.
ולשאלתך אני מניח שלוח הפגישות שלה מפוצץ ובכל זאת שום תחושת תקתוק או לחץ לסיים מהר.
היא נותנת לך להרגיש כמו מלך,מההתחלה ועד הסוף,בהחלט משהו שנדיר מאוד למצוא בימינו.

מרינה XXL בת-ים

26
הגשמתי חלום- כל הפנטזיות שלי בבחורה אחת !
אדמונית- יש !, חזה גדול -יש !, מלאה מעט- יש !, מתוקה בטירוף -יש !
הייתה לי שעה קסומה עם מרינה, צעירה, חתלתולה שבכל רגע שהייתי איתה רק חייכה, נישקה, צחקה, ונתנה את השירות הכי טוב

שקיבלתי אי פעם מבחורה עובדת.

לא יכולתי שלא להשאיר לה טיפ בסוף והיא פשוט קפצה עלי משמחה ולא נתנה לי ללכת.

תודה לפותח האשכול שחשף אותי למרינה.
choose life

מרינה XXL בת-ים

28
הצלחתי לדגום את הגברת אתמול , האמת מעכשיו לעכשיו בלי כוונה בכלל...
התקשרתי בשלוש וחצי ואמרתי אפשר לבוא, אמרה תבוא בארבע..נסיעה לבת ים? זרמתי...
יש ימים כאלה שהולך חלק אז הבנתי שזה יהיה זיון טוב....הכל זרם כולל איילון + פלוס חניה כחול לבן מתחת לבניין..
עליתי בארבע וחמישה ולהלן הסיכום כפי שאני רואה אותו:
הגברת נראית כמו הבת של השכן, לא יפה אבל מהחייכניות שאומרות שלום במדרגות ובא לך לזיין כי הן נחמדות אליך ויש גוף שווה זיון.
יש חזה גדול כפי שציינו כבר ואוהבת שמטפלים בו...בטן יש אבל אפשר לחיות עם זה..לא גבוהה והתמונות די משקפות.
הילדה (22) מחייכת ונעימה מרגע שנכנסים עד שיוצאים..ממש אווירה כייפית.
מה קיבלתי?
מקלחת משותפת כולל מציצה מדהימה במקלחת וסיבון יסודי..
מציצה בלי עמוקה וטובה...
רימינג לא רע...
זיון ראשון - מסיונרי , 69 , זיון בפה , קצת קרם והופ לאנאלי...זרמה עם הכל...פלוס נוף מהחלון של הים, היה מדליק..
הכל בא אחרי ירידה טובה שגרמה לה לגמור והפכה אותה לעוד יותר נחמדה...
זיון שני, ניסתה הכל (אני לא מת על גמירה שניה), בסוף הורדתי קונדום ועזרה לי עם מציצות וגמירה ביד בשמן פלוס טיפול בתחת שלי ע"י האצבעות שלה..
כוס מים..שתי מגבות...ועוד כמה חיוכים...
מה נתתי?
400 ש"ח תמורת 50-55 דקות (המזכירה התקשרה לזרז) , לא היה כסף לטיפ אבל שווה טיפ..
בקיצור נהניתי מאד, אחה"צ חביב
האם אחזור? לדעתי יהיה קשה לתפוס ואולי אנסה אחרי החגים..
שתהיה שנה טובה

אני מזיין משמע אני קיים

מרינה XXL בת-ים

29
[QUOTE=אסקימו לימון]
[QUOTE=sex_master]מתכנן לבוא אליה אבל בגלל הדיווחים הטובים עליה יבואו אליה הרבה אנשים. ואז היא תתחיל לתקתק אנשים בגלל שעוד אנשים וכסף מחכים לה.

[/QUOTE]
יבואו הרבה אנשים ובצדק,מרינה היא פנינה נדירה בים התקתקניות והבחורות
ששירות היא מילה שלא נמצאת בלקסיקון שלהן.
ולשאלתך אני מניח שלוח הפגישות שלה מפוצץ ובכל זאת שום תחושת תקתוק או לחץ לסיים מהר.
היא נותנת לך להרגיש כמו מלך,מההתחלה ועד הסוף,בהחלט משהו שנדיר מאוד למצוא בימינו.
[/QUOTE]

לדעתי כל הנושא הזה של התיקתוק תלוי במזכירות שלהן, אם המזכירות יבקשו להיזדרז (כמו הדיווח של זיקו) אז יהיה תיקתוק.
זונה טובה + מזכירה טובה = גורפים המון כסף.
יכול להיות שהמזכירה תבקש לא להיתקלח עם הלקוח בגלל שאין לאנשים זמן לחכות, זה גם משהו שצריך לצפות לו.
בכל מקרה, אני אבקר אצלה בגלל החזה הגדול

מרינה XXL בת-ים

30
שלום למדווחים על מרינה ובכלל,

מישהו יודע להגיד לי מה שעות הפעילות שלה ?
השבוע התקשרתי כמה פעמים בסביבות 13.00 ולא ענו לי.

וסליחה על שאלה נוספת - אפשר לקבוע אצלה מפגש מראש? נגיד יום - יומיים מראש, או לפחות כמה שעות?

תודה לעונים ויום טוב לכולם !!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”