כ נטע- מעסה מרח' הרצל 66 ברמת גן - דף 2 - סקס אדיר

נטע- מעסה מרח' הרצל 66 ברמת גן

13
זו הודעתי הראשונה אחרי זמן מה שניסיתי להירשם, אך ההרשמה היתה מושעית.
הייתי אצל אותה בחורה לפני מספר ימים. היא מאותו סוג שברגע שנכנסת אתה מרגיש שאתה בתוך פס יצור. יאללה! שפשף וסע. גם אם היא לא צועקת "מי הבא בתור", כל התנהגותה כזו. חבל. בסופו של יום גם השרות שלהן הוא "קצר מועד"
בקיצור, בחורה נאה, אבל תקתוקיה סופר.
יש טובות ממנה גם אם קצת פחות יפות. אבל לפחות נהנים קצת

15
[QUOTE=חובב ציציענק]תודה אורי

אני מחפש מישהי דומה אבל צעירה יותר כבת 25 עם חזה ענק ופיטמות בשרניות

מישהי כמו יובל אבל זולה יותר[/QUOTE]

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

16
חובב ציצענק: לדעתי אתה צודק. מה שבטוח שזו שהייתי אצלה באותה כתובת לא צברית, אלא רוסיה (8-9 שנים בארץ). היא צעירה יחסית, 30 בערך ובלי חזה ענק, ככה שנדמה לי שהיא לא בראש סולם העדיפויות שלך. היא גם לא סימפטית במיוחד ומתקתקת בתחושה של פס יצור.

18
לפני מספר שבועות הייתי במקום שנמצא בדירת חדר קטנה בחנייה האחורית של הבניין. די דיסקרטי אם לא פוגשים את השכנים בחנייה.
קיבלה אותי דיאנה כבת 35-40 ממוצא של אחת הרפובליקות המרכז אסייתיות לשעבר של ברה"מ .שדיים בינוניים עם חשד לשלב כלשהו של הריון (לא בטוח).
עיסוי די חלש ובסופו מתפשטת לגמרי ומבצעת הרפייה נחמדה ולא יותר מכך. מחיר 200 ש"ח עד 40 דקות , איתי סיימה לאחר 25 דקות אך זה הספיק לי ולא הפריע. יש לי הרגשה שניתן לקבל יותר אם באים שוב.

20
ביקרתי השבוע. דירה קטנה ונחמדה בתוך/צמוד למגרש החנייה של הבניין . המקום מרושת במצלמות אבטחה . ככה היא ידעה לכוון אותי אליה , וכשיצאתי היא בדקה במוניטור שאין שכנים בשטח . הציגה את עצמה בשם כריסטינה . עובדת כל יום עד 17:00 . לדבריה החברה שלה שעובדת בערב אפילו יפה ממנה . לדעתי האישית כריסטינה יפה מאוד. אומנם לא צעירה , אך יפה מאוד. הורידה הכל . אהבתי מאוד את הגוף שלה . צבע עור חום דבש . חטובה . שדיים גדולים ויפהפיים (לדעתי) וזוג ישבנים קטנים שאפשר לחפון ביד אחת . הצמידה את השדיים לשפתיי , נתנה לגעת בכל מקום . מעבר לכך אין הרבה מה לציין . חמודה , צחקנית . עיסוי ברמה נמוכה מבסיסית . הסכימה לגעת ולבצע הרפיה רק בדקות האחרונות של הטיפול , כי לדבריה אינה זונה , אלא מעסה מוסמכת שמבצעת הרפייה בסוף העיסוי . אם הייתי חוזר זה רק בזכות הגוף המקסים והפנים היפהפיות . אבל כנראה שאני לא אחזור .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”